Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδες"Ξενοδόχος της Χρονιάς": Το βραβείο στον Μάρκο Χαϊδεμένο

“Ξενοδόχος της Χρονιάς”: Το βραβείο στον Μάρκο Χαϊδεμένο

|

Μεγάλη παγκόσμια διάκριση έφερε στη χώρα ο ιδιοκτήτης και managing director του ξενοδοχείου Canaves Oia Santorini, Μάρκος Χαϊδεμένος, ο οποίος αναδείχθηκε «Ξενοδόχος της Χρονιάς» στη σχετική ετήσια διοργάνωση του μεγαλύτερου δικτύου τουριστικών γραφείων για πολυτελή ταξίδια στον κόσμο. Διακρίθηκε με το Βραβείο «Hotelier of the Year», στο πλαίσιο της 35ης διοργάνωσης «Virtuoso Travel Week» που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας.

Το Virtuoso, το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτορείων με ειδίκευση στα πολυτελή και βιωματικά ταξίδια, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 1.200 τοποθεσίες με τουλάχιστον 20.000 ταξιδιωτικούς συμβούλους σε 54 χώρες και συνεργάζεται με περισσότερα από 2.300 κορυφαία ξενοδοχεία, αεροπορικές και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις. Οι αθροιστικές ετήσιες πωλήσεις των μελών του τα τελευταία χρόνια κινούνται στα επίπεδα των 28-32 δισ. δολαρίων.

Κάθε χρόνο το δίκτυο διοργανώνει στο Λας Βέγκας ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια του κλάδου παγκοσμίως, που κορυφώνεται με τα βραβεία «Best of the Best» με νικητές στελέχη και εταιρείες που διαπρέπουν.

Κατά την απονομή του βραβείου ο Μάρκος Χαϊδεμένος μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη μέχρι τώρα διαδρομή του και ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους ανθρώπους που εργάζονται στα ξενοδοχεία αλλά και τους συνεργάτες από όλο τον κόσμο που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Υπογράμμισε, επίσης, πως δεν θεωρεί τη διάκρισή του δεδομένη και ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με πάθος ώστε να αναδείξει τα Canaves Oia ακόμη περισσότερο. Ο Μάρκος Χαϊδεμένος μαζί με τον αδελφό του Αλέξανδρο συνεχίζουν με επιτυχία την πορεία που χάραξαν οι γονείς τους Γιάννης και Αννα, ανοίγοντας ένα από τα πρώτα και πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην Οία της Σαντορίνης το 1983. Με σπουδές στον τουρισμό αλλά και ιδιαίτερο πάθος και όραμα, έχουν αναδείξει τον όμιλο Canaves Oia σε έναν από τους πιο επιτυχημένους και πολυβραβευμένους στην Ελλάδα.

Η Canaves Oia διαθέτει πέντε πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη: το Canaves Oia Boutique Hotel, το Canaves Oia Suites, το Canaves Oia Epitome, το Canaves Oia Sunday Suites και το συγκρότημα EdenVillas στο Ημεροβίγλι. Η ιστορία τους ξεκίνησε όταν ο Γιάννης και η Αννα Χαϊδεμένου αποφάσισαν να μετατρέψουν σε ξενοδοχείο μια παραδοσιακή κάναβα, δηλαδή ένα οινοποιείο.

Σήμερα αυτές οι μονάδες έχουν πετύχει σειρά διακρίσεων, μεταξύ άλλων και από τα Conde Nast Traveller και Travel & Leisure. Τα επόμενα πέντε χρόνια το επενδυτικό πλάνο του ομίλου προβλέπει την αναβάθμιση των υφιστάμενων ξενοδοχείων και την επέκταση του brand και σε άλλα νησιά του Αιγαίου.

Με πληροφορίες από τη σελίδα kathimerini.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Διήμερη συνάντηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Νάξου στον Πύργο Μπαζαίου

Ειδικοί επιστήμονες, φορείς και πολίτες συνδιαμορφώνουν τις προτάσεις για το μέλλον του νησιού – 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2025 (πρόγραμμα)

Γιάν. Βρούτσης: “Γιορτάζει η Μύκονος, πανηγυρίζει ο αθλητισμός των Κυκλάδων !”

Θερμή υποδοχή του Α.Ο. Μυκόνου στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για την ιστορική άνοδο στην Basket League – Ο πρώτος Κυκλαδίτικος σύλλογος στην κορυφαία κατηγορία

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Υπουργείο Ναυτιλίας – Κικίλιας: “2,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του κεντρικού λιμανιού της Τήνου”

Βασίλης Κικίλιας από Τήνο: «Δημοπρατείται έργο (master plan) 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του κεντρικού λιμένα της Τήνου»

Νάξος: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς και τον Β.Σ.Ο.Φ. του Δήμου για το σχολικό έτος 2025-2026

Αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών από τις 12 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου – Για πρώτη φορά πλήρης λειτουργία βρεφικού τμήματος στον Β.Σ.Ο.Φ.

Μάρκος Καφούρος: “Απαραίτητη η άμεση αποκατάσταση του κτιρίου της Δ.Ο.Υ Θήρας”

Σε προβληματική κατάσταση το κτίριο που στεγάζει τη Δ.Ο.Υ και το Τελωνείο Θήρας – Απαιτούνται άμεσα μέτρα και η προσωρινή μεταστέγαση των υπηρεσιών

Εθελοντική αιμοδοσία: Λίγες σταγόνες αίμα, μια θάλασσα ελπίδας

Στα μικρά νησιά γεννιούνται τα μεγάλα θαύματα της ανθρωπιάς. Ξεκινά αύριο Σάββατο η 70η εθελοντική αιμοδοσία από την τράπεζα αίματος Σαντορίνης

Δεύτερο Πανελλήνιο Βραβείο για τον Νικόλα Ρουγκάλα, με παραμύθι αφιερωμένο στον θείο του Δημήτρη Ήμελλο

Ο μαθητής από τη Νάξο διακρίθηκε στον 14ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας «Το Δέντρο της Σοφίας» με το παραμύθι «Σώμα και Αίμα»

ΔΕΔΔΗΕ: Πρωινή διακοπή ρεύματος σε Νότια Νάξο, Σχοινούσα, Ηρακλειά

Πότε και που θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ... Η ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ

“Γιορτή Μητέρας”: 6+1 Ταινίες με την μητέρα στο επίκεντρο

Έφτασε η Γιορτή της Μητέρας και επειδή ο κινηματογράφος ξέρει να πιάνει την καρδιά της μάνας -στην τρυφερότητα, στην αφοσίωση, στη σιωπή της- διαλέξαμε 6 + 1 ταινίες όπου η μητέρα βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας. Οπότε σινεφίλ και μη, πάμε να δούμε.

Νάξος – Φιλώτι: Αντίο με σεβασμό και αγάπη στον Τάσο Τζιώτη, άνθρωπο του μέτρου και της προσφοράς

Ο Φιλωτίτης που δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα, μόνο έδινε—με τα χέρια, με την καρδιά, με την ψυχή του. Μια απώλεια που βαραίνει την κοινότητα, μια μορφή που δεν ξεχνιέται.

Καλοκαιρινή εξόρμηση Raptor Club Greece στη Νάξο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες των εντυπωσιακών pick-up επιλέγουν Κυκλάδες και ξεκινούν από τη Νάξο, με ένα τριήμερο χαλάρωσης, εξερεύνησης και απολαυστικής οδήγησης

Στ. Φουτάκογλου: Το περίπτερο της πλατείας πρώην Δημαρχείου, που φεύγει σιωπηλά (!!!)

Μνήμες, άνθρωποι, ιστορίες δεκαετιών γύρω από ένα μικρό περίπτερο που αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς για γενιές Χωραϊτών - Η τοποθέτηση του Στράτου Φουτάκογλου

Νάξος: Μία εικόνα που προκαλεί δέος, πραγματικότητα ή όχι;

Ένα βιομηχανικής κλίμακας έργο απειλεί το φυσικό, πολιτιστικό και κοινωνικό κεφάλαιο της Νάξου και των Κυκλάδων, με επιπτώσεις που ξεπερνούν την ενεργειακή "ανάπτυξη" - Δύο ομιλίες σήμερα και αύριο. Που; Πότε;

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Εκτακτο: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου σήμερα Δευτέρα 5 Μαϊου

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Β. Φλεριανός: Ξεκινά το έργο που περίμενε μια ολόκληρη γενιά

Με χρηματοδότηση 2,28 εκατομμυρίων ευρώ, η Νάξος αποκτά επιτέλους το ενιαίο Αθλητικό Κέντρο που αξίζει στους αθλητές, τους συλλόγους και τη νεολαία της - Η τοποθέτηση του Βασίλη Φλεριανού

Νάξος – 2ο Γυμνάσιο: Η Μιχαηλία-Ευαγγελία Γρατσία διακρίθηκε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής “Αρίσταρχος”

Η Μιχαηλία-Ευαγγελία Γρατσία κατέκτησε το 3ο βραβείο στη Β΄ Φάση του διαγωνισμού φυσικής "Αρίσταρχος" φέρνοντας περηφάνια στη σχολική μας κοινότητα

Γιάννης Βρούτσης: “Η παραμελημένη Νάξος μπαίνει στον αθλητικό χάρτη της χώρας” (video)

Το έργο χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας για την αθλητική κοινότητα της Νάξου, καθώς αναμένεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των τοπικών αθλητικών σωματείων