Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΠάρος: Κατασκευή νέου ξενοδοχείου από την Andronis Hotels

Πάρος: Κατασκευή νέου ξενοδοχείου από την Andronis Hotels

|

Το όγδοο ξενοδοχείο στην Ελλάδα πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό του ο όμιλος Andronis, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στην Πάρο. Η οικογενειακή επιχείρηση πεντάστερων πολυτελών ξενοδοχείων σε Αθήνα και Σαντορίνη απέκτησε το ξενοδοχείο Minois, στην παραλία Παρασπόρου Πάρου.

Το Andronis Minois πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2024, ενώ ο όμιλος σχεδιάζει την περαιτέρω στρατηγική του επέκταση με μια νέα εγκατάσταση στη Μήλο, πιθανώς στο άμεσο μέλλον, το 2025. Αυτή η πρωτοβουλία ενισχύει περαιτέρω τη θέση του brand ως ενός από τους κορυφαίους ομίλους πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Έπειτα από μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση το 2023, το Andronis Minois παρουσιάζει ένα χαρτοφυλάκιο με 44 πολυτελείς σουίτες, καθεμία από τις οποίες διαθέτει μοναδικούς χώρους, όπως βεράντα και αίθριο.

Κάθε σουίτα προσφέρει θέα στη θάλασσα, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη με ιδιωτικές πισίνες για μια επιπλέον νότα αποκλειστικότητας. Το εσωτερικό αντικατοπτρίζει μια εντυπωσιακή σύνθεση σχεδιαστικών στοιχείων, αναδεικνύοντας το εξαιρετικό ταλέντο των Ελλήνων δημιουργών.

Στους κοινόχρηστους χώρους οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια κεντρική πισίνα συνοδευόμενη από ένα ζωντανό Lounge Deck από το πρωί έως το βράδυ, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο υπαίθριο γυμναστήριο, αλλά και spa.

Το υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο, OLVO, θα μετασχηματιστεί πλήρως, δημιουργώντας ένα ανανεωμένο γαστρονομικό ρεπερτόριο μεσογειακής κουζίνας. Οι τιμές για τη σεζόν του 2024 θα ξεκινούν από 400 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Ο όμιλος Andronis Hotels

Ο Γιώργος Φιλιππίδης, γενικός διευθυντής του ομίλου Andronis, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο όραμα του ομίλου για ανασχηματισμό του τοπίου της φιλοξενίας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ξενοδοχεία του ομίλου ανήκουν στα Small Luxury Hotels of the World™ (SLH), την πιο αναγνωρισμένη κοινότητα ανεξάρτητων εμπνευσμένων ξενοδοχείων στον κόσμο.

Ο όμιλος Andronis Hotels αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, που στο επίκεντρό τους έχουν την υψηλή γαστρονομία. Στη Σαντορίνη διαθέτει πέντε ξενοδοχεία, τα Andronis Luxury Suites, Alta Mare by Andronis, Andronis Boutique, Andronis Arcadia στην Οία και Andronis Concept στο Ημεροβίγλι. Στα βραβευμένα εστιατόριά τους Lycabettus, Lauda, Beefbar, Pacman Sunset Restaurant και Throubi, αναγνωρισμένοι chefs προσφέρουν μια διαφορετική γευστική εμπειρία. Άλλωστε, κάθε χρόνο ο όμιλος πραγματοποιεί το Andronis Gastronomy Festival, όπου διεθνώς αναγνωρισμένοι σεφ και ανερχόμενοι αστέρες της μαγειρικής συμμετέχουν σε μια γιορτή αριστείας.

Επίσης, ο όμιλος διαθέτει δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, το Andronis Athens στου Ψυρρή και το A77 by Andronis στην Αδριανού.

Επιπλέον, στις αρχές του 2023 οι σύμβουλοι επιχειρήσεων Watson Farley & Williams ανακοίνωσαν ότι παρείχαν τις συμβουλές τους στον Όμιλο Andronis σχετικά με την απόκτηση της ιστορικής Villa del Monte στην παγκοσμίου φήμης πόλη και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στο San Gimignano, στην Τοσκάνη. Αυτή είναι η πρώτη επένδυση του Andronis στην Ιταλία μέχρι σήμερα.

Η Villa del Monte ανήκε στην οικογένεια Ruffo di Calabria, μία από τις παλαιότερες οικογένειες ευγενών στην Ιταλία. Το αρχοντικό, το οποίο η Andronis σκοπεύει να μετατρέψει σε τουριστικό κατάλυμα, περιλαμβάνει 35 υπνοδωμάτια και δέκα σαλόνια συνολικής επιφάνειας περίπου 5.000 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και καλλιεργήσιμη έκταση 2.820.000 τ.μ.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πρόταση Ημέρας: Κοτόπουλο φιλέτο ψημένο σαν πίτσα!

Η ιδέα της σεφ είναι απλή και συναρπαστική: δίνει στο κοτόπουλο τον ρόλο της ζύμης πίτσας και πάνω του στρώνει τα άλλα υλικά!

Απρίλιος 2025: Έντονη τουριστική ανάσα για τη Νάξο, Ιστορικό ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο λιμάνι (πίνακας)

Άνοδος 17% στους επιβάτες, σημαντική αύξηση ΙΧ και δικύκλων – Επιστροφή στην τουριστική δυναμική για το Πάσχα στη Νάξο

Στοίχημα – Ελλάδα: Καλλιθέα και διπλό παραμονής στη Λειβαδιά

Πρόταση ημέρας: Λεβαδειακός - Καλλιθέα: Βήμα παραμονής στο 3.50!

Θετικό βήμα για τον τουρισμό με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα: Συνάντηση ΕΛΑΤ με το Υπουργείο Τουρισμού

Σε κλίμα συνεργασίας εξετάστηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του θεσμικού πλαισίου για στάθμευση και Camper Stops

Στο Καστελλόριζο για την ημέρα της Ευρώπης ο Γ. Λεονταρίτης

Ο φετινός εορτασμός αποτελεί μια ξεχωριστή περίσταση, καθώς γιορτάζονται τα 75 χρόνια από τη Διακήρυξη Σουμάν

Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός»: Η Σαντορίνη στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής βιομηχανικής κληρονομιάς

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στην Πανελλήνια Συνάντηση ERIH, αναδεικνύοντας τη δύναμη της μνήμης και της βιώσιμης ανάπτυξης μέσα από τη βιομηχανική ιστορία του νησιού

Νάξος: Διήμερη συνάντηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Νάξου στον Πύργο Μπαζαίου

Ειδικοί επιστήμονες, φορείς και πολίτες συνδιαμορφώνουν τις προτάσεις για το μέλλον του νησιού – 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2025 (πρόγραμμα)

Γιάν. Βρούτσης: “Γιορτάζει η Μύκονος, πανηγυρίζει ο αθλητισμός των Κυκλάδων !”

Θερμή υποδοχή του Α.Ο. Μυκόνου στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για την ιστορική άνοδο στην Basket League – Ο πρώτος Κυκλαδίτικος σύλλογος στην κορυφαία κατηγορία

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Υπουργείο Ναυτιλίας – Κικίλιας: “2,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του κεντρικού λιμανιού της Τήνου”

Βασίλης Κικίλιας από Τήνο: «Δημοπρατείται έργο (master plan) 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του κεντρικού λιμένα της Τήνου»

Νάξος – Φιλώτι: Αντίο με σεβασμό και αγάπη στον Τάσο Τζιώτη, άνθρωπο του μέτρου και της προσφοράς

Ο Φιλωτίτης που δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα, μόνο έδινε—με τα χέρια, με την καρδιά, με την ψυχή του. Μια απώλεια που βαραίνει την κοινότητα, μια μορφή που δεν ξεχνιέται.

Καλοκαιρινή εξόρμηση Raptor Club Greece στη Νάξο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες των εντυπωσιακών pick-up επιλέγουν Κυκλάδες και ξεκινούν από τη Νάξο, με ένα τριήμερο χαλάρωσης, εξερεύνησης και απολαυστικής οδήγησης

Στ. Φουτάκογλου: Το περίπτερο της πλατείας πρώην Δημαρχείου, που φεύγει σιωπηλά (!!!)

Μνήμες, άνθρωποι, ιστορίες δεκαετιών γύρω από ένα μικρό περίπτερο που αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς για γενιές Χωραϊτών - Η τοποθέτηση του Στράτου Φουτάκογλου

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Νάξος: Μία εικόνα που προκαλεί δέος, πραγματικότητα ή όχι;

Ένα βιομηχανικής κλίμακας έργο απειλεί το φυσικό, πολιτιστικό και κοινωνικό κεφάλαιο της Νάξου και των Κυκλάδων, με επιπτώσεις που ξεπερνούν την ενεργειακή "ανάπτυξη" - Δύο ομιλίες σήμερα και αύριο. Που; Πότε;

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Εκτακτο: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου σήμερα Δευτέρα 5 Μαϊου

Νάξος – 2ο Γυμνάσιο: Η Μιχαηλία-Ευαγγελία Γρατσία διακρίθηκε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής “Αρίσταρχος”

Η Μιχαηλία-Ευαγγελία Γρατσία κατέκτησε το 3ο βραβείο στη Β΄ Φάση του διαγωνισμού φυσικής "Αρίσταρχος" φέρνοντας περηφάνια στη σχολική μας κοινότητα