Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΜε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη συναντήθηκε η Ένωση ξενοδόχων...

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη συναντήθηκε η Ένωση ξενοδόχων Θήρας

|

Συνάντηση με τοπικούς φορείς στο δημαρχείο Θήρας είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Αυγούστου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που επισκέφθηκε τη Σαντορίνη στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του για θέματα της αρμοδιότητάς του στο νησί.

Από πλευράς Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης το παρόν του έδωσε και καλωσόρισε τον Υπουργό ο αντιπρόεδρός της Ανδρέας Πατηνιώτης ο οποίος ενημερώθηκε από τον Υπουργό για το έργο και τις σχεδιαζόμενες ενέργειες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός ενημέρωσε για την ασφάλεια των επισκεπτών και διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί τεράστια προσπάθεια για να διατηρηθεί αυτή η καλή εικόνα από την αστυνόμευση στο νησί, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους μόνιμους κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα, όπως το θέμα των ναρκωτικών και της ανομίας, με τον Υπουργό να δεσμεύεται να λάβει πολλές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων μέτρων και για την ενδοοικογενειακή βία, ενώ εξειδικεύοντας στο νησί, ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε οτι χρειάζεται να τοποθετηθούν κάμερες στους κεντρικούς δρόμους του νησιού καθώς και κέντρο ελέγχου στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Θήρας, με στόχο τη μείωση και τον έλεγχο της παραβατικότητας.

Μεγάλης σημασίας γεγονός για το νησί μας θεωρούμε τις πολλές και ιδιαίτερες αναφορές του Υπουργού στο οτι η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο νησί μας, με άμεση προτεραιότητα την κατασκευή νέου λιμένα. Μάλιστα ο Υπουργός χρησιμοποίησε τη φράση “έπρεπε να ‘χει γίνει χθες” για να τονίσει την επείγουσα ανάγκη του έργου αυτού, αλλά και το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης που εστιάζει στη Σαντορίνη.

Από πλευράς του αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Πατηνιώτη ο οποίος συμφώνησε με τα αιτήματα του δημάρχου και της επάρχου, έγινε αναφορά στη στήριξη που παρέχει η Ένωση προς τους αστυνομικούς από την πρώτη μέρα, ειδικά στο κομμάτι της στέγασης, διαβεβαιώνοντας πως αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται για την υποστήριξη του έργου της Αστυνομίας.

Επίσης, απο πλευράς αντιπροέδρου της Ε.Ξ.Σ. έγιναν αναφορές στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Ταξίαρχο στην αρχή της σεζόν, και στις προσπάθειες που έγιναν στο ζήτημα της στέγης αλλά και της μεταξύ Ένωσης και Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήρας συνεργασίας, και τις δημόσιες ευχαριστίες απο πλευράς ταξίαρχου που ακολούθησαν.

Απο πλευράς Υπουργού τονίστηκε οτι προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των κατοίκων του νησιού μας με τον ίδιο να δεσμεύεται οτι τον Οκτώβρη θα επισκεφθεί εκ νέου το νησί μας για την περαιτέρω ενίσχυση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήρας και των δράσεών της.

Απο πλευράς Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης εκφράζεται ικανοποίηση για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του Υπουργού για το νησί μας και τις ανάγκες του.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Μ. Μαυρογιάννης: Γιατί μιλάει για πολιτική .. παράσταση μέσω social media

Μάκης Μαυρογιάννης: “Θεσμικοί έλεγχοι στα σχολεία – Πολιτική παράσταση στα social media” - Σε ποιους αναφέρεται και γιατί;

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων - Πότε ξεκινούν, οι διαδρομές των Κορδελάτων και το Καρναβάλι

Σύρος: Συνάντηση Χατζηδάκη – Αθανασίου και το αεροδρόμιο που πάει σύντομα σε ιδιώτες

Στον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης ο Κωστής Χατζηδάκης - Ποια ήταν τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι - Τι ανέφερε ο κος Αθανασίου

Κυκλάδες: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδάει “Λατρεμένη Σαντορίνη” (video)

"Λατρεμένη Σαντορίνη " Το τραγούδι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου (σε στίχους Θανάση Περιστεράκη) για την δοκιμαζόμενη Σαντορίνη (video)

Δωδεκάνησα – Νίσυρος: Ο Δήμος δημιουργεί ενεργειακή κοινότητα

Ο Δήμος Νισύρου δημιουργεί ενεργειακή κοινότητα - Τι επιδιώκει

Νάξος: Έρχονται (25/02) τα “Άγουρα κεράσια” με τους Καζάκο – Τρύπη

Πότε και που θα δούμε τη παράσταση "Αγουρα Κεράσια" στη Νάξο - Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: Η Ναυαγοσωστική κάλυψη στο τραπέζι της συζήτησης

Συνεδριάζει την Τρίτη 25 Μαρτίου η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Νάξου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Ευρωκοινοβούλιο: Η φωνή των κατοίκων της Τήνου ενάντια στην ανεξέλεγκτη χωματερή στο Κοσσίνι (video)

Ακούστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο η φωνή των κατοίκων της Τήνου ενάντια στην ανεξέλεγκτη χωματερή στο Κοσσίνι (VIDEO)

Νησιωτικότητα και Δημογραφικό έρχονται στο τραπέζι της Κυβέρνησης

Σοφία Ζαχαράκη και Στέφανος Γκίκας: Κυβερνητικές πρωτοβουλίες για δημογραφικό και νησιωτικότητα - Ποιες είναι οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι

Λέκκας για Σαντορίνη: “Δεν μπορεί να αντέξει πια, πρέπει να δώσουμε άμεσα λύσεις”

Εκτός από το θέμα των κατολισθήσεων και των υποδομών στη Σαντορίνη, πρέπει να αντιμετωπιστούν και όλα όσα κρύβαμε κάτω από το χαλί τα τελευταία 25 χρόνια, τονίζει ο Ευθύμιος Λέκκας

Μέλανες – “Κούρος ο Ελληνας”: Πένθος για την απώλεια του Γιώργου Ανεβλαβή

Σε ηλικία 49 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ανεβλαβής.. Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Κούρος ο Ελληνας"

Ολυμπιακός: Ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι από τη Νάξο γεννιέται στον “Θρύλο”

Ποιος είναι ο 13χρονος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και κάνει τα πρώτα του βήματα

Άκης Τσελέντης: “Ας ελπίσουμε ότι πιθανή εκροή λάβας τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να είναι ήπια “

"Μπορεί τα τελευταία δύο 24ωρα να βιώσατε μια δραστική μείωση των σεισμών, αυτοί όμως εξακολουθούν να συμβαίνουν με μεγέθη που δεν τους καταλαβαίνετε."

Νάξος – Σύνδεσμος Υδραυλικών: Ψήφισμα για την εκδημία του Γιώργου Ανεβλαβή

Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Νάξου εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Γιώργου Ανεβλαβή - Τι αναφέρει

Νάξος – Αεροδρόμιο: Τον Μάρτιο θα κλείσει για τρεις εβδομάδες λόγω εργασιών αναβάθμισης

Οι εργασίες καλά κρατούν στο αεροδρόμιο της Νάξου - Ερχεται αναστολή λειτουργίας λόγω εργασιών στο διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης για δια πλάτυνση

Κυκλάδες (Σαντορίνη – Αμοργός): Παγώνουν οι κρατήσεις, τι λένε οι αρμόδιοι

Μείωση 15% από τους tour operators και 50% από τους μεμονωμένους τουρίστες - Τι λένε σε Σαντορίνη - Αμοργό και Πάρο

Η μεγάλη απόδραση: 27.000 σολομοί το «έσκασαν» από ιχθυοτροφείο

Οι περιβαλλοντολόγοι εκφράζουν ανησυχία για τις επιπτώσεις στο οικοσύστημα.

Κακοκαιρία “Coral”: Η Νάξος ξύπνησε με 0 βαθμούς θερμοκρασία και αίσθηση ψύχους στους – 4

Πως ξύπνησαν σήμερα (21/02) οι Κυκλάδες - Με αίσθηση ψύχους στους -4 βαθμούς η Απείρανθος και Κωμιακή... Πως είναι οι υπόλοιπες Κυκλάδες

Μητσοτάκης: Κλειστά έως τις 21 Φεβρουαρίου τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται, επίσης, στην ανανέωση του στόλου των λεωφορείων, στο πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών στη Δυτική Αθήνα, στο πρόγραμμα «Αναβαθμίζω το σπίτι μου ΙΙ», αλλά και σε μέτρα στον τομέα της Υγείας.

Σαντορίνη – Λέκκας: Δύο τα σενάρια “Σταδιακή αποκλιμάκωση ή σεισμός 6 Ρίχτερ”

Επίσκεψη Λέκκα - Ευελπίδου στην Σαντορίνη - Οι συζητήσεις, οι διαπιστώσεις και τα δύο βασικά σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι από ΕΚΠΑ