Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΚυκλάδες - Κέα: Κατάλυμα προσφέρεται για 2.848 ευρώ τη βραδιά από… 1η...

Κυκλάδες – Κέα: Κατάλυμα προσφέρεται για 2.848 ευρώ τη βραδιά από… 1η Ιουνίου

|

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται αυτή την περίοδο οι εποχικές επιχειρήσεις φιλοξενίας στις τουριστικές περιοχές όλης της χώρας με τα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα καταλύματα να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους πελάτες κοντά στην περίοδο του Πάσχα.

Μην ξεχνάμε ότι η φετινή τουριστική σεζόν αναμένεται να είναι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προβλέψεις κορυφαίων παραγόντων του κλάδου, ακόμα καλύτερη και από την περσινή που αποτέλεσε χρονιά ορόσημο καθώς ξεπέρασε σε αφίξεις τουριστών ακόμα και το ιστορικό ρεκόρ της τελευταίας προ covid περιόδου του 2019.

Χαρακτηριστικό της κατεύθυνσης προς τον τουρισμό πολυτελείας που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας – ιδιαίτερα σε παγκοσμίως δημοφιλείς προορισμούς όπως οι Κυκλάδες – είναι προτάσεις όπως αυτή του One & Only Kéa Island (σ.σ. στην Κέα όπως είναι κατανοητό) το οποίο ανοίγει σε περίπου δύο μήνες.

Πρόκειται για ένα κατάλυμα που σήμερα στο Booking.com προσφέρεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.848 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Δηλαδή αν το διαιρέσουμε το συνολικό ποσό με τις 24 ώρες που διαρκεί μία ημέρα το εν λόγω κατάλυμα προσφέρεται στην τιμή σχεδόν των 120 ευρώ την… ώρα όσα δηλαδή θα δίναμε για ένα κανονικό δωμάτιο κατά την ίδια περίοδο για μία πλήρη διανυκτέρευση.

Είναι άλλο ένα δείγμα της κατάστασης στον ελληνικό τουρισμό όπου κάποιοι προορισμοί όπως για παράδειγμα η Τζια γίνονται απρόσιτοι για το μέσο Έλληνα και απευθύνονται πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό κυρίως από το εξωτερικό που έχει τη δυνατότητα να διαθέσει μερικές χιλιάδες ευρώ απλά για να μείνει κάπου ένα τριήμερο.

Πάντως σύμφωνα με την αγγελία στο booking το One & Only Kéa Island βρίσκεται σε απόσταση 1,1 χλμ από την Παραλία Βρόσκοπος και διαθέτει καταλύματα εξωτερική πισίνα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, αίθουσα γυμναστικής και κήπο.

Οι παροχές του καταλύματος περιλαμβάνουν εστιατόριο, κοινόχρηστο χώρο lounge και υπηρεσία δωματίου, καθώς και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να πιουν ένα κοκτέιλ στο μπαρ.

Οι επισκέπτες του One & Only Kéa Island μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, ενώ το προσωπικό στην 24ωρη ρεσεψιόν προσφέρει πρακτικές συμβουλές για την περιοχή στα Ελληνικά, τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Ρώσικα.

Επίσης η Παραλία Καλόγηρος απέχει 1,8 χλμ από το One & Only Kéa Island. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σε απόσταση 78 χλμ.

Με πληροφορίες από τη σελίδα topontiki.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Καστράκι: Τα σπινθηροβόλα μάτια του Εσταυρωμένου έβλεπαν τον κόσμο

Ο Γιώργος Καρνέζης γράφει για την παρουσία του Κυριάκου Σαλτερή στα πολιτιστικά δρώμενα του Καστρακίου

Ρήγμα Ανύδρου: Εδωσε σεισμό 4.3 R μεταξύ Αμοργού – Σαντορίνης

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού και κοντά στη Σαντορίνη - Η δόνηση ταρακούνησε το νησί ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα

Νάξος – Τραγαία: Μεγάλο Σάββατο με ποδόσφαιρο ”Για τον Νικόλα…”

Νάξος: Μεγάλο Σάββατο στην Τραγαία με ποδόσφαιρο ”Για τον Νικόλα…” (video)

Ανδρος: Το όνειρο του Κλειστού Γυμναστηρίου γίνεται πραγματικότητα

Το όνειρο του Κλειστού στην Άνδρο γίνεται πραγματικότητα – Άνοιξε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του - Τι αναφέρει ο δήμαρχος κος Σουσούδης

Κάλυμνος: Κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλά του ο 15χρονος

Κροτίδες: Κατάσχεση 130.000 τεμαχίων – Κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλά του ο 15χρονος

Πρόταση Ημέρας: Αρνάκι ψητό με δεντρολίβανο και πατάτες τραχτές

Αρνάκι ψητό με δεντρολίβανο και πατάτες τραχτές με την σφραγίδα της Κέρκυρας

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από το NaxosPress.gr! 

Η Ανάσταση του Χριστού ας γεμίσει τα σπίτια μας με χαρά και το νησί μας με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ημερομηνία Πάσχα: Μπορούν τελικά να εορτάσουν όλοι οι Χριστιανοί μαζί;

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, Καθολικοί και Ορθόδοξοι θα γιορτάσουν μαζί το Πάσχα — την Ανάσταση του Χριστού — την ίδια Κυριακή.

Times: “Πάρος: Το κυκλαδίτικο νησί που θα σε κάνει να το ερωτευτείς”

Όχι τόσο πολύβουη όσο η Μύκονος ή η Σαντορίνη, αλλά με απαράμιλλη γοητεία – ένας κυκλαδίτικος παράδεισος που συνδυάζει το παραδοσιακό με το κοσμοπολίτικο

Νάξος – Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση (video – photos)

Επίσκεψη του Υπουργού Γιάννη Βρούτση στον Πρωταθλητή Αιγαίου Απόλλων Νάξου (pics-video)

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος – Airbnb: Εσοδα σε ετήσια βάση που αγγίζουν και τα 33.000 ευρώ (!!!)

Σύμφωνα με στοιχεία από το τελευταίο 12μηνο, νησιωτικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, προσφέρουν τα υψηλότερα έσοδα στην Ελλάδα, με ετήσιο τζίρο ανά καταχώρηση που ξεπερνά τις 43.000 ευρώ.

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group

Naxos Vibe: Οι σεισμοί στη περιοχή της Σαντορίνης και η “απάντηση” της Νάξου

Πώς οι Σεισμοί στη Σαντορίνη Επηρέασαν τις Κρατήσεις και Πώς η Νάξος Απαντά με Μια Δυνατή Σεζόν

Αμοργός- Χοζοβιώτισσα: Ένας μοναχός, ένα παιδί, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολύς κόσμος επιλέγει τους Ιερούς χώρους των μοναστηριών για να ζήσει τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα σιωπηλά και ήρεμα όπως ακριβώς αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

“Πρέβελης”: Ετοιμάζεται σιγά σιγά για το τελευταίο του ταξίδι, στη Τουρκία

Το "Πρέβελης" κλείνει το κύκλο της ιστορίας του. Από χθες στην Ελευσίνα και από εκεί περιμένει το .. πράσινο φως για τα διαλυτήρια στην Τουρκία