Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΓ. Πολυχρονάκος: "Οι Κυκλάδες αξίζουν κάτι καλύτερο"

Γ. Πολυχρονάκος: “Οι Κυκλάδες αξίζουν κάτι καλύτερο”

|

Την ψήφο των κατοίκων των Κυκλάδων θα διεκδικήσει στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές ο Γιάννης Πολυχρονάκος.

Το όνομα του Κυκλαδίτη πολιτικού  εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο που ενέκρινε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που συνεδρίασε χθες Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Νέος άνθρωπος, με όραμα και όρεξη για την άσκηση ενός μοντέρνου μοντέλου πολιτικής ο Γιάννης Πολυχρονάκος είναι  γνώστης της καθημερινότητας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Κυκλάδων.

Ο Γιάννης Πολυχρονάκος θα διεκδικήσει μία θέση στην Ελληνική Βουλή έχοντας υψηλά τα ιδανικά του ήθους, της αλήθειας και τουσεβασμού απέναντι σε κάθε άνθρωπο.

Απευθύνομαι στους νησιώτες και στις νησιώτισσες με λόγια της καρδιάς , της ψυχής και της αλήθειας

Ο αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Πολυχρονάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ:

“Είναι μεγάλη τιμή να διεκδικείς την ψήφο των πολιτών των Κυκλάδων. Είναι μεγάλη τιμή να δίνεις τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ, για τη δημοκρατική παράταξη.

Συναισθάνομαι απόλυτα το βάρος της τιμής και της ευθύνης και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και τα κομματικά όργανα για τη θετική αποτίμηση ως προς το πρόσωπο μου.

Σήμερα θέλω να απευθυνθώ στους συμπατριώτες μου, τους νησιώτες και τις νησιώτισσες. Με λόγια της καρδιάς , της ψυχής και της αλήθειας.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του τις Κυκλάδες και τους ανθρώπους που ζουν στα νησιά μας. Ζω και εγώ σε αυτό τον τόπο , ξέρω τι σημαίνει να ζει κανείς σε ένα νησί μικρό ή μεγάλο, γνωρίζω καλά τα προβλήματα.

Έχω προτάσεις, ιδέες, μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό. Την στήριξη και την εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν οι πολίτες των Κυκλάδων , θα την μετατρέψω σε δουλειά, έργα και πράξεις.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη μαζί με όλους τους άξιους και ικανούς συνυποψηφίους μου αλλά και με τους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ.

Με ένα νέο ήθος, με σεβασμό απέναντι σε κάθε άνθρωπο. Πιστεύω στη πολιτική της αλήθειας, στη πολιτική που γίνεται για τον πολίτη.

Οι Κυκλάδες αξίζουν κάτι καλύτερο. Είναι καιρός πλέον η νησιωτική πολιτική να πάψει να είναι καραμέλα και ευχολόγιο. Να γίνει έργο, πράξεις, συγκεκριμένα μέτρα που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών στα νησιά μας.

Θα πάω σε κάθε νησί, θα είμαι κοντά σε κάθε πολίτη, θα είμαι παρών δυναμικά με προτάσεις, με παρεμβάσεις, με ένα δυνατό και καθαρό λόγο.

Όχι μόνο την προεκλογική περίοδο, αλλά και μετά τις εκλογές και κάθε μέρα, κάθε στιγμή.Γιατί η ενασχόληση δεν είναι συγκυριακή αλλά διαρκής και συνεχής.

Αυτό είναι δέσμευση.’’


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στο τραπέζι και lockdown μετακινήσεων

Συναγερμός στο ΥΠΑΑΤ μετά την έξαρση κρουσμάτων. Σχέδιο άμεσης δράσης με ελέγχους, σταθμούς απολύμανσης και αυστηρή βιοασφάλεια· προειδοποίηση Τσιάρα για καθολική παύση μετακινήσεων αν δεν ανακοπεί η διασπορά.

Σύρος στο ισπανικό Viajar: «Βασίλισσα των Κυκλάδων» με ιστορία, αρχιτεκτονική και… off-season γοητεία

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ισπανίας (με έναν από τους πιο επιδραστικούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους παγκοσμίως) αφιερώνει διαδοχικά θέματα στη Σύρο, αναδεικνύοντας Ερμούπολη, Άνω Σύρο, μουσεία και παραθαλάσσια χωριά — με απήχηση 5,1 εκατ. αναγνωστών.

Αμοργός: Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιστρέφει για 16η χρονιά

Από 13 έως 18 Νοεμβρίου 2025, η Αμοργός γίνεται ξανά σημείο συνάντησης για τον τουριστικό και πολιτιστικό κινηματογράφο, με ισχυρή διεθνή συμμετοχή και ελληνική παρουσία.

Τέλος Κρουαζιέρας: 20,24 εκατ. σε 52 ημέρες, Πού κατευθύνονται τα έσοδα

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας μιλά για τα πρώτα έσοδα, την κατανομή τους σε Δήμους–λιμάνια–τουρισμό και το σχέδιο «πράσινης» αναβάθμισης στόλου και υποδομών.

«Θηραϊκές Τελετουργίες»: Παράδοση και μέλλον της Σαντορίνης στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας

Η έκθεση υδατογραφιών της Άρτεμης Χατζηγιαννάκη γίνεται αφετηρία μιας εκδήλωσης στις 19 Σεπτεμβρίου 2025

Σαντορίνη: Το Ίδρυμα «Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού» στήριξε την ολοκλήρωση του νέου νηπιαγωγείου Μεσαριάς

Με χρηματοδότηση 135.000 €, το Ίδρυμα συνέβαλε καθοριστικά στην αποπεράτωση του έργου, υπενθυμίζοντας την υποχρέωση αναγνώρισης της συνεισφοράς του.

Καναπές… στο δάσος: «φυσικό σαλόνι» στην έξοδο της Κωμιακής ζητά …σωστό καθιστικό

Κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια στο δρόμο Κωμιακής–Απόλλωνα εμφανίστηκε… σαλονάκι. Όμορφη ιδέα, λάθος υλικά: πρόταση για πετρόχτιστα πεζούλια ή ξύλινα παγκάκια, με πρωτοβουλία συλλόγων και Τοπικών Κοινοτήτων.

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Νερό–«χρυσάφι» στις Κυκλάδες: λειψυδρία, πισίνες και αφαλατώσεις εκτοξεύουν τους λογαριασμούς

Μήλος στα 4,5€/m³, Κουφονήσι έως 9,67€/m³: γιατί οι λογαριασμοί «φεύγουν», τι ζητούν κάτοικοι και επαγγελματίες, και ποιες λύσεις συζητούνται.

Εθνικό Απολυτήριο: Αλλαγές-τομή στο Λύκειο και στις εισαγωγές στα ΑΕΙ από το 2026

Ανεξάρτητη αρχή εξετάσεων, τράπεζα θεμάτων, ψηφιακός φάκελος μαθητή και βάση του 10 συνθέτουν το νέο πλαίσιο για το εθνικό απολυτήριο.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου