Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΕκλογές 2023 - Φιλ. Φόρτωμας: Η Τήνος έδειξε τη Νίκη!

Εκλογές 2023 – Φιλ. Φόρτωμας: Η Τήνος έδειξε τη Νίκη!

|

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού υποδέχτηκαν χθες οι Τηνιακές και οι Τηνιακοί τον δικό τους Φίλιππο Φόρτωμα, στέλνοντας ένα μεγάλο και ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου. Όπως ανέφερε και ο κ. Φόρτωμας στη διάρκεια της ομιλίας του, ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό να στέκεται μπροστά σε ένα κοινό, με το οποίο τον συνδέει βαθιά και πολυετής προσωπική σχέση.

Τον υπ. Βουλευτή προλόγισαν με ιδιαίτερη θέρμη ο Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος, η Αντιπεριφερειάρχης και Έπαρχος Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Τήνου Αργύρης Δεσύπρης, με τον τελευταίο να ανοίγει τη συγκέντρωση τονίζοντας τη σημασία της εκλογής Τηνιακού εκπροσώπου στη Βουλή και την καθοριστική συμβολή του στη δρομολόγηση έργων για τον τόπο.

Πιο συγκεκριμένα, στις εισαγωγικές τους τοποθετήσεις και οι τρείς, αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Φίλιππος Φόρτωμας με την Τήνο και τους ίδιους, σε όλα όσα έχει προσφέρει για το νησί και τους Τηνιακούς με τις παρεμβάσεις του στα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας και εξήγησαν πόσο σπουδαίο είναι για την Τήνο να έχει έναν δικό της βουλευτή με το ήθος και την εργατικότητα του Φίλιππου Φόρτωμα.

Ο κ. Φόρτωμας ανεβαίνοντας στο βήμα, δήλωσε συγκινημένος που στον τόπο καταγωγής του βλέπει φίλους παλιούς και αγαπημένους και ευχαρίστησε όλους τους συντοπίτες του για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν και την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινώντας την ομιλία του, ως απολογισμό αναφέρθηκε αναλυτικά στα εμβληματικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί και τόνισε το ειδικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Τήνο.

Ακολούθως, ο κ. Φόρτωμας μίλησε για τη δική του παρουσία και τον συνεχή αγώνα που κάνει από την αρχή της θητείας του για την Τήνο και τους Τηνιακούς, ζητώντας ν’ ανανεώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν συνάψει ΜΑΖΙ όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας ανέφερε:

«Ξέρετε ποιος είμαι. Έχετε δει την τελευταία τετραετία τη δράση μου για να πάμε όλοι μαζί την Τήνο μας μπροστά. Με σχέδιο, με στρατηγική, με όραμα, με καθημερινή δουλειά και με συνεχή λογοδοσία προς εσάς για να μπορώ να γίνομαι ακόμα καλύτερος.

Με υπομονή και επιμονή. Με πίστη στις αξίες μας. Αυτή είναι η συμφωνία που έχουμε συνάψει με τη καθεμία και τον καθένα από εσάς προσωπικά. Και αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και αντιπροσώπευσης επιδιώκω να ανανεώσουμε. ΜΑΖΙ, συνεχίζοντας για την Τήνο μας!»

Μεταξύ των παρευρισκομένων, τίμησαν με την παρουσία τους τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου Πέτρος Μαρκουϊζος, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Μαρκουϊζος, Νικολέττα Τριανταφύλλου και Ζαχαρίας Γιαννισόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμμανουήλ Λούβαρης, ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Επιχείρησης Τήνου Ευάγγελος Περιάλης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του νησιού.

Επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου Γεώργιος Βασιλάκης, ο Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελίστριας Δημήτριος Λούβαρης και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Τήνου.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αφιερωμένο στη Σαντορίνη το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Greek Hotelier

Το 6ο Περιφερειακό Συνέδριο της ΠΟΞ και το άρθρο του Αντώνη Παγώνη αναδεικνύουν την ανάγκη για βιώσιμες υποδομές, θεσμική στήριξη και στρατηγική αναβάθμιση του νησιού

Σαντορίνη – Πλατεία Σαρπάκη: Ο Δήμος Θήρας προκηρύσσει έργο ανάπλασης 520.800 €

Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την προκήρυξη Διαγωνισμού για την ανάπλαση της πλατείας Σαρπάκη – Ένα Εμβληματικό Έργο στην καρδιά των Φηρών

Καύσωνας στο Νότιο Αιγαίο: Οδηγίες προστασίας για πολίτες και επισκέπτες

Από 6 έως 9 Ιουλίου, θερμοκρασίες σε επικίνδυνα επίπεδα – Έκκληση για προσοχή σε ευπαθείς ομάδες και περιορισμό έκθεσης στον ήλιο.

«Φρουροί της Ιστορίας»: Το Ιστορικό Αρχείο Νάξου ανοίγει τις πόρτες του στη μνήμη και τη γνώση (video)

Η Μαργαρίτα Κουφοπούλου μάς ξεναγεί στον θησαυρό του νησιού – από το 1527 έως σήμερα – με αφορμή την έκθεση για τη Ναυτική Εβδομάδα 2025.

Πρωτοδικείο Νάξου: Υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης για “νέα στέγη” στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Στην πλατεία Πέτρου Ευριπαίου παραμένει η έδρα του Πρωτοδικείου Νάξου – Επίλυση του στεγαστικού ζητήματος με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ζητείται Πωλητής/Πωλήτρια στη Νάξο από εμπορική εταιρεία με έδρα την Αθήνα

Μόνιμη θέση πλήρους απασχόλησης για κάτοικο Νάξου – Παρέχεται εταιρικό αυτοκίνητο και tablet, σταθερός μισθός 1.275€ + bonus

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος το Σάββατο 5 Ιουλίου σε περιοχές της Χώρας Νάξου

Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες και διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου – Προσοχή στις εγκαταστάσεις που παραμένουν υπό τάση

Blue Star Ferries: Αλλαγή ώρας αναχώρησης (18:30) για το “BLUE STAR 1”

Το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 18:30 αντί για 17:30 – Δείτε το ανανεωμένο ωράριο για Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα

Νέα συνεργασία ΑΣΠΕ – NOVA με προσφορές κινητής για τα μέλη του Συνδέσμου Πολυτέκνων Νάξου

Εξαιρετικά πακέτα καρτοκινητής και επιπλέον επιλογές για συνδέσεις και διαδικτυακή τηλεόραση μέσω της νέας συνεργασίας

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Ζωντανά από την Πάρο για 2η μέρα στον ΣΚΑΪ (video)

Η εκπομπή με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή ταξιδεύει στην Πάρο, ανακαλύπτοντας ιστορίες ανθρώπων, γεύσεις, φυσική ομορφιά και δράσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Blue Star Ferries: Ακινητοποιημένα αύριο τα πλοία στο Νότιο Αιγαίο λόγω καιρικών συνθηκών

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες φέρνουν ακυρώσεις σε όλα τα κυριακάτικα δρομολόγια των Blue Star Naxos, Myconos, Delos και Paros – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Ουρές για μια αλλαγή εισιτηρίου στο λιμάνι της Νάξου, η κακοκαιρία φέρνει ταξιδιωτικό… μποτιλιάρισμα

Η απαγόρευση απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων φέρνει αναστάτωση σε εκατοντάδες επισκέπτες που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία της Νάξου για να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους

Ρευματοκλοπές σε τουριστικά νησιά: Ξενοδοχεία, καφέ και σούπερ μάρκετ «φούσκωσαν» το ταμείο τους σε βάρος όλων

Eκατοντάδες παραβάσεις σε Κρήτη, Ρόδο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά – Ηλεκτρική ενέργεια αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ κλάπηκε από επιχειρήσεις υψηλής κατανάλωσης

BLUE STAR 1: Με καθυστέρηση και αλλαγές το αποψινό δρομολόγιο, χωρίς προσέγγιση στην Ανάφη

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, το πλοίο αναχωρεί τελικά στις 22:00 από Πειραιά, με τροποποιημένες ώρες άφιξης και χωρίς στάση στην Ανάφη

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, πέρασαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα οι ριπές ανέμου στη Τήνο

Το Αιγαίο σε χειμωνιάτικη διάθεση μέσα στο κατακαλόκαιρο – Δεμένα τα πλοία σε πολλά λιμάνια, με εξαίρεση τον Αργοσαρωνικό

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)