Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΑπολογείται την Δευτέρα... Αποκλειστική φωτογραφία

Απολογείται την Δευτέρα… Αποκλειστική φωτογραφία [vid]

|

Η φωτογραφία από την προσαγωγή του κατηγορούμενου για την δολοφονία του Τάκη Βαζακόπουλου σε πανελλήνια αποκλειστικότητα, όπως και το τελευταίο ρεπορτάζ της υπόθεσης. 

Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 21 ρτών Τάκη Βαζακόπουλου φαίνεται ότι δόθηκε με την τελευταία κατάθεση και την σύλληψη του 25χρονου Βούλγαρου που ειναι ο φερόμενος ως δράστης και σε αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε την φωτογραφία από την προσαγωγή του στην Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια της Νάξου.
Μετά το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου 2014, όταν ο σε εισαγωγικά φίλος του τον πήρε με τη μηχανή του από κεντρικό δρόμο στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, χθες Πέμπτη φαίνεται να γράφεται ο δραματικός επίλογος της σύντομης ζωής του Τάκη, αφού υπήρξε η εκ νέου ομολογία του Βούλγαρου, ο οποίος λίγους μήνες πριν είχε πάρει την αρχική του ομολογία πίσω.
Όσο αφορά το ρεπορτάζ από τη Νάξο, ο φερόμενος ως δράστης μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στις 6 με το πλοίο της γραμμής στη Νάξο όπου παρουσιάστηκε στην Εισαγγελέα που του είχε ασκήσει δίωξη για Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε κατάσταση ηρεμίας.
Στη συνέχεια η ανακρίτρια διέταξε την κράτηση του, ενώ ο ίδιος ζήτησε διορία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί.
Ο ίδιος ήταν ανέκφραστος, εμφανώς καταβεβλημένος και είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι. Στις ερωτήσεις που του απευθύναμε… αν είχει να πει κάτι στην μάνα του φίλου τους, στο αν περίμενε αυτή την εξέλιξη… και στο αν θα βρεθεί ο φίλος του, δεν λάβαμε καμία απάντηση. 
Ο Βούλγαρος κρατείται σε χώρο που δεν έχει γίνει γνωστός στη Νάξο και σύμφωνα με πληροφορίες φυλάσσεται κάτω από δρακόντια μέτρα.
Το ρεπορτάζ που σχετίζεται με τον Βούλγαρο και προέρχεται απο τη Σαντορίνη είναι ότι ο ίδιος δούλευε σε κατάστημα το οποίοι ενοικίαζε μηχανάκια στο νησί και ότι προέρχεται από μία καλή οικογένεια που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Ο ίδιος και ο πατέρας του μάλιστα αναλάμβαναν κατά καιρούς βαφές αυτοκινήτων.
Λίγα λόγια όσο αφορά το αθλητικό ρεπορτάζ που καλύπτουμε μέσα από το sportcyclades.gr… Ο Τάκης εκτός από Μπάσκετ στον Πανιώνιο Σαντορίνης τότε, ΑΕ Σαντορίνης Σήμερα, έπαιζε και ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού του Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, με την οποία μάλιστα είχε στεφθεί και πρωταθλητής στο τοπικό πρωτάθλημα του νησιού. Ο τότε πρόεδρος της ομάδας, τον οποίο και γνωρίζω και προσωπικά μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Τάκη όσο και για τον αδελφό του που αγωνιζόταν στην ίδια ομάδα.
Καλό κουράγιο στην οικογένεια και ειδικά σε αυτή τη μάνα που σπαράζει καρδιές
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ του ALPHA 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον ΧΥΤΑ Νάξου (video)

Η έγκαιρη επέμβαση απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς παρά τους δυνατούς ανέμους (video)

Νάξος: Νεκρή χελώνα Caretta caretta από χτύπημα προπέλας

Λίγες μέρες μετά τις θετικές ειδήσεις για φωλιές χελωνών στο νησί, ένα νέο περιστατικό υπενθυμίζει την ανάγκη προστασίας τους

Νάξος – Ο Αγγειοχειρουργός Γιώργος Σφυρόερας τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στο “Naxos Medical”

Ο Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Σφυροέρας διαθέσιμος για ραντεβού – Εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες

Το ΕΚΠΑ σύμβουλος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την προστασία της Καλντέρας Σαντορίνης

Ερευνητικό έργο έξι μηνών για την ανάλυση κατολισθητικών κινδύνων και την εφαρμογή μέτρων πρόληψης σε σημεία υψηλής διακινδύνευσης

«Η Αμοργός που έζησα», παρουσίαση του βιβλίου του Νικολάου Σίμου από τον “Σημωνίδη’

Κυριακή 17 Αυγούστου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμοργού υποδέχεται την πολύτιμη μαρτυρία ζωής και μνήμης ενός γνήσιου Αμοργιανού

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Κάτω Κουφονήσι: Ένας ναός κρυμμένος στη γη, φάρος πίστης κάθε Δεκαπενταύγουστο και ο “Σκοπελίτης” (video)

Από την εποχή της τουρκοκρατίας έως σήμερα, η παράδοση και η αγάπη των κατοίκων κρατούν ζωντανή τη γιορτή της Παναγίας, με τον «Σκοπελίτη» να τιμά κάθε χρόνο το μικρό εκκλησάκι. (video)

Πάρος – Κατερίνα Μονογυιού: Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων

Με κατάνυξη και συγκίνηση στους λαμπρούς εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο.

Η Νάξος τιμά τον Ιάκωβο Καμπανέλλη μέσα από τη ματιά του Μανόλη Σέργη

Παρουσίαση του βιβλίου Μελέτες Ναξιακής Λαογραφίας τ. Ε΄ – Μια γέφυρα ανάμεσα στη θεατρική δημιουργία και τη λαογραφία.

Κωμιακή: Φωτιά δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο σβήστηκε άμεσα

Η γρήγορη επέμβαση κατοίκων και Πυροσβεστικής απέτρεψε τραγωδία ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Θυρανοίξια στο ανακαινισμένο μοναστηριακό συγκρότημα των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Γλινάδο Νάξου

Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου και πλήθους πιστών – Συγχαρητήρια σε Μητρόπολη, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές