Το Κέντρο Υγείας Αμοργού συνεχίζει να ενισχύεται με προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.
Συγκεκριμένα:
-
Από τις 12 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2025 θα υπηρετήσει ξανά στο ΚΥ η γιατρός Γενικής Ιατρικής κα Ευσαΐα Χόνδρου.
-
Για όλο τον Σεπτέμβριο προστίθενται τρεις νοσηλεύτριες, εκ των οποίων η μία θα παραμείνει και τον Οκτώβριο.
-
Από τις 8 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου 2025 ενισχύεται το Μικροβιολογικό Τμήμα με υπάλληλο ειδικότητας Ιατρικών Εργαστηρίων.
-
Αναμένεται επίσης η άφιξη της μόνιμης χειρίστριας μηχανημάτων για το Ακτινολογικό Τμήμα.
Η Διοίκηση του Κέντρου Υγείας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που επιλέγουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νησί, στη Διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, καθώς και στον Δήμο Αμοργού για τη συνεχή συνεργασία και στήριξη.
«Η ενίσχυση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεχούς και επίμονης προσπάθειας της Διοίκησης του ΚΥ Αμοργού να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό για τη δομή μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Εκ της Διοικήσεως του Κέντρου Υγείας Αμοργού
Ιωάννα Συνοδινού
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής
#Αμοργός #ΚέντροΥγείαςΑμοργού #Υγεία #Νησιά #Νοσηλευτές #ΙατρικόΠροσωπικό