Σάββατο, 29 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςAEGEAN: Νέα δρομολόγια από τη νέα χρονιά. Στις προσθήκες και το Ηράκλειο...

AEGEAN: Νέα δρομολόγια από τη νέα χρονιά. Στις προσθήκες και το Ηράκλειο – Νάξος

|

Δυο νέοι προορισμοί εξωτερικού από Αθήνα και επτά νέες απευθείας πτήσεις εσωτερικού από περιφερειακές βάσεις αποτελούν τις πλέον πρόσφατες προσθήκες του δικτύου της AEGEAN για το 2025.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας από τις αρχές του νέου έτους η AEGEAN θα συνδέει την Αθήνα με το Ιράκ, με τις απευθείας πτήσεις από το Αεροδρόμιο της Αθήνας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ερμπίλ να ξεκινούν στις 23 Φεβρουαρίου και να εκτελούνται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου 2025, θα επανεκκινήσουν και οι απευθείας πτήσεις της εταιρείας από την Αθήνα προς το Αζερμπαϊτζάν, οι οποίες θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή με αεροσκάφη τύπου Airbus 320neo.

Στο δίκτυο εσωτερικού, η AEGEAN προχωρά στην προσθήκη τεσσάρων νέων απευθείας δρομολογίων από το Ηράκλειο προς τη Ρόδο, τη Νάξο, την Κέρκυρα και την Κω, ενώ από το νησί της Ρόδου θα εκτελούνται από τον Ιούνιο του 2025 και ακόμα δυο νέες απευθείας πτήσεις προς τα Χανιά και τη Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα, οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» προς το αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας» θα εκτελούνται καθημερινά, με την πρώτη πτήση να είναι προγραμματισμένη για το Μάρτιο του 2025, ενώ από τον Ιούνιο εκκινούν και τα δρομολόγια από το Ηράκλειο προς την Κω -με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις-, τη Νάξο και την Κέρκυρα, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις αντίστοιχα.

Νάξος: Από την 1η Ιουνίου ξεκινάει η αεροπορική σύνδεση με Ηράκλειο

Οι πτήσεις που θα διασυνδέουν την Ρόδο με τα Χανιά θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος ATR 42-600 δυο φορές την εβδομάδα και έχει ήδη προγραμματιστεί η αύξησή τους σε τέσσερις στα μέσα της τουριστικής περιόδου, ενώ οι πτήσεις από τη Ρόδο  προς τη Σαντορίνη θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Τέλος, από τον Ιούνιο του 2025, η εταιρεία θα συνδέει απευθείας και τη βάση της Θεσσαλονίκης με το νησί της Σύρου, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Aegean Airlines: Επιστρέφει η σύνδεση Σύρου με Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι η AEGEAN ήδη από τον Οκτώβριο του 2024 έχει ενισχύσει τη δραστηριότητά της και στα υπάρχοντα δρομολόγια από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη (4 καθημερινά δρομολόγια) και προς Σμύρνη (5 εβδομαδιαία δρομολόγια) αντίστοιχα, ενώ με την έναρξη του θερινού προγράμματος 2025 προσθέτει νέες απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο, Μύκονο, Ρόδο και Σαντορίνη προς Κωνσταντινούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο του 2025 και καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου το Ηράκλειο και η Σαντορίνη θα συνδέονται με την Κωνσταντινούπολη με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, οι οποίες θα αυξηθούν σε 4 την περίοδο αιχμής, ενώ από τον Ιούνιο του 2025 απευθείας πτήσεις από και προς την Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιούνται και από τη Μύκονο και τη Ρόδο (2 εβδομαδιαίες πτήσεις αντίστοιχα).

Σημειώνεται ότι η AEGEAN από τις αρχές του 2024 επιχειρεί προς το Λονδίνο, Heathrow καθημερινά με 4 πτήσεις, ενώ έχουν αυξηθεί οι συχνότητες των πτήσεων, οι προσφερόμενες θέσεις και η δραστηριότητα της εταιρείας σε περιοχές των Βαλκανίων, όπως τα Τίρανα και η Σόφια, αλλά και τη Σαουδική Αραβία, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την προσθήκη ενός νέου απευθείας δρομολογίου από την Αθήνα προς το  ‘Αμπου Ντάμπι.

Αντίστοιχή αύξηση καταγράφεται  και σε άλλες παραδοσιακές αγορές ενδιαφέροντος του Ελληνικού κοινού, όπως το Βερολίνο, η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη και η Λισαβώνα. Τέλος υπενθυμίζεται ότι στις 13 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και οι νέες απευθείας πτήσεις της εταιρείας από την Αθήνα προς το Λας Πάλμας, ενώ από τις αρχές Ιουνίου, το Ηράκλειο θα συνδέεται απευθείας με το Μετς της Γαλλίας.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες μπορούν να προβούν στις κρατήσεις των εισιτηρίων τους στο aegeanair.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Δρομολόγιο   Έναρξη Πτήσεων  Εβδομαδιαίες Πτήσεις   Ημέρες
Αθήνα – Ερμπίλ     23 Φεβρουαρίου 2025       2                 Τετάρτη, Κυριακή
Αθήνα – Μπακού   14 Απριλίου 2025    2    Δευτέρα, Παρασκευή (από Αθήνα) Τρίτη, Σάββατο (από Μπακού)

Δρομολόγιο     Έναρξη Πτήσεων   Εβδομαδιαίες Πτήσεις    Ημέρες
Ηράκλειο – Ρόδος    30 Μαρτίου 2025   7 Δευτέρα έως Κυριακή
Ηράκλειο – Νάξος  1 Ιουνίου 2025  2  Πέμπτη, Κυριακή
Ηράκλειο – Κέρκυρα  2 Ιουνίου 2025 2    Δευτέρα, Παρασκευή
Ηράκλειο – Κως   2 Ιουνίου 2025 3   Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

Δρομολόγιο Έναρξη Πτήσεων Εβδομαδιαίες Πτήσεις Ημέρες
Ρόδος – Χανιά 18 Απριλίου 2025 2 έως 4 Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή
Ρόδος – Σαντορίνη 3 Ιουνίου 2025 3 Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

Δρομολόγιο Έναρξη Πτήσεων Εβδομαδιαίες Πτήσεις Ημέρες
Θεσσαλονίκη – Σύρος  3 Ιουνίου 2025   3    Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aegeanair.com.

Πληροφορίες από: https://www.amna.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

E-Kouros: Διατίθενται 21,63 εκατ. σε ερασιτεχνικά σωματεία, με κριτήριο και την αυξημένη νησιωτικότητα (πίνακας)

Η αναλυτική κατανομή των 31,724 εκατ. ευρώ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό για το 2025, που ήδη καταβάλλονται από τον μόνιμο ετήσιο μηχανισμό χρηματοδότησής του, μέσω της φορολογίας των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων

Νάξος – ΑΠΑΣ Νάξου: Θέλει το … τρίποντο στη μάχη παραμονής με το Παγκράτι

ΑΠΑΣ Νάξου και το απόγευμα του Σαββάτου (29/03, 18:00) θα διεκδικήσει τη παραμονή του στη κατηγορία με νίκη κόντρα στο ιστορικό Παγκράτι

Απείρανθος: Τζώρτζια και Μανώλης στη σκιά ενός τράφου, η ιστορία μας φωτογραφίας

Ο Μιχάλης Φραγκίσκος γράφει για την υπέροχη φωτογραφία του Μανώλη Μπαρδάνη που αποθανατίζει σε στιγμή ηρεμίας Μανώλη Γλέζο και Τζώρτζια Αργυροπούλου

Πρόταση Ημέρας: Κέικ μόκα καρότο διά χειρός Μαριέττας Γαλάνη

Σάββατο και ημέρα γιορτής... Οπότε με την αρωγή της Μαριέττας Γαλάνη έχουμε "κέικ μόκα - καρότο" και είναι νηστήσιμο

Σαντορίνη – Δήμος: Η συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού .. φέρνει DMMO

Σημαντική συνεργασία Δήμου Θήρας και Υπουργείου Τουρισμού για την Ίδρυση Οργανισμού Προώθησης Προορισμού

Ελλάδα – Playouts: Προβάδισμα νίκης για Καλλιθέα στο 2.27

Στοίχημα - Μένουμε Ελλάδα και 1η αγωνιστική των play outs με τη μάχη Καλλιθέας - Βόλου και προβάδισμα της οικοδέσποινας

Ψυχοθεραπευτής: Μια δουλειά που απαιτεί σιωπή, ενσυναίσθηση και βαθιά πίστη στον άνθρωπο

Όταν οι ψυχοθεραπευτές μάς βάζουν στο δικό τους “δωμάτιο” — εκεί όπου ο κόσμος ζυγίζεται με λέξεις και σιωπές, ο κόσμος αλλάζει. Δεν θα το κάνουν ποτέ.

Μικρές Κυκλάδες – “Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας και ακόμη 48 ώρες υπομονής

Με ανάρτησή του το ταξιδιωτικό πρακτορείο Zas Travel στη Νάξο ενημερώνει ότι η επιστροφή του "Express Skopelitis" θα παραταθεί για μερικές ημέρες ακόμη (video)

Νάξος: Το “παγωμένο” λιμενικό έργο της χερσαίας ζώνης θα .. ξεπαγώσει; και πότε;

Μυρτιδιώτισσα - Χερσαία Ζώνη: "Θέλει να τα μαζέψει και να φύγει" ο εργολάβος - Αποφασισμένο και ανυποχώρητο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο που δεν το "αφήνει" το έργο…

Νάξος – Ειδικό Δημοτικό Σχολείο: Σήμερα (29/04) έχει Πασχαλινό Bazaar

Εκπαιδευτικοί και Μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου διοργανώνουν και φέτος (29/04) το Πασχαλινό τους Bazaar.. Που; Πότε;

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Δεγαϊτας

Ενας νέος άνθρωπος - ο Στέλιος Δεγαίτας - έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία μόλις 63 ετών

Νάξος – Εγγαρές: Εφυγε από τη ζωή η Ελενα Κοντοπίδη, αύριο (26/03) η εξόδιος ακολουθία

Σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή η Ελενα Κοντοπίδη, σύζυγος του γιατρού Δημήτρη Μπάκαλου - Αύριο (26/03) η εξόδιος ακολουθία στις Εγγαρές

Νάξος – Σκαδό: Πένθος με την απώλεια του Νίκου Φάρκωνα

Φτωχότερη από σήμερα η τοπική κοινωνία του Σκαδού Νάξου - Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φάρκωνα

Νάξος: Παιδική Χαρά Αγ. Μηνά ή, αλλιώς, “γήπεδο εκρήξεων”…

Παιδική Χαρά Αγ. Μηνά: Ή, αλλιώς, «γήπεδο εκρήξεων»… Το σπασμένο τζάμι και η πετρούκλα μες στο σπίτι…

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ανανεωμένο ανοίγει …πύλες την Δευτέρα 31 Μαρτίου (Photos)

Το Αεροδρόμιο "Απόλλων" της Νάξου ανοίγει τις.. πόρτες από την Δευτέρα 31 Μαρτίου - Τα έργα που γίνονται κι έρχονται (Photos)

“HighSpeed 3”: θα ενώνει καθημερινά τον Πειραιά με την Κρήτη μέσω Κυκλάδων

Τα δρομολόγια του HIGHSPEED 3 στην γραμμή Ηράκλειο-Κυκλάδες-Πειραιά (πίνακας)

Εκτακτο – Αμοργός: Ισχυρός σεισμός 4.5 R με μικρό εστιακό βάθος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο γνωστό ρήγμα Ανύδρου πιο κοντά όμως στην Σαντορίνη - Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5,6 χιλιόμετρα

Νάξος – Λιμενικό Σώμα: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα...

Νάξος – Σπ. Παπαδόπουλος: “Πολλοί λένε πως το τρέξιμο είναι προπόνηση, για μένα είναι ψυχανάλυση”

Κυριακάτικη ψυχοθεραπεία - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μοιράζεται τις σκέψεις του για το τρέξιμο στην επαρχεία και δη στη Νάξο

Προεδρική Φρουρά- Εύζωνας: Ο Ναξιώτης Δημήτρης Μουστάκης μιλάει για την εμπειρία του

"Έρχονται όσοι θέλουν, μένουν όσοι μπορούν": Ο Δημήτρης Μουστάκης από τη Νάξο και το Φιλώτι μιλάει για την εμπειρία του στην Προεδρική Φρουρά