Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΤήνος: "Λευκή" νύχτα στις 2 Δεκεμβρίου για 4η σερί χρονιά

Τήνος: “Λευκή” νύχτα στις 2 Δεκεμβρίου για 4η σερί χρονιά

|

Για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Τήνο θα έχουμε «Λευκή Νύχτα» και δη στις 2 Δεκεμβρίου – Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης από τους εμποροεπαγγελματίες 

Και στην  Τήνο καλά κρατούν οι εξελίξεις… Και για μία ακόμη χρονιά έχουμε την διεξαγωγή της εκδήλωσης «Λευκή νύχτα»…. Όπως διαβάζουμε…. «πολλά δρώμενα θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας. Χριστουγεννιάτικες φιγούρες (πιγκουΐνοι, ελαφάκι, έλατο, Μίκυ και Μίνι) θα φωτογραφίζονται με όλους και θα τριγυρνούν στην αγορά, το έλκηθρο, ο Άγιος Βασίλης και το τεχνητό χιόνι θα σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε μαζί τους, το pop corn και το μαλλί της γριάς θα είναι δωρεάν για όλους, το εργαστήρι των μπισκότων θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν και να γευτούν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα μπισκότα, το ohsnap fotobooth θα σας περιμένει να φωτογραφηθείτε με χριστουγεννιάτικα και αστεία props, το face painting θα ζωγραφίσει τα προσωπάκια των παιδιών στο παγωμένο igloo, το εργαστήρι των ξωτικών θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να στείλουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη και το ΚΔΑΠ του Δήμου Τήνου θα παίξει και θα δημιουργήσει μαζί με τα παιδιά.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμο Τήνου συνοδεία της φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. και της παιδικής χορωδίας TIN ANGELS JUNIORS της κ. Γεωργίας Μπακογιάννη που θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα δρώμενα του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και του ΚΔΑΠ του Δήμου Τήνου θα σας περιμένουν όλους για να νιώσετε την μαγεία των Χριστουγέννων.

Κυρίως, όμως, όλοι πια γνωρίζουμε, ότι ‘’Λευκή Νύχτα’’ σημαίνει ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Από τις 17:30 και μέχρι τις 24:00 τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ θα κάνουν προσφορές στα προϊόντα τους. Στις προσφορές αυτές συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, εστιατόρια κ.α. Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν με προσφορές θα έχουν, όπως κάθε χρόνο, ειδική σήμανση από το Σύλλογο στην είσοδό τους, ώστε να διευκολύνεται ο καταναλωτής. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σκοπός της Λευκής Νύχτας είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς.

Να επισημάνουμε ότι το ωράριο των καταστημάτων και οι προσφορές ισχύουν αυστηρά και μόνο για τις 2 Δεκεμβρίου 2017 από τις 17:30 έως και τις 24:00.

Για τους κατοίκους των χωριών θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα δρομολόγια από και προς τα χωριά της ενδοχώρας, τα οποία είναι :

Από Πάνορμο – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Πύργος – Υστέρνια – Καρδιανή – Ταραμπάδος – Κάμπος – Τριπόταμος – Χώρα)

Από Μυρσίνη – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Στενή – Φαλατάδος – Μέση – Κέχρος – Αρνάδος – Δυο Χωριά- Τριαντάρος – Χώρα)

Από Καλλονή – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Κώμη – Περάστρα – Κρόκος – Σκαλάδος – Λουτρά –Χώρα).

Αποφάσεις

Και φτάνουμε τέλος στην Γενική  Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου της Τήνου (20/11) που πήρε δύο σημαντικές αποφάσεις… «Μετά από πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου αποφασίστηκε να διοργανωθεί τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2018 μία ημερίδα με καλεσμένους τον φοροτεχνικό κ. Μουζάκη Αντώνη και θέμα φορολογία, επιβαρύνσεις & ποινές σε περίπτωση  παραβατικής συμπεριφοράς και τον εργατολόγο – δικηγόρο κ. Μπούρλο Δημήτρη με θέμα το νέο ασφαλιστικό για τους ελεύθερους  επαγγελματίες. Στην ημερίδα αυτή θα είναι καλεσμένοι όλοι οι επαγγελματίες και οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Επίσης, μέσα στους παραπάνω δύο μήνες θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση με όλους τους επαγγελματίες του νησιού, των επαγγελματικών συλλόγων και της Αντιδημάρχου Τήνου κ. Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου για να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, να βρεθούν λύσεις και να παρθούν αποφάσεις για τη σωστή και καλή λειτουργία της τοπικής αγοράς. Η κ. Δεληγιάννη, η οποία ήταν παρούσα στην αρχή της Γενικής Συνέλευσης και απάντησε σε ερωτήσεις των μελών μας, ήταν απολύτως σύμφωνη με αυτή τη συνάντηση».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αεροδρόμια: Η εικόνα της επιβατικής κίνησης τον Ιανουαρίου, – 33% η Σαντορίνη λόγω εργασιών

Με το “δεξί” η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας - Πως κινήθηκαν τα αεροδρόμια στο Αιγαίο - Από τη Μυτιλήνη έως τη Ρόδο και τη Σαντορίνη

Βασ. Φλεριανός: Η απόφαση για την ακύρωση του δρώμενου της Παρασκευής και το κάλεσμα διασκέδασης

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βασίλης Φλεριανός σε ανάρτησή του εξηγεί την απόφαση για την ακύρωση του δρώμενου της Παρασκευής των Αποκριών ...

Taste Atlas: Ποια ελληνικά πιάτα με αυγά βρίσκονται στη λίστα με τα 50 καλύτερα στον κόσμο;

Η ελληνική κουζίνα αναδείχτηκε φέτος η καλύτερη στον κόσμο, αφήνοντας πίσω της την ιταλική και άλλες διάσημες κουζίνες

Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε – Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με… τεχνητή νοημοσύνη!

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Μυτιλήνη: Νεκρή μετανάστρια μέσα σε βάρκα που ήρθε από τις τουρκικές ακτές

Στη βάρκα επέβαιναν και άλλοι 18 πρόσφυγες και μετανάστες που εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Κων. Καζάκος: “Μεγάλωσα με τον Καμπανέλλη μέσα στο σπίτι μας” (video)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έρχεται στη Νάξο με τη θεατρική παράσταση "Αγουρα Κεράσια" και μιλάει στο Νίκο Σκορδιαλό για θέατρο, τηλεόραση και τον .. Καμπανέλλη (video)

Πρόταση Ημέρας: Η Μαριέττα Γαλάνη μας προτείνει Ζουμερό κέικ λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά

Ζουμεροό κέικ 🍰 🍋🍋🍋🍋 λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά - Η πρόταση ημέρας από την αγαπητή σεφ Μαριέττα Γαλάνη

Naxos Medical: Ιατρείο 24/02) από τον γιατρό ρευματολόγο Κωνσταντίνο Γεωργανά

Πότε και πως μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό ρευματολόγο Κωνσταντίνο Γεωργανά στο Naxos Medical

Πανναξιακός ΑΟΚ: Σήμερα (23/02) έχει ντέρμπι .. ανόδου με Μελίσσια (video)

Δείτε που μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντέρμπι του ΔΑΚ Νάξου μεταξύ Πανναξιακού ΑΟΚ - Μελίσσια (video)

Ολυμπιακός: Ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι από τη Νάξο γεννιέται στον “Θρύλο”

Ποιος είναι ο 13χρονος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και κάνει τα πρώτα του βήματα

Κυκλάδες (Σαντορίνη – Αμοργός): Παγώνουν οι κρατήσεις, τι λένε οι αρμόδιοι

Μείωση 15% από τους tour operators και 50% από τους μεμονωμένους τουρίστες - Τι λένε σε Σαντορίνη - Αμοργό και Πάρο

Νάξος – Αεροδρόμιο: Τον Μάρτιο θα κλείσει για τρεις εβδομάδες λόγω εργασιών αναβάθμισης

Οι εργασίες καλά κρατούν στο αεροδρόμιο της Νάξου - Ερχεται αναστολή λειτουργίας λόγω εργασιών στο διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης για δια πλάτυνση

Η μεγάλη απόδραση: 27.000 σολομοί το «έσκασαν» από ιχθυοτροφείο

Οι περιβαλλοντολόγοι εκφράζουν ανησυχία για τις επιπτώσεις στο οικοσύστημα.

Κακοκαιρία “Coral”: Η Νάξος ξύπνησε με 0 βαθμούς θερμοκρασία και αίσθηση ψύχους στους – 4

Πως ξύπνησαν σήμερα (21/02) οι Κυκλάδες - Με αίσθηση ψύχους στους -4 βαθμούς η Απείρανθος και Κωμιακή... Πως είναι οι υπόλοιπες Κυκλάδες

Άκης Τσελέντης: “Ας ελπίσουμε ότι πιθανή εκροή λάβας τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να είναι ήπια “

"Μπορεί τα τελευταία δύο 24ωρα να βιώσατε μια δραστική μείωση των σεισμών, αυτοί όμως εξακολουθούν να συμβαίνουν με μεγέθη που δεν τους καταλαβαίνετε."

Νάξος: Παγετός στο δρόμο προς Κεραμωτή, προσοχή στους οδηγούς (video)

Ορεινή Νάξος.. Χιόνισε τα ξημερώματα του Σαββάτου, η θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και παγετός στο δρόμο. Προσοχή (video)

Sea Jets: Σε Σχοινούσα και Ηρακλειά φέτος θα δούμε το “Champion Jet 3” (pinakas)

To "Champion Jet 3" αναλαμβάνει να καλύψει τις δρομολογιακές ανάγκες του καλοκαιριού σε Σχοινούσα - Ηρακλειά ενώνοντας με Νάξο και Κουφονήσια (πίνακας)

Σαντορίνη – Λέκκας: Δύο τα σενάρια “Σταδιακή αποκλιμάκωση ή σεισμός 6 Ρίχτερ”

Επίσκεψη Λέκκα - Ευελπίδου στην Σαντορίνη - Οι συζητήσεις, οι διαπιστώσεις και τα δύο βασικά σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι από ΕΚΠΑ

Κυκλάδες: Οι Ασφαλιστικές εξαιρούν τον .. σεισμό από ανανεώσεις συμβολαίων (!!!)

Οι ασφαλιστικές εξαιρούν τον… σεισμό από τις ανανεώσεις συμβολαίων σε νησιά των Κυκλάδων - Ποια νησιά είναι στο επίκεντρο