Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαSky Express... ακυρώσεις στις πτήσεις από αύριο (04/10) έως Σάββατο (08/10)

Sky Express… ακυρώσεις στις πτήσεις από αύριο (04/10) έως Σάββατο (08/10)

|

Η πενθήμερη απεργία των ηλεκτρονικών μηχανικών ασφαλείας εναέριου κυκλοφορίας της ΥΠΑ από αύριο (04/10) έως και το Σάββατο (08/10) αφήνει για μία εβδομάδα τη Νάξο και τις Κυκλάδες χωρίς αεροπορική …κάλυψη – Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την Sky Express

Είναι από τις ειδήσεις που δεν αρέσουν ιδιαίτερα… με το καλημέρα της έλευσης της νέας αεροπορικής εταιρείας στη Νάξο και πάμε σε απεργίες. Όχι ότι ευθύνεται η Sky Express αλλά δεν το λες και καλό οιωνό από τη στιγμή που αύριο έως και το Σάββατο τα αεροπλάνα αναμένεται να μείνουν καθηλωμένα στο έδαφος. Τι σημαίνει αυτό για Νάξο και Μήλο; Ότι πολύ απλά δεν θα έχουν αεροπορική σύνδεση με Αθήνα καθότι έχουν μόλις τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα και οποία πέφτουν πάνω στο πενθήμερο απεργίας. Βέβαια, η εταιρεία ποντάρει στο γεγονός ότι οι απεργοί την τελευταία στιγμή συνήθως αναθεωρούν την πολιτική τους…

Όπως κι εάν έχει διαβάζουμε το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα η εμπορική διεύθυνση της Sky Express όπου αναφέρει:

«Λόγω της 5ήμερης απεργίας των ηλεκτρονικών μηχανικών ασφαλείας εναερίου κυκλοφορίας της ΥΠΑ  για τη περίοδο 4 έως και 8 Οκτωβρίου, οι  πτήσεις  συγκεκριμένων δρομολογίων της συγκεκριμένης περιόδου ακυρώνονται. Συγκεκριμένα τα δρομολόγια από και προς Αθήνα: Κύθηρα, Αστυπάλαια, Σύρος, Σητεία, Πάρος, Νάξος, Κάρπαθος. Επίσης από και προς Αλεξανδρούπολη και Ακτιο για Σητεία, καθώς και από και προς Ρόδο για Κάσο, Κάρπαθο ακυρώνονται.  Η Sky Express ήδη έχει ξεκινήσει τη προσπάθεια για επικοινωνία με όλους τους επιβάτες για να τους ενημερώσει, καθώς και να πραγματοποιήσει τις αλλαγές στις πτήσεις τους. Σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση»

Και η Aegean

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση προχώρησε και η Aegean Air (Olympic Air) που ανακοίνωσε ότι ακυρώνει σε πρώτη φάση οκτώ πτήσεις για αύριο, Τρίτη 4 Οκτωβρίου… Τι αναφέρει; «Λόγω της απεργίας που έχει κηρύξει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου  έως το Σάββατο 8 Οκτωβρίου  η Olympic Air αναγκάζεται να ακυρώσει οκτώ πτήσεις την Τρίτη.

Ακυρώνονται οι κάτωθι πτήσεις της Olympic Air στις 4 Οκτωβρίου 2016:

ΟΑ 062 Αθήνα – Πάρος

ΟΑ 063 Πάρος – Αθήνα

ΟΑ 064 Αθήνα – Πάρος

ΟΑ 065 Πάρος – Αθήνα

ΟΑ 096 Ρόδος – Καστελλόριζο

ΟΑ 097 Καστελλόριζο – Ρόδος

ΟΑ 098 Αθήνα – Κάρπαθος

ΟΑ 099 Κάρπαθος – Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της Olympic Air ή καλούν στα κάτωθι τηλέφωνα 801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)»


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Χίος: στην άσφαλτο πυροσβέστες για λίγα λεπτά ξεκούρασης

Μια φωτογραφία από το μέτωπο της φωτιάς συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, αποτυπώνοντας την εξάντληση και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών.

Υπουργείο Παιδείας: 10.000 νέοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία, μεγάλη ανάσα

Από σήμερα 13 Αυγούστου ως τις 18 του μήνα, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για μόνιμο διορισμό σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή.

Αντίο στη Χρυσούλα Μάνη, μορφή-σύμβολο της Σχοινούσας

Ο σύλλογος Σχοινουσιωτών αποχαιρετά με θλίψη την αγαπημένη Χρυσούλα, που με το χαμόγελό της σημάδεψε το νησί.

Κουφονήσια: Μάχη με τον χρόνο για να ξανατρέξει το νερό – Διπλή βλάβη στις μονάδες αφαλάτωσης

Ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Κωβαίος περιγράφει το θρίλερ των τελευταίων ημερών για την αποκατάσταση των βλαβών και καλεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις σε περιορισμό της κατανάλωσης.

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: «Πράσινο φως» για ασφαλιστικά μέτρα κατά του συρματοπλέγματος

Η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απομάκρυνση της περίφραξης γύρω από το εμβληματικό μνημείο.

Νίκος Οικονομίδης & Κυριακή Σπανού: 15 Αυγούστου και πάλι στις Εγγαρές με νησιώτικο ρυθμό

Το καθιερωμένο συναπάντημα μουσικής, χορού και συγκίνησης επιστρέφει στις Εγγαρές για μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη.

Cycladic Whispers: Όταν η Νάξος μιλά με τη φωνή της τέχνης

Η Katharina Bolesch και ο Alexander Reichardt γιορτάζουν 25 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας στο νησί, μέσα από την έκθεση που φιλοξενείται στην Fish & Olive Gallery στο Χαλκί.

Κώστας Μπιζάς: Με ευλάβεια η Πάρος τιμά την Παναγία την Εκατονταπυλιανή

Ο Δήμαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς απευθύνει μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Αντιπύρ: Η τεχνική που σώζει σπίτια και ζωές – Πότε εφαρμόζεται

«Πώς οι Έλληνες πυροσβέστες χρησιμοποιούν ελεγχόμενη φωτιά για να σταματήσουν την εξάπλωση των πυρκαγιών»

Νάξος: Όταν η “βασίλισσα των Κυκλάδων” σε μαγεύει χωρίς πυξίδα (photos)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Λιμεναρχείο Νάξου: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή της Χώρας Νάξου από 9 Αυγούστου, ποιοι εξαιρούνται

Η Νάξος γεμίζει κόσμο και το Λιμεναρχείο λαμβάνει δράση για την αποφυγή κυκλοφοριακού εφιάλτη.

Κυκλάδες: Ταχύπλοα στο έλεος του καιρού, ποια δεν προσέγγισαν λιμάνια

Δεν προσέγγισε Ηρακλειά το Tera Jet 2 – Διπλό περιστατικό με το CAT I στη Σέριφο – Ακινητοποιήθηκε το Superjet στην Πάρο λόγω ισχυρών ανέμων

Νάξος: Χάος στο λιμάνι μετά το απαγορευτικό – Οι λιμενικοί κράτησαν την τάξη

Μέρα-ρεκόρ με 5.000 επιβάτες και 1.000 οχήματα σε λίγες ώρες, αλλά το Λιμενικό Σώμα διασφάλισε ομαλή αποβίβαση και επιβίβαση παρά τις ελλείψεις υποδομών.

Attica Group: Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια της Παρασκευής 8/8 λόγω απαγορευτικού απόπλου

Ανακοινώθηκε η αναστολή σημαντικών ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς και από τις Κυκλάδες – Σε αναμονή νεότερων οδηγιών οι επιβάτες.

Blue Star Ferries: Αναστολή δρομολογίων για σήμερα (08/08), στις 4 το απόγευμα αναχωρεί το “Blue Star Delos”

Ακυρώνονται τα περισσότερα δρομολόγια της Blue Star λόγω απαγορευτικού – Το μόνο που ταξιδεύει είναι το Blue Star Delos με καθυστέρηση και τροποποιημένο δρομολόγιο

Απαγορευτικό απόπλου: Νυχτερινές λύσεις για Άνδρο από Ραφήνα

Καθηλωμένα 25 πλοία στον Πειραιά και 13 στη Ραφήνα – Τρία έκτακτα δρομολόγια μεταμεσονύχτια για Άνδρο για να εξυπηρετηθούν αποκλεισμένοι επιβάτες

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.