Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΣε όλα τα μεγάλα κανάλια το Ναξιώτικο γλέντι της ΕΑΣ στο Γαλάτσι...

Σε όλα τα μεγάλα κανάλια το Ναξιώτικο γλέντι της ΕΑΣ στο Γαλάτσι (vids)

|

Από το Παλαί Γαλατσίου πέρασαν περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι που “το τσίκνισαν” με την ΕΑΣ και διασκέδασαν με τα νησιώτικα τραγούδια της Ελένης Λεγάκη και χορευτικά από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Νάξου. 

Ένα τεράστιο Ναξιώτικο γλέντι στήθηκε στο Γαλάτσι με αφορμή την γιορτή της Τσικνοπέμπτης. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου έχει διαθέσει απίστευτες ποσότητες από κρέας, μεταξύ άλλων 2000 χοιρινά καλαμάκια, 50 αρνιά, 200 κιλά παϊδάκια αλλά και 1 τόνο πατάτες και σαλάτες, γραβιέρα και μισό τόνο κρασί προκειμένου να γλεντήσουν τη σημερινή ημέρα οι κάτοικοι της περιοχής, η πλειοψηφία των οποίων είναι Ναξιώτες! 
Από το Παλαί Γαλατσίου πέρασαν περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι που “το τσίκνισαν” με την ΕΑΣ και διασκέδασαν με τα νησιώτικα τραγούδια της Ελένης Λεγάκη και χορευτικά από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Νάξου. 
Με αφορμή το Ναξιώτικο γλέντι της ΕΑΣ “παρέλαση” έκαναν τα τηλεοπτικά κανάλια και γενικότερα τα μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας που κάλυψαν το γεγονός διαφημίζοντας τη Νάξο και τα προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σε ολόκληρη την επικράτεια! 
Τα ψητά και γενικότερα την επιμέλεια των πλούσιων εδεσμάτων της εκδήλωσης φρόντισε και έφερε άψογα σε πέρας, ο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Στέλιος Κορρές…
Ζωντανές συνδέσεις μεταξύ άλλων έκαναν οι εκπομπές “Κοινωνία ώρα MEGA” με τους Καμπουράκη – Οικονομέα(ΕΔΩ), LIVE U με την Πόπη Τσαπανίδου στο STAR (ΕΔΩ), “Καλημερούδια” του MEGA με την Ντορέτα Παπαδημητρίου (ΕΔΩ), “Το Πρωινό” του ANT1 με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά (ΕΔΩ), “Πρώτη Γραμμή” με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου στο ΣΚΑΪ (ΕΔΩ). Ραδιοφωνικά κάλυψαν το συμβάν το ΒΗΜΑ FM και ο Αθήνα 9.84 ενώ παρών ήταν και μεγάλα ειδησεογραφικά site όπως το newsit, newsbeast, news247 και άλλα. 

Το Ναξιώτικο γλέντι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στο Γαλάτσι, θα παίξει επίσης και σε όλα σχεδόν τα δελτία ειδήσεων των Αθηναϊκών τηλεοπτικών καναλιών.

Πηγή: naxostimes.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στο τραπέζι και lockdown μετακινήσεων

Συναγερμός στο ΥΠΑΑΤ μετά την έξαρση κρουσμάτων. Σχέδιο άμεσης δράσης με ελέγχους, σταθμούς απολύμανσης και αυστηρή βιοασφάλεια· προειδοποίηση Τσιάρα για καθολική παύση μετακινήσεων αν δεν ανακοπεί η διασπορά.

Σύρος στο ισπανικό Viajar: «Βασίλισσα των Κυκλάδων» με ιστορία, αρχιτεκτονική και… off-season γοητεία

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ισπανίας (με έναν από τους πιο επιδραστικούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους παγκοσμίως) αφιερώνει διαδοχικά θέματα στη Σύρο, αναδεικνύοντας Ερμούπολη, Άνω Σύρο, μουσεία και παραθαλάσσια χωριά — με απήχηση 5,1 εκατ. αναγνωστών.

Αμοργός: Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιστρέφει για 16η χρονιά

Από 13 έως 18 Νοεμβρίου 2025, η Αμοργός γίνεται ξανά σημείο συνάντησης για τον τουριστικό και πολιτιστικό κινηματογράφο, με ισχυρή διεθνή συμμετοχή και ελληνική παρουσία.

Τέλος Κρουαζιέρας: 20,24 εκατ. σε 52 ημέρες, Πού κατευθύνονται τα έσοδα

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας μιλά για τα πρώτα έσοδα, την κατανομή τους σε Δήμους–λιμάνια–τουρισμό και το σχέδιο «πράσινης» αναβάθμισης στόλου και υποδομών.

«Θηραϊκές Τελετουργίες»: Παράδοση και μέλλον της Σαντορίνης στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας

Η έκθεση υδατογραφιών της Άρτεμης Χατζηγιαννάκη γίνεται αφετηρία μιας εκδήλωσης στις 19 Σεπτεμβρίου 2025

Σαντορίνη: Το Ίδρυμα «Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού» στήριξε την ολοκλήρωση του νέου νηπιαγωγείου Μεσαριάς

Με χρηματοδότηση 135.000 €, το Ίδρυμα συνέβαλε καθοριστικά στην αποπεράτωση του έργου, υπενθυμίζοντας την υποχρέωση αναγνώρισης της συνεισφοράς του.

Καναπές… στο δάσος: «φυσικό σαλόνι» στην έξοδο της Κωμιακής ζητά …σωστό καθιστικό

Κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια στο δρόμο Κωμιακής–Απόλλωνα εμφανίστηκε… σαλονάκι. Όμορφη ιδέα, λάθος υλικά: πρόταση για πετρόχτιστα πεζούλια ή ξύλινα παγκάκια, με πρωτοβουλία συλλόγων και Τοπικών Κοινοτήτων.

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Νερό–«χρυσάφι» στις Κυκλάδες: λειψυδρία, πισίνες και αφαλατώσεις εκτοξεύουν τους λογαριασμούς

Μήλος στα 4,5€/m³, Κουφονήσι έως 9,67€/m³: γιατί οι λογαριασμοί «φεύγουν», τι ζητούν κάτοικοι και επαγγελματίες, και ποιες λύσεις συζητούνται.

Εθνικό Απολυτήριο: Αλλαγές-τομή στο Λύκειο και στις εισαγωγές στα ΑΕΙ από το 2026

Ανεξάρτητη αρχή εξετάσεων, τράπεζα θεμάτων, ψηφιακός φάκελος μαθητή και βάση του 10 συνθέτουν το νέο πλαίσιο για το εθνικό απολυτήριο.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου