Δευτέρα, 14 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΜύκονος: αντί για φάρμακα .. κοκαΐνη

Μύκονος: αντί για φάρμακα .. κοκαΐνη

|

Φαρμακοποιός από την Αθήνα είναι ο βασικός διακηνητής κοκαΐνης και χασίς σε κλαμπ της Μυκόνου – Προμήθευε με ναρκωτικά “επώνυμους” που παραθέριζαν στο νησί 

Φαρμακοποιός από την Αθήνα, είναι ο βασικός διακινητής κοκαΐνης και χασίς στα κλαμπ της Μυκόνου. Η αποκάλυψη ήρθε από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από επιχείρηση που διεξήγαγε σε Μύκονο και Αθήνα.

Τουλάχιστον δυο φορές τον τελευταίο μήνα κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών ταξίδεψε στην Μύκονο, προκειμένου να εξαρθρώσει την σπείρα του φαρμακοποιού και του αδελφού του, καθώς διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε επώνυμους επισκέπτες του νησιού.

Οι αστυνομικοί είχαν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα την πληροφορία, για διακινητή ναρκωτικών, οποίος έχει επώνυμους πελάτες, στην Μύκονο και “σπρώχνει” ποσότητες κοκαΐνης, ακόμα και σε γνωστά κλαμπ του νησιού.

Οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες με έκπληξη διαπίστωσαν πως ο βασικός διακινητής είναι ιδιοκτήτης φαρμακείου στο Ν. Κόσμο, και αμέσως άρχισαν να των παρακολουθούν όπως και το τηλέφωνο του.

Όσον αφορά στα “ακούσματα” του υπερκοριού, μάλλον είναι… φτωχά όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς φαίνεται πως οι επώνυμοι πελάτες του κυκλώματος παίρνουν πια τις προφυλάξεις τους έπειτα από τα απανωτά χτυπήματα που έχουν δεχθεί, με αποτέλεσμα τις παραγγελίες τους να αποφεύγουν να τις κάνουν από το τηλέφωνο, προτιμώντας τις προσωπικές επαφές.

Το κλιμάκιο της Δίωξης συνέλαβε τον 50χρονο φαρμακοποιό στο νησί των ανέμων, την ώρα που έδινε ποσότητες κοκαΐνης και χασίς, σε 54χρονο γνωστό Μυκονιάτη πρώην ιδιοκτήτη μπαρ στο νησί.

Αμέσως ενημερώθηκε στην Αθήνα η Δίωξη και μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί είχαν εισβάλει σε δυο διαμερίσματα που είχε νοικιάσει ο φαρμακοποιός μαζί με τον αδελφό του. Παράλληλα οι συνάδελφοι τους στη Μύκονο μπήκαν σε δωμάτιο που νοίκιαζε ο 50χρονος φαρμακοποιός και βρήκαν επίσης ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: 141 συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης έτοιμες προς πώληση, περίπου 6 κιλά χασίς, 260 γραμμάρια άγνωστης σκόνης προφανώς για την νόθευση των ναρκωτικών, 2 πιστόλια και το χρηματικό ποσό των 4.720 Ευρώ.

Πηγή: Newsit.gr (Θεοδόσης Πάνου) 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Πολιτιστικός Σύλλογος “Κούρος, ο Ελληνας”: Το “ευχαριστώ” και … η υπόσχεση για συνεχή μάχη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας» ευχαριστεί τον Δήμο Νάξου για την ιστορική του στάση και καλεί σε συνέχεια του αγώνα για την παραμονή των μνημείων στο Φλεριό

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Η πατινάδα στ’ Απεράθου: Όταν το τραγούδι γίνεται τελετουργία

Από τον έρωτα μέχρι τον σαρκασμό της πρώτης νύχτας – μια βαθιά βιωματική πολιτιστική εμπειρία στον τόπο που τη γέννησε

Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Κωμιακή: Εκδηλώσεις, γιορτές και παράδοση τον Ιούλιο (πρόγραμμα)

Με τη συνεργασία τοπικών φορέων, η Κωμιακή «ζωντανεύει» με ποικίλες πολιτιστικές δράσεις – Από εγκαίνια και γιορτές μέχρι παιδικές εκδηλώσεις και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες

Με λαμπρότητα και ευλάβεια τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στη Νάξο

Διπλές εορταστικές εκδηλώσεις σε Κορωνοχώρι και πόλη Νάξου παρουσία των Σεβ. Μητροπολιτών Καλλινίκου και Γεωργίου – Αφιέρωμα στους Αγίους Τέσσερις Μάρτυρες της Κρήτης στο πλαίσιο των "Νικοδημείων 2025".

Νάξος – Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου: Αντίο στον Στέλιο Ζαφειρόπουλο, ένα δάσκαλο με ψυχή και φως

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου Νάξου αποχαιρετά με συγκίνηση τον αγαπημένο εκπαιδευτικό και επιστήμονα, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μαθητική και τοπική κοινότητα.

Νάξος – “Κλεμμένη Άνοιξη”: Μια συγκλονιστική φωτογραφική μαρτυρία για τον πόλεμο και την ελπίδα

Η βραβευμένη έκθεση της Alena Grom φιλοξενείται στον Μουσικό Περίβολο του 1ου Γυμνασίου Νάξου και αποτυπώνει με βαθιά ευαισθησία το τραύμα και την αξιοπρέπεια των γυναικών που επέζησαν του πολέμου.

Αδένωμα υπόφυσης: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση

Αδένωμα υπόφυσης: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση

Νάξος και τα Online παιχνίδια τα ήσυχα βράδια του νησιού

Όταν η Παράδοση Συναντά την Οθόνη: Οι Νάξιοι και τα Online Παιχνίδια στα Ήσυχα Βράδια του Νησιού

Αλ. Φραντζέσκος: Οι Κούροι των Μελάνων πρέπει να μείνουν: Η ιστορία δεν ξεριζώνεται

Η αυθεντικότητα, η βιωματική εμπειρία και η πολιτισμική συνέχεια κινδυνεύουν όταν αποκόβουμε τα μνημεία από τον τόπο τους. Οι Κούροι των Μελάνων ανήκουν εκεί όπου γεννήθηκαν – στο φως, στη μνήμη και στο τοπίο της Νάξου.

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Aperto – Cucina Italiana: Η αυθεντική ιταλική εμπειρία ήρθε στη Νάξο με την υπογραφή του κορυφαίου pizzaiolo Νίκου Σωτηρόπουλου

Ένα νέο γαστρονομικό σημείο στην καρδιά της Νάξου που ενώνει την ιταλική φινέτσα με τη δημιουργικότητα του Έλληνα pizzaiolo που διακρίθηκε δύο φορές ως ο καλύτερος της χώρας και στους 50 κορυφαίους της Ευρώπης.

Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα στη Νάξο από τη Φραντζέσκα Λαγογιάννη

Με επιστημονική γνώση, σεβασμό και ολιστική προσέγγιση, η Φραντζέσκα Λαγογιάννη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι, σε όλη τη Νάξο.

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

Νάξος – Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και η ξακουστή πατάτα στο τραπέζι της

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα, τη γαλήνη του τοπίου και τις συγκινήσεις μετά το φινάλε της σεζόν.

Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο 40 εκατ. ευρώ στο μεταφορικό ισοδύναμο, έγκαιρη παρέμβαση Παππά έσωσε το Δημόσιο

Χάρη σε διοικητικούς ελέγχους και αποφασιστικές κινήσεις, απετράπη καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ύποπτες αιτήσεις επιχειρήσεων – Η συντριπτική πλειονότητα από την Κρήτη

Σέριφος: 87χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Συκαμιά

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της – Προανάκριση από το Λιμεναρχείο

Συλλήψεις σε Μύκονο, Σύρο, Σαντορίνη, Πάρο και Νάξο για ναρκωτικά, παραβάσεις και ηχορύπανση

Δέκα συλλήψεις για παραβάσεις ναρκωτικών, παράνομη διαμονή, ηχορύπανση, λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια, Κ.Ο.Κ. και πλαστογραφία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 5-6 Ιουλίου 2025 σε πέντε νησιά των Κυκλάδων.

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Ίος SOS: Αντιδράσεις για τη μεγάλη τουριστική επένδυση σε προστατευόμενη ακτή

Περιβαλλοντικές οργανώσεις, κινήσεις πολιτών και το Δίκτυο για Βιώσιμες Κυκλάδες προειδοποιούν για τον οριστικό κίνδυνο αλλοίωσης της ταυτότητας του νησιού, καλώντας σε ανατροπή του σημερινού αναπτυξιακού μοντέλου