Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΜαντάμ άσε το φουστάνι κάτω....

Μαντάμ άσε το φουστάνι κάτω….

|

Ποδοπατήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη για τα … μάτια ενός φορέματος Balmain (!!!) – Ποια γνωστή τραγουδίστρια άρπαξε φόρεμα από τα χέρια νεαρής κοπέλας 

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στα καταστήματα H&M σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου κυριολεκτικά ποδοπατήθηκαν μόνο και μόνο για να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την συλλογή Balmain. Οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον πανικό που επικράτησε μέσα στο κατάστημα αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κόσμος «μπούκαρε» στα καταστήματα και άρπαζε από τα ράφια και τις κρεμάστες ρούχα στα… τυφλά. Κάποιες κυρίες μάλιστα έπαιρναν διπλά και τριπλά κομμάτια της συλλογής για να βρεθούν παρατημένα λίγες αργότερα στα δοκιμαστήρια ή ακόμα και στις σκάλες του καταστήματος.

Και μπορεί η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη χώρα να είναι ίσως η χειρότερη των τελευταίων ετών αλλά ούτε η επιβολή των capital controls ούτε τα επώδυνα μέτρα του τρίτου μνημονίου «φρέναραν» τους προσκεκλημένους της αλυσίδας ρούχων από το να εξαφανίσουν μέσα σε δύο ώρες συνολάκια των 400-500 ευρώ! Βέβαια δεν ήταν λίγοι αυτοί που… έφτασαν στην πηγή και νερό δεν ήπιαν αφού αποχώρησαν με άδεια χέρια είτε γιατί δεν άντεξαν το στριμωξίδι είτε γιατί δεν πρόλαβαν να πάρουν ούτε μισό μπλουζάκι της συλλογής.

Και για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους μέσα σε αυτόν τον χαμό δεν βρέθηκαν μόνο κοριτσάκια με πρότυπο τις αδερφές Kardashian οι οποίες είναι γνωστό ότι διαθέτουν όλα τα σύνολα του οίκου -και δεν μιλάμε για τη συλλογή της H&M, αλλά και γνωστές Ελληνίδες από τον χώρο της σόουμπιζ. Τα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους δύο φορές. Την Τρίτη διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για VIP καλεσμένους όπως τραγουδιστές, παρουσιαστές και διάσημες Ελληνίδες blogger και την Τετάρτη τα ρούχα ήταν διαθέσιμα για το κοινό όπου σχηματίστηκαν και οι τεράστιες ουρές που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Στο μεγάλο πάρτι έδωσε το «παρών» και η Καίτη Γαρμπή η οποία όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso άρπαξε ένα κόκκινο φόρεμα που κρατούσε μία νεαρή κοπέλα λέγοντας της: «Άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα!». Αγώνα έδωσε όμως και ο στυλίστας της Ελένης Φουρέιρα που έκανα τα… πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει ένα κομμάτι για την γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας. Ένα πράσινο φόρεμα αγόρασε η Μαρίνα Βερνίκου ενώ ακούγεται πως σήκωσε το μαγαζί η Ρόη Αποστολοπούλου που εικάζουμε πως στην ντουλάπα της πρέπει να βρίσκονται ρούχα του Balmain από την «κανονική» του συλλογή!

Ανάλογη κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη

Παροξυσμός επικράτησε και στη συμπρωτεύουσα αφού οι ουρές έξω από τα καταστήματα μας θύμισαν τις ουρές στις τράπεζες μετά την επιβολή των capital controls. Στην ουρά για να πάρεις 420 ευρώ την εβδομάδα στην ουρά και για να τα ξοδέψεις λοιπόν… Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα ώστε να τηρείται η τάξη και να αποφευχθούν οι… εξυπνάκηδες που θα προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά. Βέβαια και μπροστά από την πόρτα του καταστήματος να ήσουν αν δεν έλεγε ο «πορτιέρης» το οκ δεν έμπαινες μέσα. Η συλλογή του Balmain παρουσιάστηκε ταυτόχρονα σε 260 καταστήματα της αλυσίδας ανά τον κόσμο σε ειδικό VIP χώρο με αυστηρή σειρά προτεραιότητας. «Ξέρουμε τα Balmain κανονικά είναι πολύ ακριβά. Μόνο έτσι έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε κάποιο κομμάτι» έλεγε μια παρέα κοριτσιών.

Κωνσταντινούπολη 

Και για να μην θεωρείτε ότι μόνο στην Ελλάδα έγιναν αυτά, το ίδιο σκηνικό και στην Κωνσταντινούπολη. Οι περίπου 200 VIP καλεσμένοι έτρεχαν να προλάβουν όποιο ρούχο έβρισκαν μπροστά τους, χωρίς καν να το δοκιμάζουν. Σχεδόν ποδοπατήθηκαν όταν άνοιξαν οι πόρτες του πρώτου καταστήματος με ρούχα και παπούτσια Balmain. Αν και η εταιρεία είχε μοιράσει προσκλήσεις σε περίπου 200 ανθρώπους «υψηλού κύρους», οι security δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το πλήθος, το οποίο όρμηξε στα ράφια. Μια γυναίκα παραδέχθηκε πως αγόρασε δύο κούτες με παπούτσια που βρήκε μπροστά της, χωρίς καν να κοιτάξει το νούμερο ενώ τα ράφια άδειασαν σε ελάχιστο χρόνο.

Πηγή: protothema.gr

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Τουρκία: Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά σε περιοχή κοντά στη Σμύρνη

Εκκενώσεις, κλειστοί δρόμοι και εφιαλτικές εικόνες από τη νέα μεγάλη φωτιά στη δυτική Τουρκία – Χιλιάδες εκτοπισμένοι

Δήμος Κέας: Παύση βαριάς οικοδομικής όχλησης για Ιούλιο και Αύγουστο

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας για περιορισμό ενοχλητικών εργασιών σε Ιουλίδα, Κορησσία και Βουρκάρι την τουριστική περίοδο – Πρόστιμα για παραβάσεις.

Φλόγες στην Ιεράπετρα: Καίγονται σπίτια και ξενοδοχεία, εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί

Εκτός ελέγχου η φωτιά με τρία ενεργά μέτωπα – Εκατοντάδες απομακρύνθηκαν με σκάφη, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η περιοχή – Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο

Ηλιοβασίλεμα στη Νάξο… με τη σκιά του καπνού

Το βλέμμα στο Αιγαίο, η καρδιά στην Κρήτη – Ένα αλλιώτικο απόγευμα στη Νάξο υπό το βάρος των πυρκαγιών

Άνγκελα Μέρκελ: «Δεν μπορούσα να φανταστώ την Ε.Ε. χωρίς την Ελλάδα»

Δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2015, η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας επιστρέφει στις πιο κρίσιμες στιγμές του «ελληνικού δράματος» και αποκαλύπτει το παρασκήνιο των αποφάσεων που άλλαξαν την Ευρώπη.

Κουφονήσια: Αδιαθεσία 14χρονης λουόμενης, άμεση αντίδραση από ΕΚΑΒ και λιμενικό

Συναγερμός στην παραλία "Δετής" όταν ανήλικη Ιταλίδα τουρίστρια παρουσίασε έντονη αδιαθεσία – Μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρείο με τη συνδρομή του Λιμενικού και του ΕΚΑΒ

Μενδώνη για Κούρους Μελάνων: “Θα γίνει πιλοτική μεταφορά του ενός κούρου”

Οι κάτοικοι της Νάξου αντιστέκονται στην απομάκρυνση των αρχαίων αγαλμάτων από το Φλεριό, ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού υπερασπίζεται μια μεταφορά που δημιουργεί ερωτήματα και αντιδράσεις.

Οι Κούροι των Μελάνων στο στόχαστρο της μεταφοράς, αντίδραση από την Κατερίνα Γιαννακά

Η πολιτική του Υπουργείου Πολιτισμού για τους Κούρους της Νάξου ξεσηκώνει αντιδράσεις – Παρέμβαση με αιχμές από τη Γραμματέα Ναυτιλίας του Κινήματος Δημοκρατίας

Γεύσεις Ναξιώτικες, Μουσικές Αυθεντικές, κάθε Σάββατο στο “Φάρος του Αλυκού”

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας με ζωντανή ελληνική μουσική, τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές φτιαγμένες με μεράκι, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Νέοι κανόνες για τις κολυμβητικές δεξαμενές σε τουριστικά καταλύματα – Τι αλλάζει από εδώ και πέρα

Με κοινή υπουργική απόφαση καθορίζεται η διαδικασία γνωστοποίησης λειτουργίας για πισίνες εντός τουριστικών μονάδων και υποδομών. Παραβόλο 300€, διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις και περιθώριο 90 ημερών για συμμόρφωση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Blue Star Ferries: Ακινητοποιημένα αύριο τα πλοία στο Νότιο Αιγαίο λόγω καιρικών συνθηκών

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες φέρνουν ακυρώσεις σε όλα τα κυριακάτικα δρομολόγια των Blue Star Naxos, Myconos, Delos και Paros – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Νάξος: Ο Νέστορας Νέστορας, ο νέος MasterChef 2025, ξεκινά μαγειρικό ταξίδι στο “Avaton 1739”

Ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής ξεκινά συνεργασία με το εστιατόριο "Avaton 1739" στο εμβληματικό Κάστρο της Νάξου.

Ουρές για μια αλλαγή εισιτηρίου στο λιμάνι της Νάξου, η κακοκαιρία φέρνει ταξιδιωτικό… μποτιλιάρισμα

Η απαγόρευση απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων φέρνει αναστάτωση σε εκατοντάδες επισκέπτες που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία της Νάξου για να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους

Ρευματοκλοπές σε τουριστικά νησιά: Ξενοδοχεία, καφέ και σούπερ μάρκετ «φούσκωσαν» το ταμείο τους σε βάρος όλων

Eκατοντάδες παραβάσεις σε Κρήτη, Ρόδο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά – Ηλεκτρική ενέργεια αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ κλάπηκε από επιχειρήσεις υψηλής κατανάλωσης

Ακυρώνονται τα δρομολόγια των HighSpeed 3 και 4 λόγω κακοκαιρίας

Η Hellenic Seaways ενημερώνει για την αναστολή των δρομολογίων της Κυριακής 29 Ιουνίου και τις προσωρινές αλλαγές στη ροή του προγράμματος των ταχυπλόων

Algérie Ferries: Καθησυχαστική ανακοίνωση για την κράτηση του “El Venizelos” στη Μασσαλία

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι οι θερινές διαδρομές δεν επηρεάζονται – Πρόκειται για προγραμματισμένο τεχνικό έλεγχο.

BLUE STAR 1: Με καθυστέρηση και αλλαγές το αποψινό δρομολόγιο, χωρίς προσέγγιση στην Ανάφη

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, το πλοίο αναχωρεί τελικά στις 22:00 από Πειραιά, με τροποποιημένες ώρες άφιξης και χωρίς στάση στην Ανάφη

Fast Ferries: Λόγω καιρικών συνθηκών “δεμένα” αύριο τα πλοία…

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθηλώνουν τα πλοία της Fast Ferries και το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ – Αναλυτικά τα ακυρωμένα δρομολόγια για την Κυριακή 29 Ιουνίου

Η κυρία Στέλλα της Νάξου: Η ζωντανή κλωστή της μνήμης και του Μικρασιατικού πολιτισμού

Στην ήσυχη διασταύρωση Καππαδοκίας και Μικρασιατών Προσφύγων, η Στέλλα Τσουνέλλη – Φουτάκογλου κρατά ανοιχτή τη γυάλινη πόρτα της ζωής, της μνήμης και της τέχνης