Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΕλλάδα - Βόλος: Ξυλοφόρτωσε την (με καταγωγή από Νάξο) έγκυο σύζυγό του

Ελλάδα – Βόλος: Ξυλοφόρτωσε την (με καταγωγή από Νάξο) έγκυο σύζυγό του

|

 Με εισαγγελική παραγγελία στο Νοσοκομείο και το 17μηνών παιδί της οικογένειας- Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο δράστης 

Ενα ολονύχτιο θρίλερ βρισκόταν σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Βόλου μέχρι αργά το βράδυ, καθώς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κλήθηκαν να διαχειριστούν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοικογενειακής βίας, με «θύμα» μία νεαρή μητέρα από τον Αλμυρό (σ.σ. με καταγωγή από τη Νάξο), που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του taxydromos.gr η νεαρή μητέρα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ξυλοφορτώθηκε από τον σύζυγό της.

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα. Μετά το συμβάν ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Παράλληλα ενημερώθηκε το Νοσοκομείο Βόλου. Στην Ιατρική και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Έπρεπε να εξεταστεί από γυναικολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τί κατάσταση βρίσκεται η ίδια και το έμβρυο που κυοφορεί. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Μοναδική μέριμνα γιατρών και μαιών να μην διατρέξει κίνδυνο η υγεία και των δύο.

Την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη μία ακόμη επιχείρηση: Να εξασφαλιστεί «στέγη» για το πρωτότοκο παιδί του ζευγαριού, το οποίο είναι μόλις 17 μηνών. Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο έδωσε εντολή στο Νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του. Ο  σύζυγος συνελήφθη. Δεν υπήρχε άλλος κοντινός άνθρωπος στο οικογενειακό περιβάλλον, για να αναλάβει τη φιλοξενία του. Από τη μία στιγμή στην άλλη το μικρό παιδί έμεινε μόνο του.

Οι υπεύθυνοι της Νοσηλευτικής και της Κοινωνικής Υπηρεσίας συνεργάστηκαν αρμονικά με την Εισαγγελία και αργά το βράδυ μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του η οποία θα παραμείνει στο Αχιλλοπούλειο για παρακολούθηση τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμη, μέχρι οι γιατροί να είναι σίγουροι ότι μητέρα και έμβρυο είναι καλά. Όσο για το 17 μηνών παιδάκι, οι ίδιες πηγές είπαν στο taxydromos.gr, πως ήταν πολύ τρομαγμένο και ανήσυχο, με το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να ξεχάσει ό,τι έχει συμβεί.

Την υπόθεση χειρίζεται το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Με την υπογραφή της Βάσω Κυριαζή (Ταχυδρόμος) 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – χολή Μπαλέτου Μαρίας Κατσικάρη – Μαρκοπουλιώτη: 18 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας

Οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου – Έναρξη μαθημάτων στις 15 Σεπτεμβρίου.

Νάξος – Δαμαριώνας: “Γιώργος Μπίλης: Ο καλλιτέχνης που τραγούδησε τη ζωή” (video)

Μια βραδιά μνήμης και αγάπης στον Δαμαριώνα για τον άνθρωπο της παρέας και της μουσικής. (video)

Milos Cove Inception Resort: Νέο «λίφτινγκ» με 17 δωμάτια και επιπλέον πισίνα

Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων – Επένδυση που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του νησιού.

Νάξος – «Παραδοσιακές Σκιές στο Χρόνο»: Έκθεση Θεάτρου Σκιών έως 31 Αυγούστου

Μέχρι τις 31 Αυγούστου, το κοινό της Νάξου έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη μέσα από τη συλλογή της Έλενας Αλιμπέρτη.

Μακαρόνια με σάλτσα μελιτζάνας και αντζούγιες, απλή, αυθεντική και γεμάτη γεύση

Η γλύκα της μελιτζάνας, η αλμύρα της αντζούγιας και η νοστιμιά της ντομάτας δένουν τέλεια με τυρί Πιτταρά σε μια μακαρονάδα που θα αγαπήσετε.

Κατ. Μονογυιού από Δονούσα: «Απόλυτη προτεραιότητα η υγειονομική κάλυψη των μικρών νησιών»

Με παρέμβαση της Βουλευτού Κυκλάδων εξασφαλίστηκε η συνέχιση της σύμβασης του οδηγού ασθενοφόρου στη Δονούσα.

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Κοροϊδία οι δωρεάν μετακινήσεις μόνο στις άγονες γραμμές – Ανάγκη κάλυψης όλων των σωματείων»

Ο πρώην πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ και τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το κυβερνητικό μέτρο ως μισή αλήθεια και προτείνει ολοκληρωμένη λύση για τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων.

Γ. Μαργαρίτης: “Δίνει πνοή και ελπίδα στους νέους μας, διευκολύνει τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες”

Δωρεάν μετακινήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία – Δήλωση του Επάρχου Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη

Νάξος – Μουσικός Περίβολος 2025: Συναυλία (27/08) με τον Βασίλη Σκουλά

Ο κορυφαίος Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής έρχεται στη Νάξο για μια μοναδική βραδιά στο Γυμνάσιο Νάξου.

Δήμος Νάξου: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στα Αγγίδια λόγω εργασιών στο 5ο Νηπιαγωγείο

Από 27 έως 30 Αυγούστου η κυκλοφορία θα διακοπεί προσωρινά για τη σύνδεση του νέου WC ΑμεΑ με το κεντρικό δίκτυο

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον θάνατο του Ιωάννη Σκάρκου

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος της, Ιωάννη Σκάρκο πότε και που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.