Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΕλλάδα - Θεσσαλονίκη: Τραπεζαρίες για αξέχαστα δείπνα

Ελλάδα – Θεσσαλονίκη: Τραπεζαρίες για αξέχαστα δείπνα

|

Τραπεζαρίες για αξέχαστα δείπνα από τα πιο δημοφιλή έπιπλα στη Θεσσαλονίκη – Πού θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Οι τραπεζαρίες στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, είναι κάτι περισσότερο από απλά έπιπλα.

Είναι χώρος συγκέντρωσης των αγαπημένων μας προσώπων, για το δείπνο, το φαγητό, αλλά και τις γιορτές και τις επετείους. Όλες οι όμορφες αναμνήσεις συντροφιάς που έχουμε, είναι συνήθως γύρω από τραπεζαρίες στη Θεσσαλονίκη κι έτσι δεν είναι τυχαίο που αποτελούν από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα έπιπλα που επιλέγουμε για το σπίτι μας.

Το ότι οι τραπεζαρίες είναι τα πιο top sellers έπιπλα στη Θεσσαλονίκη, δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα και καλαίσθητα και οικονομικά. Στο κατάστημα επίπλων Pro Home Προσκυνητόπουλος Γεώργιος, θα βρείτε τα κορυφαία έπιπλα στη Θεσσαλονίκη σε προσφορές που σας συμφέρουν και ποιότητα που τα κάνει πραγματικά ανάρπαστα.

Κορυφαία ποιότητα και στυλ

Όλες οι τραπεζαρίες στη Θεσσαλονίκη που φέρουν την υπογραφή της Pro Home έχουν ως βασικό στοιχείο τους την κορυφαία ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο στυλ.

Πρωτότυπα κομμάτια για edgy μοντέρνα, αλλά και πιο κλασικά σπίτια, μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε χώρο και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συνδυάζονται με όλα τα στυλ σπιτιών. Ειδικά σε σπίτια που έχουν κοινό χώρο για σαλόνια, κουζίνες και τραπεζαρίες, αρκετά συχνό φαινόμενο στη Θεσσαλονίκη, τα έπιπλα της Pro Home, μπορούν να ενταχθούν τέλεια και αρμονικά σε αυτό το πλαίσιο, χωρίς να αποτελούν παραφωνία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα υλικά και την ποιότητα κατασκευής, που εξασφαλίζει ότι οι τραπεζαρίες της Pro Home θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και θα φαίνονται σαν καινούργιες για ακόμη περισσότερα χρόνια.

trapeza1.jpg

Προσιτές τιμές και οικονομία

Στις εποχές που διανύουμε, το κόστος παίζει συχνά καθοριστικό ρόλο στην επιλογή πολλών αγορών μας, μέσα σε αυτές και των επίπλων.

Η Pro Home διαθέτει έπιπλα στη Θεσσαλονίκη σε προσφορές που συμφέρουν και τα κάνουν προσιτά σε κάθε βαλάντιο, ώστε όλες οι οικογένειες να απολαμβάνουν τις καινούργιες τους τραπεζαρίες, χωρίς να τους κοστίσει πολύ.

Αναζητήστε τη μεγάλη ποικιλία με τα κορυφαία έπιπλα στη Θεσσαλονίκη σε προσφορές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού και επωφεληθείτε από τα πιο ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα για το σπίτι σας που η μεγάλη διάρκεια ζωής τους τα καθιστά ουσιαστική επένδυση.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα με έπιπλα στη Θεσσαλονίκη Pro Home και αναζητήστε τραπεζαρίες για το χώρο σας, σε μοναδικές προσφορές.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αγιο Ορος: Εκοιμήθη ο Αγιορείτης Γέροντας Βασίλειος Γοντικάκης

Η εξόδιος ακολουθία αύριο στην Ιερά Μονή Ιβήρων – Ο λόγιος και πνευματικός καθοδηγητής που σφράγισε το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία

Μάρκος Καφούρος: Αναφορά για επαναφορά μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ μεταφέρει το ψήφισμα του Δ.Σ. Θήρας στον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις νησιωτικές περιοχές.

Παρέμβαση Φιλίππου Φόρτωμα για τις συντάξεις χηρείας του πρώην ΟΓΑ

Ερώτηση στη Βουλή για την άρση αδικιών του νόμου Κατρούγκαλου και την εξίσωση παλαιών και νέων συντάξεων χηρείας προς όφελος των δικαιούχων.

Φεστιβάλ Στρογγύλη On The Road: Μια μουσική βραδιά με το «The Hollywood Project»

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025 στον υπαίθριο χώρο μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό Θήρας, τρεις μουσικοί παρουσιάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια

Κύπελλο Ελλάδας: Από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ξεκινάει η μάχη της ΕΛΛΑΣ Σύρου (video)

Πρεμιέρα στη League Phase του κυπέλλου Ελλάδος, με τους Συριανούς να αγωνίζονται σήμερα στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Δήμος Θήρας: Έναρξη εγγραφών σε Φιλαρμονική & Χορωδία 2025–2026

Δωρεάν συμμετοχή για παιδιά 7+ και ενήλικες, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο

Γερμανία: Μείωση ΦΠΑ στην εστίαση στο 7% το 2026, αλλά και αντιδράσεις

Η κυβέρνηση ρίχνει τον συντελεστή από 19% σε 7% για εστιατόρια & γεύματα (χωρίς αλκοόλ), με κριτική από φορείς για όφελος στις αλυσίδες και πίεση στα δημόσια οικονομικά.

Ισραήλ: Χερσαία επιχείρηση στην πόλη της Γάζας

Τανκς προωθούνται προς το κέντρο της πόλης· τουλάχιστον 106 νεκροί σε 24 ώρες σύμφωνα με παλαιστινιακές αρχές. ΟΗΕ μιλά για «γενοκτονία», η Ε.Ε. προαναγγέλλει μέτρα, σκληραίνει η στάση αραβικών κρατών.

Φιλώτι Νάξου: Παρουσιάστηκε ο 14ος τόμος «Ναξιακά» – Αφιέρωμα στη μνήμη του Στέφανου Ψαρρά

Ζεστή συμμετοχή στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτιτών· η Ο.ΝΑ.Σ. τίμησε τον διδάκτορα Φιλολογίας και συνεργάτη της έκδοσης με έναν αναμνηστικό τόμο υψηλών προδιαγραφών.

Σπύρος Μάκαρης: «Σημαία» του Πανναξιακού για 24η σεζόν – Ο 38χρονος φόργουορντ συνεχίζει μπροστάρης

Η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Ναξιώτη φόργουορντ (2,00 μ.), που μπαίνει στην 24η χρονιά του και στέλνει μήνυμα ενότητας στους φιλάθλους.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου

Νάξος: “Στάση” Σινούκ για παραλαβή ασθενούς από άλλο νησί, πριν αναχωρήσει για Αττική

Το είδαμε κι αυτό... Ελικόπτερο Σινούκ έμεινε στη Νάξο για αρκετά λεπτά περιμένοντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει άλλο ασθενή και να τον μεταφέρει στην Αττική

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Χώρα Νάξου: «Πάγωσε» το αίτημα κατοίκων για αλλαγή κυκλοφοριακού στη Μικρασιατών Προσφύγων

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για επικίνδυνες συνθήκες, ο Δήμος Νάξου απάντησε αρνητικά στο αίτημα αλλαγής κατεύθυνσης της ημικεντρικής οδού.