Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕλλάδα: Η αυτοκτονία του 14χρονου και το σημείωμα που άφησε

Ελλάδα: Η αυτοκτονία του 14χρονου και το σημείωμα που άφησε

|

Σοκ και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η τραγωδία με την αυτοκτονία ενός αγοριού 15 ετών στην Αργυρούπολη – Στο σημείωμα αναφέρει «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους». 

Σοκ και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η τραγωδία με την αυτοκτονία ενός αγοριού 15 ετών στην Αργυρούπολη. ΅Εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Σύμφωνα δε με την αστυνομία άφησε και σημείωμα στις λίγες γραμμές του οποίου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη.  

Οπως ανέφερε η ιστοσελίδα enikos.gr το παιδί αφού επέστρεψε στο σπίτι του μετά από πάρτι, πήρε τηλέφωνο τους γονείς του να δει τι ώρα θα επέστρεφαν σπίτι για να βεβαιωθεί ότι έχει χρόνο να εκτελέσει το μακάβριο σχέδιο του. Στη συνέχεια έφτιαξε μια θηλιά και κρεμάστηκε στη βεράντα του σπιτιού του. Και από την ιστοσελίδα του SKAI στο σημείωμα αναφέρει ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι συγκεκριμένα άτομα, «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)», αρχίζει το λακωνικό του γράμμα και στη συνέχεια αφού αναφέρει τα ονόματα συγκεκριμένων ατόμων γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους»

Από την εφημερίδα του “Ελεύθερου Τύπου” διαβάζουμε ότι ο μαθητής, που φέτος τελείωσε την πρώτη Λυκείου, είναι ο ένας από τους δύο γιους ιδιοκτήτη εστιατορίου των νοτίων προαστίων, ο οποίος κατά το παρελθόν ήταν και υποψήφιος με τη νυν αντιπολιτευτική παράταξη στις δημοτικές εκλογές. Οι γονείς του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  εντόπισαν στο δωμάτιό του ορισμένα χειρόγραφα σημειώματα που είχε αφήσει ο γιος τους.Εμφανίστηκαν έκπληκτοι από την εξέλιξη αυτή, φέρεται να ανέφεραν στα πρώτα τους λόγια πως ο γιος τους δεν είχε εκφράσει ποτέ κάποιο παράπονο, δεν είχε διαμαρτυρηθεί για κάτι στο σχολείο και δεν είχε αναφέρει πως ήταν θύμα bullying. «Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ηταν κανονικός. Δεν είχαμε τέτοια δείγματα σε καμία περίπτωση», φέρεται να υποστήριξαν οι γονείς του άτυχου 15χρονου μαθητή σχολείου των νοτίων προαστίων, ο οποίος αυτοκτόνησε.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του Τμήματος Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της ΕΛ.ΑΣ. Οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ζητηθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκομένους, τους γονείς αλλά και τους καθηγητές του άτυχου νεαρού. «Δεν στοιχειοθετείται κάποιο αδίκημα έως αυτή την ώρα. Μιλάμε για μια αυτοκτονία ενός νεαρού παιδιού και εξετάζεται τι μπορεί να τον οδήγησε σε αυτό το σημείο», υποστήριξαν στον «Ε.Τ.» αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι γονείς αλλά και ο μεγαλύτερος αδερφός του άτυχου 15χρονου είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, καθώς κανείς δεν μοιάζει να γνώριζε τι ακριβώς φαίνεται πως περνούσε το παιδί με το οποίο ζούσαν καθημερινά. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όπως ξεκαθαρίζουν αστυνομικές πηγές που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σημαντικές θεωρούνται και οι καταθέσεις που θα κληθούν να δώσουν φίλοι και συμμαθητές του 15χρονου, ούτως ώστε να διαπιστωθεί από τις αρχές αν τελικώς του γινόταν bullying από τα συγκεκριμένα άτομα, με ποιον τρόπο και σε ποιο βαθμό.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νότιο Αιγαίο – Αστυνομία: Καλό Πάσχα μέσα από ένα υπέροχο video

"Καλό Πάσχα" μας εύχεται η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου με ένα ιδιαίτερο video

Νάξος – “Στο Λαδόχαρτο”: Πασχαλινός διαγωνισμός με κέρδος το Αρνί του Πάσχα (photo)

Ενας ξεχωριστός διαγωνισμός από το βραβευμένο κρεατοφαγείο "Στο Λαδόχαρτο" - Ποια είναι η διαδικασία

Νάξος – “Λαϊκή Συσπείρωση”: Ανακοίνωση για Πρωτομαγιά, καταγγελία για επικείμενη αύξηση δημοτικών τελών

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η "Λαϊκή Συσπείρωση" Νάξου σχετικά με την Πρωτομαγιά - Γιατί καταγγέλλει τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Το “ευχαριστώ” στον Βασίλη Ορφανό για ένα υπέροχο τριήμερο σεμινάριο (photos)

Μέσω ανακοίνωσης η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) ευχαριστεί τον πρωταθλητή Βασίλη Ορφανό για το τριήμερο σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης

Naxos Medical: Πρωτομαγιά με επίσκεψη από τον Πνευμονολόγο Νίκο Κουφό

Την Πρώτη Μαϊου θα βρίσκεται στη Νάξο, ο πνευμονολόγος Νίκος Κουφός και θα δεχτεί επισκέψεις στο Naxos Medical

Ελλάδα, η χώρα της αμφισβήτησης, άνευ ουδεμίας αντίρρησης. Αλλά σε λάθος κατεύθυνση

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από τις συνεντεύξεις στη τηλεόραση έως τις εκθέσεις που δείχνουν την αλήθεια για την σκληρή πραγματικότητα στην Ελλάδα Και καταλήγει με νόημα "Αν θες να μάθεις για το νερό, μη ρωτάς τα ψάρια"

Νάξος: Πασχαλινό τραπέζι με βάση την παράδοση στον «Φάρο» Αλυκού (video – photos)

Πάσχα στο «Φάρο» Αλυκού σημαίνει πάνω απ’ όλα απόλαυση … Προστάσεις που αιχμαλωτίζουν τον ουρανίσκο .... (photos)

Νάξος: Τι κάνει στο νησί μας η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού Marie Claire Greece;

Με πρωτοβουλία της Μαρίας Πολυκρέτη και του Γιάννη Μαργαρίτη η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικύ Marie Claire Greece είναι στη Νάξο. Ποιος ο λόγος;

Σύλλογος Μονιατών Νάξου “Η Τέχνη”: Πρόσκληση να “ασβεστώσουμε τους δρόμους όπως παλιά”

Ομορφή δράση σήμερα Σάββατο του Λαζάρου από το Σύλλογο Μονιατών Νάξου "Η Τέχνη"

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιαννακά και Σέργης στην Μύκονο για συναντήσεις

Στην Μύκονο βρίσκονται σήμερα η Κατερίνα Γιαννακά και ο Αντώνης Σέργης για συναντήσεις ενόψει ευρωεκλογών

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη

Νάξος: Δεν “έδεσε” το “Blue Star 2” και έφυγε για την Πάρο, αλλά ούτε εκεί έδεσε (video)

Με την ένταση των ανέμων στα 80 χιλιόμετρα την ώρα (σε ριπή ανέμου) από νότια κατεύθυνση, το "Blue Star 2" δεν έδεσε στο λιμάνι της Νάξου και μετά στη Πάρο