Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚινηματογράφοςΕμφύλιος στο Marvel Universe (trailer)

Εμφύλιος στο Marvel Universe (trailer)

|

Τον προσεχή Μάιο έρχεται στη μεγάλη οθόνη το “Captain America: Civil War” και αναμένεται να δούμε την μάχη ανάμεσα στον Captain America και τον Ion Man 

Αχ  νιώθω σαν την αρχή του περσινού καλοκαιριού που ξαναβλέπαμε όλους τους Avengers μαζεμένους σε μια επική ταινία, αλλά επιτέλους ύστερα από υπομονή τόσων χρόνων μηνών είναι ξανά όλοι μαζί στην οθόνη μας! Το “Captain America: Civil War” είναι τυπικά η 3η ταινία του Cap αλλά στην ουσία συνεχίζει και εντείνει τον χαμό που έχει αρχίσει να συμβαίνει στο Marvel Universe, μαζεύοντας πλοκές από 3-4 διαφορετικές ταινίες σε μια #uber #epic εμφύλια μάχη που υπόσχεται να συνταράξει τα θεμέλια του σύμπαντος των ηρώων.

Θοδωρής Δημητρόπουλος , Oneman.gr 
 
O Μπάκι επιστρέφει μετά το προηγούμενο “Captain America” και αποτελεί κάτι σαν αφορμή για το σχίσμα στην υπερηρωική ομάδα, με τη φράξια του Τόνι Σταρκ να στέκεται υπέρ της καταγραφής των υπερηρώων/vigilante και τον Κάπτεν Αμέρικα με το δικό του παρεάκι να είναι σε φάση “lol no”. Το κόμικ στο οποίο βασίζεται η συγκεκριμένη ιστορία είναι ένα από τα διασημότερα storylines της Marvel των τελευταίων χρόνων και κατέστη μεταξύ άλλων υπεύθυνο για τη μετατροπή του Τόνι Σταρκ σε douchebag μεγατόνων που ο λαός αντιπάθησε για χρόνια μετά την δημοσίευση.
Πόσο βαθιά θα πάει αυτός ο διχασμός; Ποιους θα πάρουν τα σκάγια; Θα χωριστούν οι Avengers οριστικά πριν ενωθούν ξανά στο “Avengers: Infinity War Part II” (η αγαπημένη μου θεωρία) για να πολεμήσουν τον Θανάση; Πώς τα περνάει ο Πίτερ Πάρκερ; Απορίες για μετά αυτές.
Για την ώρα εδώ οι ημι-Avengers του Κάπτεν Αμέρικα είναι κατά τα φαινόμενα ο Μπάκι, ο Χόκαϊ (που μετά το “Age of Ultron” μοιάζει επιτέλους με αληθινός χαρακτήρας), ο Φάλκον και η Scarlet Witch (η κρυφή MVP του “Age of Ultron”). Από την απέναντι πλευρά βλέπουμε τον Τόνι Σταρκ να κρατάει σε ένα καρέ τον War Machine ο οποίος μοιάζει να μην έχει τις αισθήσεις του (ή μήπως, ΓΚΑΣΠ, είναι νεκρός;), και λίγο αργότερα να λέει πληγωμένος στον Κάπτεν, “κι εγώ φίλος σου ήμουνα 🙁 “.
Ξεκάθαρα είμαστε με τον Κάπτεν και τους αντιστασιακούς Avengers του, μην ακούσω κανά τρελό.
Δείτε το trailer της κινηματογραφικής ταινίας…
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ντιμπέιτ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Παλαιά Βουλή: «Σε ποιον ανήκει η τέχνη;»

Στις 29 Σεπτεμβρίου το Debate House διοργανώνει μια συζήτηση υψηλού επιπέδου χωρίς πολιτικούς, αλλά με ακαδημαϊκούς και ειδικούς που θα εκθέσουν τα επιχειρήματα υπέρ και κατά της επιστροφής των Γλυπτών.

Λήμνος – Μητσοτάκης: “Διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία σχετικά με το ΦΠΑ στο Βόρειο και Νότιο Αιγαίο”

Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με κατοίκους στην Ατσική για τις φοροελαφρύνσεις που θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο, καθώς και για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

ΠΝΑΙ: 65 νέα έργα σε μικρά νησιά των Κυκλάδων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (πίνακας)

Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Νοτίου Αιγαίου, έργα ύψους άνω των 20 εκατ. ευρώ αλλάζουν την καθημερινότητα σε 16 μικρά νησιά με λιγότερους από 3.100 κατοίκους.

Κατ. Γιαννακά: “Οι Μικρές Κυκλάδες και τα «χρυσά» τιμολόγια νερού!”

Έως και εξαπλάσιες αυξήσεις στους λογαριασμούς – αντιδράσεις από κατοίκους, επιχειρηματίες και το Κίνημα Δημοκρατίας

Στις 16 Οκτωβρίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις Μονάδες Ανακύκλωσης Κω και Καλύμνου μέσω ΣΔΙΤ

Έργο άνω των 110 εκατ. ευρώ – Οφέλη, χρηματοδότηση και επόμενα βήματα

ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των ΥΔΟΜ στο Κτηματολόγιο

Ομόφωνη απόφαση αντίθεσης από το Διοικητικό Συμβούλιο – Σαφές μήνυμα Κυρίζογλου

Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι: «Κερδίζουν» τα γκολ στο 1.75!

Προγνωστικά για την πρεμιέρα του Champions League με βάση το Μάντσεστερ – Στοίχημα με G/G

ONEX: Επενδυτικό πρόγραμμα 14 εκατ. ευρώ για την ανασυγκρότηση των Ναυπηγείων Σύρου

Νέο πενταετές σχέδιο με άξονες Ασφάλεια – Περιβάλλον – Ανταγωνιστικότητα

Ερώτηση της Κατερίνας Μονογυιού για μείωση ΦΠΑ στις Κυκλάδες

Η Βουλευτής Κυκλάδων ζητά από τον Υπουργό Οικονομικών επανεξέταση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά

Οι “Κάλπηδες” του Στρατή Μυριβήλη ανεβαίνουν στη Νάξο

Η θεατρική ομάδα «Πτωχαλαζόνες» παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο «Ι. Καμπανέλλης»

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Χώρα Νάξου: «Πάγωσε» το αίτημα κατοίκων για αλλαγή κυκλοφοριακού στη Μικρασιατών Προσφύγων

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για επικίνδυνες συνθήκες, ο Δήμος Νάξου απάντησε αρνητικά στο αίτημα αλλαγής κατεύθυνσης της ημικεντρικής οδού.

Νάξος: “Στάση” Σινούκ για παραλαβή ασθενούς από άλλο νησί, πριν αναχωρήσει για Αττική

Το είδαμε κι αυτό... Ελικόπτερο Σινούκ έμεινε στη Νάξο για αρκετά λεπτά περιμένοντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει άλλο ασθενή και να τον μεταφέρει στην Αττική

Με την Ιωάννα Συνοδινού από την Αμοργό, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση, ανανεώθηκε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ., με συμμετοχή του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Σταύρου Ελληνιάδη και της φοιτήτριας Μαρούσας Σιδέρη.

Ηρακλειά: Με έναν μαθητή ξεκίνησε το Δημοτικό Σχολείο, δύο στο νηπιαγωγείο, τη Δευτέρα (15/09) ο αγιασμός (video)

Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τη μικρή Ηρακλειά με μόλις τρία παιδιά σε σχολική τάξη – Ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Γαβαλάς μιλά για τη μοναξιά του ενός μαθητή και τις προκλήσεις της νησιωτικότητας (video)