Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΙστορίεςΣε ευχαριστούμε Παυλάρα

Σε ευχαριστούμε Παυλάρα

|

Οι παίκτες του Πανναξιακού ΑΟΝ δεν ξέχασαν τον Παύλο Καρβούνη και με τη λήξη του αγώνα Πανναξιακός – Αρης Νικαίας με το δικό τους τρόπο είπαν «ευχαριστώ» στον 43χρονο γκραντ για ότι πρόσφερε πέρυσι στην ομάδα της Νάξου

Οφείλω να εξομολογηθώ κάτι… Τον Παύλο Καρβούνη τον είδα για πρώτη φορά να αγωνίζεται το 1994 – 95 με τη φανέλα του Πρωτέα Νέου Κόσμου… Κάπου στα γήπεδα της Αθήνας… Πιτσιρικάς τότε… Αλλά πάντα μαχητής.. Και αθλητής χαμηλών τόνων… Εγώ στην εξέδρα είτε για το Sportime είτε για το «Τρίποντο»… Από τότε πέρασαν χρόνια… και δεν περίμενα ότι θα τον συναντούσα πέρυσι στη Νάξο με τη φανέλα του Πανναξιακού. Στα 42 του χρόνια… και με 16 ομάδες στη πλάτη του. Κι όμως με ψυχή έφηβου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην παραμονή της ομάδας της Νάξου στην παρθενική της εμπειρία στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Και ο Παύλος συνεχίζει… Και φέτος ήρθε ξανά στη Νάξο. Αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Με 17η ομάδα διαφορετική στη πλάτη του. Τον Άρη Νικαίας. Και έφυγε νικητής από τη Νάξο. Έβαλε το χεράκι του… Είτε με τρίποντα, είτε με ασίστ  στους συμπαίκτες του μέσα από το pick and roll, είτε με βολές που όπως λέει και ο ίδιος χαριτολογώντας «σε όλη μου την καριέρα ποτέ δεν έχασα βολή που ήταν σημαντική»…  και οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν… Παρά την πίκρα από την ήττα, περίμεναν καρτερικά. Κι όταν αποχώρησε από το γήπεδο, οι Μάκαρης – Μυλωνάς – Καλαβρός και βέβαια ο Δρυμαλίτης ήταν εκεί. Του έδωσαν μία φανέλα με ένα τεράστιο «Ευχαριστούμε … Παυλάρα».. Και σίγουρα μέσα από τα γυαλιά ηλίου ο Παύλος θα συγκινήθηκε. Άλλωστε τα παλικάρια κλαίνε. Και συγκινούνται. Γιατί πάνω απ όλα είναι άνθρωποι με ψυχή…

Και να σημειώσουμε εδώ ότι το ντεμπούτο του (δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Α1) έγινε στην Ελευθερία Μοσχάτου πριν από 32 χρόνια ενώ στο Πρωτέα είχε την ευκαιρία να έχει στο πλευρό του τον Αλμπερτ Μάλλαχ έναν από τους κορυφαίους φόργουορντ που πέρασαν από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως λέει και ο ίδιος «Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για μένα. Προσέχω τι τρώω, αθλούμαι, δεν αφήνω ποτέ τον εαυτό μου». Ενώ αρέσκεται να δηλώνει γελώντας «Κάθε χρόνο λέω «άντε να τελειώσει η χρονιά και θα δούμε εάν θα συνεχίσω». Είμαι αθλητής, θα συνεχίσω και όπου πάει…”.

Η καριέρα του: Ελευθερία Μοσχάτου, Πρωτέας (1991-96), ΔΑΣΑΛ (1996-97), Αμπελόκηποι (1997-98), Πειραϊκός (1998-99), ΓΣ Λάρισας (1999-00), Αλιμος (2000-03 και 2008-09), Δάφνη (2003-04), Ίκαρος Νέας Σμύρνης (2004-05), Έσπερος (2005-06), Παπάγος (2006-08), Λαύριο (2009-12), Χολαργός (2012-13), Αγία Παρασκευή (2013-14), ΑΓΕΖ (2014-15), Πανναξιακός AON (2015-16) και Άρης Νικαίας (2016-17)

Με πληροφορίες από το Sport24.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΣΕΚΑ: “Οι Κούροι να μείνουν στο Φλεριό”, στήριξη στο αίτημα κατοίκων και φορέων της Νάξου

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων ενώνει τη φωνή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελάνων, ζητώντας τη διατήρηση των δύο αρχαϊκών Κούρων στον φυσικό τους χώρο στο Φλεριό.

Α.Π.Α.Σ. Νάξου: Ο Νίκος Φίλιππας φοράει τα χρώματα των Φαναριών

Ο 22χρονος διεθνής forward με ύψος 2.01 μ. προσθέτει ύψος, ποιότητα και μπασκετικό ένστικτο στην ομάδα της Νάξου ενόψει της νέας σεζόν στη National League 1

Σίφνος: Οικογενειακός Παράδεισος και Γαστρονομικός Προορισμός της Καρδιάς μας

Από την κορυφή της παγκόσμιας ταξιδιωτικής λίστας του Travel & Leisure μέχρι το SiFNaThLon 2025, η Σίφνος ενώνει φύση, παράδοση, αυθεντικότητα και αθλητισμό, δείχνοντας τον δρόμο για ένα βιώσιμο και ποιοτικό τουριστικό μέλλον.

Η Ρίκα Μάασε ενισχύει τον Α.Ο. Θήρας, μία διεθνής μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον

Η ταλαντούχα Γερμανίδα διαγώνια, με πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχεται στη Σαντορίνη για να δώσει δύναμη και ποιότητα στην επίθεση του Α.Ο. Θήρας για τη σεζόν 2025-2026.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έξι χρόνια διακυβέρνησης και το βλέμμα στο μέλλον

Από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και τη στεγαστική πολιτική έως τις παρεμβάσεις στην εργασία και την ασφάλεια, ο Πρωθυπουργός καταγράφει τα επόμενα βήματα διακυβέρνησης

Ο Δημήτρης Μπάκουλης ανοίγει τον Μουσικό Περίβολο στη Νάξο

Μετά τις sold out εμφανίσεις του, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός έρχεται την Παρασκευή 11 Ιουλίου για μια μοναδική ατμοσφαιρική συναυλία στο Γυμνάσιο Νάξου – με ελεύθερη είσοδο.

Η Αμοργός καθαρίζει τα μονοπάτια της: Ολοκληρώθηκε η 14η δράση του συλλόγου “Νήσος Αμοργός”

Με τη δύναμη των εθελοντών, καθαρίστηκε πλήρως το μονοπάτι Άγιος Ιωάννης Λευκών – Κάτω Ακρωτήρι Καταπόλων. Έρχεται οργανωμένος περίπατος για την ανάδειξή του.

Απεραθίτικοι σκοποί και τραγούδια της πατινάδας: Ένα βιωματικό μουσικό δρώμενο στην αυλή της Παναγιάς

Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025, η Απείρανθος γεμίζει νότες και μνήμες – Τρεις γενιές μουσικής παράδοσης ζωντανεύουν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς της πατινάδας.

Ευρωπαϊκό κύμα επενδύσεων 5,5 δισ. ευρώ για τα νησιά: Διασυνδέσεις, «πράσινη» ενέργεια και ανανέωση στόλου στο επίκεντρο

Από τη Νάξο μέχρι το Αγαθονήσι και από τη Σίφνο έως την Ικαρία, η νησιωτική Ελλάδα προετοιμάζεται για μια μεγάλη «πράσινη» μετάβαση με τρία νέα ευρωπαϊκά ταμεία που φέρνουν έργα 8 δισ. ευρώ – με έμφαση στις διασυνδέσεις, τις ΑΠΕ και την ακτοπλοΐα.

Γιάννης Πάριος: Το θαλασσινό του ταξίδι με 16 τραγούδια-ανάσα Ελλάδας και καρδιάς (video)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Τα Θαλασσινά του Πάριου» με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με αναφορές στον πατέρα του, την καταγωγή του και τις ρίζες της μουσικής του πορείας.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο θρυλικός Σκοπελίτης: Το πλοίο που δεν ξέχασε ποτέ τις Μικρές Κυκλάδες (video)

Από το 1956 μέχρι σήμερα, ο Σκοπελίτης συνεχίζει να συνδέει ζωές και νησιά, με κάθε καιρό και σε κάθε ανάγκη – ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»

Η Σχοινούσα, η Δονούσα και η Ηρακλειά στο φως του ΣΚΑΪ – Εκεί που «υπάρχει Ελλάδα» (video)

Η εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ταξιδεύει ξανά στις Μικρές Κυκλάδες με ζωντανές εικόνες, ιστορίες ανθρώπων και χρώματα Αιγαίου που συγκινούν.

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.