Τρίτη, 4 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήΙστορίεςΗ γυναίκα είναι λόγος ύπαρξης

Η γυναίκα είναι λόγος ύπαρξης

|

Ο Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλάει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για ναρκωτικά, αλκοόλ, gay pride και βέβαια γυναίκες  

Έχει βλάχικη καταγωγή και δεν το κρύβει. Ο προπάππος του ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Μακεδονικής Επανάστασης. Έχει έντονη δράση ως ακτιβιστής, παντρεύτηκε έκανε τρία παιδιά με την Αθηνά Μιχαήλ, την οποία χώρισε αλλά λίγο αργότερα έσμιξαν μαζί, χωρίς όμως να παντρευτούν εκ νέου. Όταν η σύζυγός του πέθανε, εκπλήρωσε την επιθυμία της να μην ταφεί θρησκευτικά αλλά να αποτεφρωθεί, κάτι που έγινε στην Βουλγαρία καθώς στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει αποτεφρωτήριο νεκρών.  Έχει ομολογήσει δημόσια ότι κατά τη δεκαετία του 1980 έπασχε από έντονο αλκοολισμό, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν έχει πιει αλκοόλ από το 1991.

Είναι 72 ετών και είναι ο 60ος Δήμαρχος στην ιστορία της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτάρη, τον μοναδικό δήμαρχο της Ελλάδας, ο οποίος ανακηρύχθηκε δια ψηφοφορίας ο δήμαρχος του μήνα σε παγκόσμιο επίπεδο, για τον Οκτώβριο του 2012, από τον ιστότοπο citymayors.com…. Οι απόψεις του είναι ακραίες. Οι κόντρες του προκαλούν τα ΜΜΕ και βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Το Σάββατο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» όπου μίλησε για ναρκωτικά και αλκοόλ, gay pride, γυναίκες, αλλά έκανε την έκπληξη όταν αρνήθηκε την πρόσκληση της Πόπη Τσαπανίδου να κάνει «Ice bucket challenge».

Ενδιαφέρον πάντως έχουν οι απόψεις του…

Η ερώτηση της εγγονής του για το ανδρικό στριπτίζ: «Με ρώτησε η 17χρονη εγγονή μου για το ανδρικό στριπτίζ και αν μπορεί να πάει. “Βέβαια μπορείς να πας” της είπα. Δεν πρέπει να τους μένουν απωθημένα. Πρέπει να τα γνωρίζουν σε ηλικίες που τους γεννιούνται τα ερωτηματικά».

Το αλκοόλ: «Δοκίμασα πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. Τα καλύτερα πράγματα γίνονται με μέτρο. Εγώ στη ζωή μου δεν είχα μέτρο, κάνω ακραία πράγματα, αλλά ακόμα και τα ακραία πράγματα έχουν κι αυτά ένα μέτρο. Με το αλκοόλ… έπινα μέχρι σκασμού! Έχω περιέργεια να δω τι είναι μετά. Αυτό είναι που σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια. Την έχω πατήσει πολλές φορές. Ήταν μια δεκαετία γεμάτη. Μπήκα σε πρόγραμμα. Το πρόγραμμα σε βοηθάει να κάνεις κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου».

Το gay pride: «Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνει κάθε νορμάλ κοινωνία. Οι ομοφυλόφιλοι κάθε μορφής διεκδικούν ίσα δικαιώματα. Στον αμερικανικό στρατό η ομοφυλοφιλία αναγνωρίστηκε επισήμως».

Τα τατουάζ: «Όλα τα τατουάζ έχουν ένα συμβολισμό. Έχω 7-8. Δεν μου αρέσουν τα τατουάζ-μανίκια, αλλά θα χτυπήσω μια γοργόνα».

Οι γυναίκες: «Ερωτεύομαι χίλιες φορές την ώρα. Ο άντρας δεν ολοκληρώνεται, αν δεν έχει μια γυναίκα δίπλα του. Η γυναίκα είναι λόγος ύπαρξης


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Βατικανό: Σταθερή η κατάσταση του Πάπα Φραγκίσκου, χωρίς μηχανική υποστήριξη αναπνοής

Σταθερή η κατάσταση του Πάπα Φραγκίσκου – Δεν χρειάζεται πλέον μηχανική υποστήριξη αναπνοής

Ο κόσμος του τζόγου στη “μεγάλη οθόνη”, ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες

Οι καλύτερες ταινίες με θέμα τα καζίνο: Ο κόσμος του τζόγου στη μεγάλη οθόνη

Αιγιαλός – Μπετόν: Οι παραλίες που είναι υπό … κατασκευή και ο κίνδυνος (χάρτης)

Η καταγραφή μέσω δορυφόρου των παράκτιων ζωνών που έχουν «τσιμεντωθεί» και οι κίνδυνοι - Η κατάσταση στο Νότιο Αιγαίο (χάρτης)

Νότιο Αιγαίο: Πρωταθλητής στην ανέγερση πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων

Ξενοδοχεία: Πόσες νέες πολυτελείς μονάδες άνοιξαν στην Ελλάδα – Πρωταθλητής το Νότιο Αιγαίο - Η άνοδος της Δυτικής Ελλάδας

Τέμπη: Ερχονται νέα συλλαλητήρια στις 5 και 7 Μαρτίου

Νέες συγκεντρώσεις στις 5 Μαρτίου προγραμματίζονται για τα Τέμπη σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, την ώρα που στη Βουλή θα είναι σε εξέλιξη η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση.

Blue Carrier 1: Προσεγγίσεις σε Νάξο και Πάρο από Πειραιά και Χανιά

BLUE CARRIER 1: Τροποποίηση δρομολογίων την χρονική περίοδο 05/03/2025 έως 06/04/2025

Αυστραλία – Αιμοδοσία: Εφυγε από τη ζωή ο Τζέιμς Χάρισον, είχε δώσει αίμα περισσότερες από 1100 φορές (!!!)

Ο Αυστραλός αιμοδότης που τιμήθηκε από τη χώρα του για την προσφορά στον συνάνθρωπο είχε δώσει αίμα 1.173 φορές μέσα σε 60 χρόνια σώζοντας εκατομμύρια ζωές - Ήλπιζε ότι κάποιος θα έσπαγε το ρεκόρ του...

ΚΚΕ: Μίλησε ο λαός και επιτέλους έβγαλαν τον σκασμό οι ρήτορες της κυβέρνησης

Ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις της 28ης Φλεβάρη

Naxos island wildlife protection: Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αγριας Ζωής

Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου εδώ και χρόνια δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα - Ποιο είναι το μήνυμα για την σημερινή ημέρα

Ελλάδα: Ο Λευτέρης από τη Δράμα που “σαρώνει” στα τηλεπαιχνίδια γνώσεων

Έφυγε από το «Πες τη λέξη» με το ποσό – ρεκόρ των 226.000 ευρώ

Νάξος – Αεροδρόμιο: “Κλειστόν” από 11 έως και 30 Μαρτίου λόγω εργασιών

Το αεροδρόμιο Νάξου θα κλείσει από την 11η έως και την 30η Μαρτίου λόγω εργασιών - Μόνο αεροδιακομιδές θα πραγματοποιούνται

Τέμπη : Ηχηρό μήνυμα από την πανέμορφη Ηρακλειά (photos)

Ούτε στην Ηρακλειά ξεχνούν - Και το Μήνυμα τους ηχηρό προς κάθε κατεύθυνση (Photos)

Εύη Νομικού – SANTORY: Οι μετρήσεις στην καλδέρα της Σαντορίνης θα εμπλουτίσουν τη βάση δεδομένων των Επιτροπών

Θα συνδυαστούν με τις μετρήσεις που θα γίνουν στο ενεργό υδροθερμικό πεδίο του Κολούμπου κ στη ΒΑ πλευρά της καλδερας της Σαντορίνης με ρομποτικό όχημα κ ειδικούς δειγματολήπτες τις επόμενες ημέρες

Εκτακτο: Black out στη πόλη της Νάξου

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα η πόλη της Νάξου λόγω προβλήματος σε πυλώνα της ΔΕΗ κοντά στο Δημαρχείο

Ενδοκυκλαδικά: Το “Αρτεμις” φεύγει, το “Hellenic HighSpeed” έρχεται

Για την ετήσια ακινησία του το “Άρτεμις” ξεκινάει στις 10 Μαρτίου – Στη θέση του το “HELLENIC HIGHSPEED”

Απόκριες – Νάξος: “Πάρκινγκ” ο χώρος μπάσκετ δίπλα στο Δημαρχείο;

Μία εικόνα ... χίλιες λέξεις και αρκετές αντιδράσεις δημιουργήθηκαν από το γεγονός ότι δεκάδες αυτοκίνητα γέμισαν τον ανοιχτό χώρο μπάσκετ δίπλα από το Δημαρχείο

Βαγγ. Κατσαράς: “Τα τελευταία χρόνια η Νάξος είναι στις πρώτες θέσεις που επιλέγουν να έρθουν για την Αποκριά” (video)

Ναξιώτικη αποκριά-Μια γιορτή γεμάτη μυσταγωγία και κέφι - Τι ανέφερε ο Βαγγέλης Κατσαράς σε εκπομπή της ΕΡΤ (video)

ΑΜΣ Φιλωτίου: Αγιοβασιλόπιττα αφιερωμένη σε Δημήτρη Ημελλο και Μαργαρίτα Οικονομοπούλου

Την Αγιοβασιλόπιττα του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος - Ποιοι έδωσαν το "παρών" (φωτογραφίες)

Κυκλάδες – Εφορεία Αρχαιοτήτων: “Stop” σε τουριστικά καταλύματα σε Νάξο και Κύθνο

Δύο μη εγκρίσεις αιτημάτων για τουριστικά καταλύματα σε Νάξο και Κύθνο και μία μετατροπή

ΥΠΕΝ – Κυκλάδες: Ζητάει από τους Δήμους να υποδείξουν περιοχές για αναστολή δόμησης

Μόλις πριν από μία εβδομάδα ζήτησε το ΥΠΕΝ από τους δήμους να υποδείξουν περιοχές για αναστολή της δόμησης, ενώ οι περισσότεροι δήμοι διαμαρτύρονται εδώ και μια τριετία για την υπερδόμηση των νησιών.