Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΙστορίεςΕκλογές 2019 - Μ. Φύσσα για "Χρυσή Αυγή": "Το αίμα του Παύλου...

Εκλογές 2019 – Μ. Φύσσα για “Χρυσή Αυγή”: “Το αίμα του Παύλου θα τους πνίξει”

|

Ικανοποιημένη και δικαιωμένη η Μάγδα Φύσσα γιατί η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει στη βουλή- “Ολοι μαζί καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο… ” 

 

«Όλοι μαζί, καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο. Είναι εκτός Βουλής», επισήμανε η Μάγδα Φύσσα αναφερόμενη στην αποτυχία επανεκλογής της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο, έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας της.

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84», η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα σημείωσε: «Υπάρχει μία αισιοδοξία. Όπως το έχω στο μυαλό μου ήταν μία μαυρίλα γύρω μας, ένα μαύρο πράγμα και τώρα έχει εισχωρήσει μια ακτίνα… έχει αρχίσει να φωτίζει. Πιστεύω και με τη δικαστική απόφαση να ξεμπερδεύουμε με αυτό το μόρφωμα, να ξεμπερδέψει η κοινωνία από αυτό που λέγεται φασισμός-ναζισμός και να πάει εκεί που ήταν, στα έγκατα της γης, στις τρύπες τους. Καταφέραμε όμως κάτι. Όλοι μαζί, καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο. Είναι εκτός Βουλής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτές τις χυδαιότητες που βλέπαμε μέσα στη Βουλή».

«Εγώ τις έχω ζήσει όπως και όλοι όσοι είμαστε στο δικαστήριο. Με το χαμό του παιδιού μου τους έχω στο πετσί μου και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από πάνω μου, αλλά ας γλιτώσει η κοινωνία από αυτούς», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα αν το Κερατσίνι χαμογελάει λίγο περισσότερο είπε: «Ναι σίγουρα χαμογελάει. Χαμογελάει και κλαίει μαζί».

«Από χθες το βράδυ άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα και θεωρούν ότι είναι δική μου νίκη, αλλά θεωρώ ότι είμαστε όλοι μαζί. Ό,τι έχουμε καταφέρει το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί γιατί δεν είχαμε από πουθενά και από κανέναν στήριξη. Γίνεται μια δίκη, η δίκη του αιώνα για εμένα, και δεν υπάρχει κάλυψη από πουθενά, ενημέρωση, μαγνητοσκόπηση της δίκης. Και μεθαύριο τα παιδιά εάν θέλουν να μάθουν τι ακριβώς έχει γίνει δεν θα υπάρχει κάποιο μέσο να το δουν- παρά μόνον το Παρατηρητήριο και αυτό με εθελοντική πρωτοβουλία. Γι΄ αυτό λέω ότι η νίκη είναι όλων μας», υπογράμμισε η κ. Φύσσα.

Αναφορικά με την εξέλιξη της δίκης, η Μάγδα Φύσσα τόνισε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι οι κατηγορούμενοι δεν θα έλθουν πλέον με τη βουλευτική τους ιδιότητα και την έπαρση που τους διέκρινε. «Είναι πολύ σημαντικό ότι οι κατηγορούμενοι δεν θα έλθουν με τη βουλευτική τους ιδιότητα και την έπαρση που τους διέκρινε. Θα σταματήσουν να έχουν και οι ίδιοι οι δικηγόροι τους την έπαρση που είχαν, γιατί έχουμε ακούσει πολλές φορές πως η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα, πως τους έχει εκλέξει ο λαός και άλλα τέτοια… Και έτσι ήταν. Τους είχε εκλέξει και τους είχε βγάλει ο λαός, αλλά αυτό διορθώθηκε», προσέθεσε.

«Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και στη δίκη, και κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε όλοι εμείς που παλέψαμε για αυτό και πάνω απ΄ όλα θα δικαιωθεί ο Παύλος. Πιστεύω πως θα καταδικαστούν. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Παύλος θα το αφήσει έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση. Το αίμα του θα τους πνίξει», κατέληξε η κ. Φύσσα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ – Φωτό αρχείου iefimerida.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σύμη: Ειδικό τέλος 3 ευρώ για ημερήσιους επισκέπτες ζητά ο Δήμος, αντίδοτο στην υπερτουριστικοποίηση

Πρόταση για θεσμική κατοχύρωση εισιτηρίου 3€ για κάθε ημερήσιο επισκέπτη – Στόχος η ενίσχυση υποδομών και η προστασία του νησιού από τις επιπτώσεις του μαζικού τουρισμού.

Νάξος (Βίντσι) – Συνάντηση με προοπτική: Ο Γιάννης Βρούτσης με τους νέους ναυταθλητές της Νάξου

Κατά την αναχώρησή του από το νησί, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού συνομίλησε με τους μικρούς αθλητές και τους προπονητές του Naxos WaterSports, ενθαρρύνοντας την ίδρυση επίσημου ναυταθλητικού σωματείου.

ΕΛΣΤΑΤ: Τα λιμάνια με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στην Ελλάδα, στην κορυφή οι Κυκλάδες

Από το Πέραμα και τη Σαλαμίνα έως την Πάρο, τη Νάξο και τη Μύκονο – Οι πιο πολυσύχναστες γραμμές και οι επιδόσεις των λιμανιών σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Πάρος είπε «όχι» στα πλαστικά, oλοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση Plastic Free Greece

Υποθαλάσσιοι και παράκτιοι καθαρισμοί, εμβληματικοί πρεσβευτές και ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας ανέδειξαν τη σημασία της συλλογικής δράσης για ένα νησί απαλλαγμένο από πλαστικά.

Πράσινο φως για πλοηγικό σταθμό στη Μύκονο, σε τι δεσμεύτηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας

Ο Υπουργός Ναυτιλίας αναγνώρισε την ανάγκη ίδρυσης σταθμού για τα κρουαζιερόπλοια, ενώ επανέλαβε τη δέσμευση κάλυψης των απωλειών από τα μειωμένα λιμενικά τέλη.

Δυναμική παρουσία του Πανναξιακού AO στο Πανελλήνιο Κ16 – Έρχονται τα «Μηλώσεια 2025»

Σπουδαίες επιδόσεις από τους νεαρούς αθλητές του Πανναξιακού στη Χαλκίδα – Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από το Δ.Σ. για τη στήριξη των χορηγών ενόψει των αγώνων «Μηλώσεια 2025» στη Νάξο.

Η κεραμική της Σίφνου: Παράδοση αιώνων, τέχνη ζωντανή

15 εργαστήρια, εκατοντάδες φόρμες και μια πολιτιστική κληρονομιά ενταγμένη στην UNESCO που συνεχίζει να γράφει ιστορία, στο χέρι, στον τροχό, στο καμίνι.

Κέα: Ανακύκλωση ελαστικών με οικολογική συνείδηση και υπευθυνότητα

Ο Δήμος Κέας σε συνεργασία με την Ecoelastica έδωσε νέα ζωή σε εκατοντάδες παλιά ελαστικά – Μια πράξη περιβαλλοντικής ευθύνης και πρότυπο διαχείρισης αποβλήτων για τα νησιά.

Κάναβα Ρούσσος: Ο Καραγκιόζης και οι Πειρατές κάτω απ’ τα αστέρια της Σαντορίνης

Μια βραδιά γεμάτη φως, γέλιο και μνήμες από τα παλιά στο Οινοποιείο Canava Roussos — εκεί που η παράδοση δεν ξεθωριάζει, αλλά ζει.

Σαντορίνη – ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος – Ο προγραμματισμός μέχρι την Τρίτη 22 Ιουλίου

Προγραμματισμένες διακοπές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από την ΔΕΔΔΗΕ λόγω τεχνικών εργασιών. Το πρόγραμμα μέχρι την Τρίτη 22 Ιουλίου

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Νάξος: Πέντε «κρυμμένες» παραλίες για ήσυχες (!!!) αποδράσεις

Από τον εξωτικό Πάνορμο μέχρι τη μυστική Χαβάη, ανακαλύψτε πέντε μοναδικές ακτές της Νάξου που προσφέρουν αυθεντική νησιωτική εμπειρία, μακριά από την πολυκοσμία.

Νάξος – Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου: Αντίο στον Στέλιο Ζαφειρόπουλο, ένα δάσκαλο με ψυχή και φως

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου Νάξου αποχαιρετά με συγκίνηση τον αγαπημένο εκπαιδευτικό και επιστήμονα, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μαθητική και τοπική κοινότητα.

Νάξος: Σύλληψη 70χρονου κυβερνήτη για παράνομο απόπλου σκάφους στον Πάνερμο

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, επιβατηγό τουριστικό σκάφος απέπλευσε χωρίς άδεια από το Λιμεναρχείο

Νάξος – Κεραμωτή: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Σοφία Φυρογένη

Η Κεραμωτή Νάξου αποχαιρετά μια αγαπημένη μορφή της τοπικής κοινωνίας – Αντί στεφάνου, δωρεά στον Ιερό Ναό από τον Σύλλογο Κεραμωτής

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

Golden Plates 2025: Ο chef Νίκος Δημητροκάλης και το Dal Professore σε Νάξο και Αττική έκλεψαν τη παράσταση

Με φόντο τη θάλασσα και πρώτη ύλη την αυθεντικότητα, οι Κυκλάδες σάρωσαν στα φετινά βραβεία γαστρονομίας Golden Plates, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις που επιβεβαιώνουν το διεθνές γευστικό αποτύπωμά τους.

SeaJets: Το “TERA JET 2” ξεκινά τα δρομολόγια του, πρώτη αναχώρηση από Πειραιά στις 11 Ιουλίου

Το νέο ταχύπλοο της SEAJETS φτάνει Νάξο, Πάρο, Κουφονήσια, Σχοινούσα και Ηρακλειά με διπλή επιστροφή – Αναλυτικό πρόγραμμα του πρώτου δρομολογίου

Νάξος: Πωλείται πέτρινο ακίνητο 37τ.μ. με αυλή στο Καστράκι, πολύ κοντά στη θάλασσα

Αναζητάτε επένδυση δίπλα στη θάλασσα; Ένα γοητευτικό πέτρινο ακίνητο με δυνατότητα αναβάθμισης και επέκτασης διατίθεται προς πώληση στο Καστράκι, κοντά σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Νάξου

Νάξος – Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και η ξακουστή πατάτα στο τραπέζι της

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα, τη γαλήνη του τοπίου και τις συγκινήσεις μετά το φινάλε της σεζόν.