Τρίτη, 4 Μαρτίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πρόταση Ημέρας: Μακαρονάδα με παντζάρια και πέστο ρόκας

Μία διαφορετική προσέγγιση με πρωταγωνιστές τα ζυμαρικά

Πρόταση ημέρας: Πράσα με σέλινα και λεμόνι στον ταβά διά χειρός μοναχού Επιφάνιου

Πράσα με σέλινα και λεμόνι στον ταβά, του Μοναχού Επιφάνιου - Διαβάστε τη συνταγή

Taste Atlas: Αρσενικό Νάξου, το ημίσκληρο τυρί, 2ο καλύτερο στον κόσμο

Με βαθμολογία 4.6/5: Το ελληνικό ημίσκληρο τυρί που είναι 2ο καλύτερο στον κόσμο – Το μέλλον του Αρσενικού Νάξου αβέβαιο

Πρόταση Ημέρας: Κριθαράκι με πέστο βασιλικού και φέτα

Η απλότητα σε όλο το μεγαλείο της...

Πρόταση Ημέρας: Χοιρινή σπάλα φρικασέ με μυρωδικά και άγρια χόρτα

Χοιρινή σπάλα φρικασέ με μπέικον, μυρωδικά και άγρια χόρτα - Μία άλλη πρόταση για φαγητό

Πρόταση Ημέρας: Προβατίνα στο φούρνο με …γίγαντες (!!!)

Κάνει κρύο και ... Προβατίνα στον φούρνο με γίγαντες από την Ηπειρο

Γιάννης Γαβαλάς: «Το βασικότερο υλικό σε μια συνταγή είναι η αγάπη» (video)

Ο Γιάννης Γαβαλάς, εμπνευσμένος από τις «θύμησες των γεύσεων», από την Κυκλαδίτικη πρώτη ύλη και τη γεωμορφολογία του νησιού του, δημιούργησε ένα χώρο, στον οποίο ο επισκέπτης δεν νοιώθει πελάτης, αλλά φιλοξενούμενος

Πρόταση Ημέρας: Γευστικό ταξίδι στο Μεξικό, πρωταγωνιστούν οι Τορτίγιες

Τορτίγιες γεμιστές με κιμά, φασόλια και καλαμπόκι (chimichangas)

Νάξος – “Μία βραδιά κάτω από την Ελιά”: Ερχονται σεμινάρια, ο Luca Piscazzi νέος “πρεσβευτής” γαστρονομίας

Ο Luca Piscazzi είναι ο νέος πρεσβευτής των γαστρονομικών δράσεων του Φεστιβάλ Γαστρονομίας - Τι περιμένουμε τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο

Πρόταση Ημέρας: Σφολιάτα με τυριά και μανιτάρια

Έτοιμη σφολιάτα με τυριά, μανιτάρια και μορταδέλα

Πρόταση Ημέρας: Χοιρινό πρασοσέλινο με χόρτα και μυρωδικά

Η σχέση του πράσου με το χοιρινό είναι από τα μυστικά της Ελληνικής κουζίνας

Υπουργείο Πολιτισμού: Ημερίδα (08/11) “Η Τυροκομία και το Τυρί” (πρόγραμμα)

Ημερίδα “Η Τυροκομία και το Τυρί” (08/11) από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - δείτε το πρόγραμμα

Most Read