Σκληρές εικόνες διαμοιράστηκαν στο Facebook και στα social media στα οποία φαίνεται το άψυχο σώμα μιας διαμελισμένης αποδομημένης χωριάτικης σαλάτας που όπως είναι λογικό...
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κος. Αποστόλου Ευάγγελος θα εγκαινιάσει την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Ο Υπουργός...
Το Βραβείο Γαστρονομικής Λογοτεχνίας απέσπασε από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας έναν χρόνο μετά την έκδοσή της, η αγγλική έκδοση του βιβλίου «Του άνεμου και...
Το τριήμερο από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, από άποψη διατροφής, χαρακτηρίζεται από το πέρασμα από τη νηστεία στην κατανάλωση...
Ο βραβευμένος και δημοφιλής σεφ Λευτέρης Λαζάρου, γνωστός και από του βραβευμένο με αστέρι Michelin Βαρούλκο, ετοιμάζεται να εμπλουτίσει και την κουζίνα του Liostasi...
Δυνατή συνταγή για όλα τα γούστα...
Με ΠΟΠ πατάτες Νάξου, αξιώτικο κεφαλοτύρι ή γραβιέρα Νάξου και φρέσκο δυόσμο γίνονται οι πιο αφράτοι πατατοκεφτέδες. Τη συνταγή...
Οι μαθητές του ΔΙΕΚ Νάξου σας περιμένουν όλους απόψε (23/03. 21:00) στο καφε «Αποθήκη» για να σας μυήσουν στα μυστικά της ινδικής κουζίνας
Ποια είναι...
Πέντε διακεκριμένοι σεφ θα ταξιδέψουν Αμερική για το μεγαλύτερο γαστρονομικό συμβάν της χρονιάς (!!) - Ο Γιάννης Γαβαλάς από την Ηρακλειά εκπροσωπεί τις Κυκλάδες...