Η δράση “Aegean mamas know best”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Taste the Seasons” της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019, πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το...
Ο Ναξιώτης Σταμάτης Ξενάκης (ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Ακταίον») προκρίθηκε στον τελικό της 19ης Μαρτίου όπου στην Πρεσβεία της Γαλλίας απέναντι σε τρεις φιναλίστ θα...
Στο James Beard Foundation, στη Νέα Υόρκη, ταξιδεύει για 2η σερί χρονιά (13/03) η γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου - Επικεφαλής της ομάδας είναι η Πρέσβης...
Ξεκινά στις 3 Μαρτίου η δράση "Aegean Mamas Know Best" στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης Νότιο Αιγαίο 2019 σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς - Στο...
Πρόσκληση συμμετοχής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων των νησιών μέσω της συμμετοχής στην ετήσια έκθεση "Ελλάδος Γεύση"...
Κούλουμα… το τέλος , ο επίλογος των βακχικών εορτών της Αποκριάς και η έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με ολοκλήρωση τον εορτασμό του Αγίου Πάσχα
Με...
Πρωινό με γεύσεις και αρώματα Κυκλάδων... Και ανάμεσά τους φρουτάλια Ανδρου με λουκάνικο και δύσμο, κρεμμυδόπιτα Μυκόνου αλλά και γριές Μυκόνου όπως και Φάβα...
Τι πρωινό της Πάρου παρουσιάστηκε στη διάρκεια της Horeca 2018 και άφησε άριστες εντυπώσεις αλλά σίγουρα το νησί ακόμη δεν έχει επενδύσει στον συγκεκριμένο...
Στο "James Beard Foundation" της Νέας Υόρκης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για δεύτερη σερί χρονιά, θα πραγματοποιήσει (12/03) εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστεί...
Γαστρονομία και οι Κυκλάδες αναδεικνύονται ως η ναυαρχίδα της Ελλάδας προς την ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα και ξεχωρίζουν οι δράσεις σε Τήνο, Σύρο, Αμοργό...