Ο Γιώργος Πίττας μέσα από την ιστοσελίδα του greekgastronomyguide.gr μιλάει για τα τυριά της Νάξου που απλά είναι "καταπληκτικά"
Ομύθος λέει πως ο Θεός Απόλλωνας, που λατρευόταν...
Ο Ναξιώτης σεφ Στέλιος Κορρές νέο μέλος της διεύθυνσης Διατροφολογίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Μία πολύ σημαντική διάκριση για μέλος της...
Τιμώμενη Περιφέρεια στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τα προϊόντα της να κλέβουν την παράσταση...
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η...
Ο Γιώργος Πίττας μέσα από το Greek Gastronomy Guide μας ξεναγεί στη Νάξο με πρώτη στάση την "Αξιώτισσα" που την χαρακτηρίζει ως απόλυτη γαστρονομική...
Ένας σεφ & μια καθηγήτρια Πολυτεχνείου έφεραν τα delicatessen του Κυκλαδίτικου νησιού στην Καλλιθέα
Ο Ναξιώτης σεφ Στέφανος Ξενικουδάκης, μαζί με την σύζυγό του, καθηγήτρια...
Περίπου στα 300 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση υπολογίζονται τα χαμένα έσοδα του Δημοσίου από το παράνομο τσίπουρο και ούζο
Στα 30 εκατ. λίτρα έφτασε...
Με δώδεκα νησιά και 39 παραγωγούς μελιού εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο 7ο Φεστιβάλ (4-6/12) Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας
Εγκωμιαστικές κριτικές για την παρουσία της...
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η αρχαιολογική έρευνα αποδεικνύει ότι το σουβλάκι όχι μόνο είναι ελληνικό αλλά το βρήκαν στην Σαντορίνη πριν από 6.500 χρόνια...
Οι Κυκλάδες μπαίνουν δυναμικά στο χώρο των καλλυντικών μέσα από τη δημιουργία της Aegean Beauty με έδρα τη Σύρο
Η Aegean Beauty είναι μια ελληνική, κυκλαδική εταιρία, με...
Οι ψαράδες της Μεσογείου δυναμώνουν την φωνή τους και ζητούν μεγαλύτερη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων που τους αφορά άμεσα
Έλληνες ψαράδες μικρής κλίμακας από την...