Τρίτη, 4 Μαρτίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

European Young Chef Award 2017: Νικητής ο Κασσελούρης στο διαγωνισμό της Σαντορίνης

Πραγματοποιήθηκε (21/09) στη Σαντορίνη ο τρίτος διαγωνισμός για τον σεφ που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια στο European Young Chef Award 2017 – Καλύτερος ο...

European Young Chef Award 2017: η 2η δοκιμασία στη Κω με μεγάλη επιτυχία

Πολύ υψηλό το επίπεδο των συμμετοχών, των νέων σεφ, στον δεύτερο διαγωνισμό που έγινε στην Κω για το European Young Chef Award 2017 –...

Αμοργός: Και αγώνες κατάδυσης και εβδομάδα γαστρονομίας

Αγώνες Ελεύθερη Κατάδυσης και ... Αγώνες (εβδομάδα) Γαστρονομίας στο πανέμορφο νησί της Αμοργού. Από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου και όποιος αντέξει ...  Η...

European Young Chef 2017: ξεκίνησε η μάχη επιλογής

Οι νέοι σεφ του Νοτίου Αιγαίου δημιουργούν: Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος διαγωνισμός για την ανάδειξη του υποψηφίου European Young Chef της χρονιάς Ξεκίνησε η επίσημη διαδικασία...

«Samos Grand Cru»: Το κρασί του απολαμβάνουν οι Πρόεδροι του κόσμου

Η αρχή έγινε από τον Φρανσουά Ολάντ, ακολούθησε ο Μπαράκ Ομπάμα και τώρα έρχεται ο Εμμανουέλ Μακρόν να γευτεί το πολυβραβευμένο κρασί «Samos Grand...

Μπύρα της Πάρου λαμβάνει αστέρι στα βραβεία Great Taste

Σε διάστημα μόλις ενός χρόνου, η μπύρα Isles Pilsner της Μικροζυθοποιίας Πάρου απέκτησε το πρώτο της αστέρι στα βραβεία Great Taste – Τι δηλώνει...

Κυκλάδες… ευλογημένος τόπος γεμάτος προϊόντα υψηλής ποιότητας

Όμορφα νησιά οι Κυκλάδες, με τις ξερολιθιές να τα χωρίζουν σαν κύματα, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των οικισμών τους, τα μικρά σπιτάκια, τα πλακοστρωμένα...

Η Telegraph υμνεί την Ελληνική κουζίνα κι επιλέγει τα 10 καλύτερα πιάτα

όμορφες προτάσεις αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλες  Αφιέρωμα στην ελληνική κουζίνα, στα καλύτερα πιάτα- αλμυρά και γλυκά- και προτάσεις για το που μπορεί να τα...

Κάτσε σε ένα Ναξιώτικο Τραπέζι : Μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία

Η Gabi Ancarola περγράφει τη Νάξο ως το τέλειο παράδειγμα γαστρονομικού προορισμού και μας προσκαλεί στο Ναξιώτικο Τραπέζι  H Gabi Ancarola τιμάει για ακόμη μια...

To Forbes μέσω του εστιατορίου Tortuga εξυμνεί τη Νάξο ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό!

H Laurie Werner του Forbes, εξυμνεί τη Νάξο σαν γαστρονομικό προορισμό που έκανε μέχρι και τον Anthony Bourdain να μην μπορεί να φύγει! και...

Το Κίτρο Νάξου ανάμεσα στα προϊόντα που …αγαπάμε

Κρασί, αλάτι κι απόσταγμα φύλλων κίτρου σε ένα διαφορετικό ταξίδι στην Ελλάδα και τις επιχειρήσεις που επιμένουν να προάγουν τις ιδιαίτερες γεύσεις της Aρχές της...

Ζαμπόνι Νάξου… Η κυκλαδίτικη εκδοχή του προσούτο

Στην Νάξο και δη στην Ορεινή έχουμε ένα από τα ωραιότερα αλλαντικά στην Ελλάδα, το ζαμπόνι, το οποίο αποτελεί την Κυκλαδίτικη εκδοχή του προσούτο...

Most Read