Λέσχη Γαστρονομίας Νάξου και Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» ενώνουν τις δυνάμεις τους και στις 17 Μαρτίου διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα...
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου Κυκλάδων έδωσε το μοναδικό γευστικό στίγμα της κουζίνας του Αιγαίου στην εκδήλωση
Η «κουζίνα του Αιγαίου» μάγεψε τις Βρυξέλλες και τους...
Με άρωμα Αμοργού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (05/03) το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας – Ποιο το βασικό σύνθημα και ποια ήταν τα εστιατόρια...
Πρώτο (1ο) Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας και η Σύρος έχει τη τιμητική της με το εστιατόριο «Αλλού Γυαλού» να λαμβάνει «Χρυσή διάκριση»
Με φόντο το...
Η δράση “Aegean mamas know best”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Taste the Seasons” της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019, πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το...
Ο Ναξιώτης Σταμάτης Ξενάκης (ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Ακταίον») προκρίθηκε στον τελικό της 19ης Μαρτίου όπου στην Πρεσβεία της Γαλλίας απέναντι σε τρεις φιναλίστ θα...
Στο James Beard Foundation, στη Νέα Υόρκη, ταξιδεύει για 2η σερί χρονιά (13/03) η γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου - Επικεφαλής της ομάδας είναι η Πρέσβης...
Ξεκινά στις 3 Μαρτίου η δράση "Aegean Mamas Know Best" στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης Νότιο Αιγαίο 2019 σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς - Στο...
Πρόσκληση συμμετοχής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων των νησιών μέσω της συμμετοχής στην ετήσια έκθεση "Ελλάδος Γεύση"...
Κούλουμα… το τέλος , ο επίλογος των βακχικών εορτών της Αποκριάς και η έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με ολοκλήρωση τον εορτασμό του Αγίου Πάσχα
Με...
Πρωινό με γεύσεις και αρώματα Κυκλάδων... Και ανάμεσά τους φρουτάλια Ανδρου με λουκάνικο και δύσμο, κρεμμυδόπιτα Μυκόνου αλλά και γριές Μυκόνου όπως και Φάβα...