Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Ελλάδα: Τρώμε οκτώ φορές περισσότερο κόκκινο κρέας σε σχέση με τα .. προβλεπόμενα

Οι Ελληνες εκτοξεύουν το CO2 λόγω... υπερφαγίας κόκκινου κρέατος - Τι λένε οι στατιστικές τρόπος που παράγουμε και καταναλώνουμε τροφή σήμερα συνδέεται άμεσα με την...

Ελλάδα – Εστίαση: Αλλάζουν τα δεδομένα, στο 50% η λειτουργία των επιχειρήσεων

Η Δευτέρα 12 Οκτωβρίου φέρνει νεά δεδομένα στην Εστίαση... Πως θα λειτουργήσουν αύριοι οι επιχειρήσεις στις Κυκλάδες...  Τι λένε οι αρμόδιοι Με νέα δεδομένα θα λειτουργεί...

ΠΝΑΙ: Τα δεκατρία προϊόντα που βραβεύτηκαν και το μήνυμα του Ζαννετίδη

Δεκατρία προϊόντα παραγωγών του Νοτίου Αιγαίου κέρδισαν βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό «Great Taste Awards 2020» - Ποια είναι; Πόσα από τις Κυκλάδες   Το Νότιο Αιγαίο...

Ελλάδα – ΕΛΤΑ: Γραμματόσημα με γεύση … μουσακά και όχι μόνο

Μουσακάς; Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες; ή χορτόπιτα; Από τις 30 Ιουλίου έχουμε σειρά γραμματοσήμων από τα ΕΛΤΑ με θέμα την Ελληνική γαστρονομία... Τι είναι...

ΠΟΕΣΕ – Γ. Παπαδόπουλος: “Οχι” στα …βεγγαλικά, “ναι” στις συντονισμένες ενέργειες

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) μέσω του Περιφερειάρχη Κυκλάδων Γιάννη Παπαδόπουλου, ενημερώνει τα μέλη της ότι δεν έχει καμία σχέση με...

Νάξος: Γευτήκαμε τον … εχθρό μας μέσα από το πρόγραμμα «Φά’ το πριν τα φάει»

Πάρος - Αμοργός - Νάξος - Σαντορίνη και μέσα από συνταγές που δημιούργησε «Το Καρτέλ των Γεύσεων» είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε (κάτοικοι και...

Κυκλάδες: Γνωριμία με …γευστικούς μεζέδες από τα ξενικά είδη

Ενημερωτικές επισκέψεις σε εξέλιξη στην Αμοργό (χθες και σήμερα), Νάξο και Σαντορίνη (σ.σ. είχε προηγηθεί η Πάρος) στο πλαίσιο του προγράμματος “Φα’το πριν τα...

Νάξος – ΕΑΣ Νάξου: Ερχεται το Food Experience Πατάτα Νάξου 2020

Το Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου (ΠΟΠ για να μην ξεχνιόμαστε) αλλάζει, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και το τριήμερο 28 -30 Αυγούστου έρχεται με την μορφή...

Νάξος: Συνάντηση του Δημήτρη Καπούνη με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Συνάντηση του Προέδρου της Ε.Α.Σ. Νάξου Δημήτρη Καπούνη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου - Ποιος ήταν στη συνάντηση και η πρόσκληση για...

ΕΑΣ Νάξου: Προϊόντα με Authentic Taste of Greece!

Μία ακόμη αναγνώριση για τη προσπάθεια της ΕΑΣ Νάξου... Τα προϊόντα της έχουν και με τη ...βούλα... Authentic taste of Greece - Η επόμενη...

ΠΝΑΙ: Ποια είναι τα βραβευμένα εστιατόρια και τα συγχαρητήρια Ζαννετίδη

Τριάντα οκτώ εστιατόρια σε όλο το Νότιο Αιγαίο (εκτός Νάξου) βραβεύτηκαν πρόσφατα μέσω των ετήσιων διαγωνισμών «Χρυσοί Σκούφοι» και «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας» - Ποια...

Κυκλάδες – Επιμελητήριο: Παράταση στις αιτήσεις για ένταξη στο Aegean Cuisine

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των εστιατορίων για την ένταξή τους στο δίκτυο Aegean Cuisine έως και τις 27...

Most Read