Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Κυκλάδες – Επιμελητήριο: Παράταση στις αιτήσεις για ένταξη στο Aegean Cuisine

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των εστιατορίων για την ένταξή τους στο δίκτυο Aegean Cuisine έως και τις 27...

Μήλος: Γιατί ο … έρωτας (Shakespeare in Love) θέλει τα τοπϊκά προϊόντα Μήλου

Το μεγάλο όπλο των νησιών μας, εδώ στις Κυκλάδες είναι το χαμόγελο, η φιλοξενία και το φαγητό... Με αγνά τοπικά προϊόντα και με την...

ΠΝΑΙ: Βραβεύσεις τοπικών προϊόντων, διάκριση για την Γραβιέρα Νάξου – Πιτταράς

Στον Διαγωνισμό “Mediterranean Taste Awards 2020” τα τοπικά προϊόντα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πήραν άριστα.. Ποια διακρίθηκαν, τι αναφέρει ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης Η...

ΕΑΣ Νάξου: 4/4 χρυσά … μετάλλια στο Taste Olymp Awards 2020!

Η «Ένωση» έλαβε μέρος στα Taste Olymp Awards 2020, τον διεθνή αυτόν διαγωνισμό εξειδικευμένης αξιολόγησης και γευσιγνωσίας μοναδικών προϊόντων (τροφίμων και ποτών) του αγροτοδιατροφικού...

Νάξος: Χάρη (και) στην ΕΑΣ Νάξου εξελίσσεται το νησί σε γαστρονομικό προορισμό

Η Νάξος δημιουργεί ένα ισχυρό όνομα (brand name) στο ρόλο της γαστρονομίας... Ο ρόλος της ΕΑΣ Νάξου, τι δηλώνουν οι Δημήτρης Καπούνης και Βαγγέλης...

ΠΝΑΙ – Ρόδος: Χρυσή διάκριση για το λάδι της Ρόδου

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο παραγωγός λαδιού Αλέξανδρος Πασάλης από την Ρόδο, που έλαβε μέρος στον 5ο διεθνή διαγωνισμό «Athena International Olive Oil Competition...

Νάξος: Εδώ παράγεται το ελληνικό .. λιμοντσέλο

Το περίφημο κίτρο Νάξου, ένα από τα τρία ελληνικά ηδύποτα με ονομασία προέλευσης, που παράγεται από τα φύλλα του δέντρου κίτρον (μοιάζει με τη...

Αιγαίο – Σάμος: Κρασί – σταθμός, Samos 1963

57 ολόκληρα χρόνια περίμενε  - το Samos 1963 - σαν την «ωραία κοιμωμένη» το φιλί των οινολατρών που θα «ξυπνήσουν» τις μνήμες και τα...

Ελλάδα: Ο πόνος ενός επιχειρηματία Μαζικής Εστίασης

την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησαν οι κ.κ. Γιάννης Τσάκος, πρόεδρος Πανελλήνιας Τουριστικής Ένωσης Εστιατόρων, και Γιώργος Καρανίκας, πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, αναφορικά με...

Νάξος: Μύρισε καλοκαίρι, το FBI-sa κάνει το πρώτο πάρτι (18/06, 20:00)

OPENING PARTY!!! - Καλοκαίρι παίδες... Και η ομάδα του FBI - sa βρίσκεται και πάλι στη Νάξο...  Σήμερα 18 Ιουνίου στις 20:00 στην Σφήκα...

Αμοργός στην …Ολλανδία: Το νησί της πεζοπορίας και της γαστρονομίας

Αμοργός... Το νησί που εμφανίζεται έχοντας ως δυνατά χαρτιά την Πεζοπορία και την Γαστρονομία.. Και τα προβάλλει στην Ολλανδική αγορά «Η Αμοργός είναι ένα υπέροχο...

Αθήνα – Dal Professore: Ο αγαπημένας “καθηγητής” μας μαθαίνει εκ νέου τι σημαίνει Πίτσα

Πίτσα που θα σου "πάρει τον αέρα" στο Pizza dal Professore στο κέντρο της Αθήνας διά χειρός του δικού μας Νίκου Δημητροκάλλη Τον ξεράμε χρόνια...

Most Read