Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Νάξος – “Axios Oinos”: Συμμετέχει στην έκθεση “Μικρά Οινοποιεία – Μεγάλα Κρασιά” που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη

Axios Oinos: Από τη Νάξο στην Θεσσαλονίκη όπου συμμετέχει στην έκθεση "Μικρά Οινοποιεία - Μεγάλα Κρασιά" για το διήμερο 16 - 17 Φεβρουαρίου

ΠΟΕΣΕ – Γ. Παπαδόπουλος: “Αν και δεν έχουμε ακυρώσεις κρατήσεων, δεν έχουμε νέες κρατήσεις”

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος - περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων και πρόεδρος του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου - αναλύει τα δεδομένα που έχουν δημιουργήσει οι σεισμικές δονήσεις στις Κυκλάδες

Πρόταση ημέρας: Κέικ σοκολάτας με βρώμη διά χειρός Μαριέττας Γαλάνη

Η αγαπημένη σεφ Μαριέττα Γαλάνη μας προτείνει - ελέω ημέρας - κέικ σοκολάτας με βρώμη

Πρόταση Ημέρας: Ομελέτα με μανούρι διά χειρός Μαριέττας Γαλάνη (Νάξος)

Με μανούρα Νάξου αυτή η ομελέτα είναι θαύμα, μπορούμε όμως να βάλουμε και κάποιο άλλο απαλό τυρί. Μανούρι, ανθότυρο, φρέσκια μυζήθρα…

Πρόταση Ημέρας: Τάρτα μανιταριών με φέτα και μπεσαμέλ

Μανιτάρια, κρεμμύδια, φέτα και μπεσαμέλ συναντιούνται σε μια σπέσιαλ τάρτα, γενναιόδωρη, χειμωνιάτικη, που αν τη δοκιμάσετε είναι σίγουρο ότι θα την αγαπήσετε

Πρόταση Ημέρας: Χοιρινό πρασάτο σιγοψημένο στη γάστρα

Μία πρόταση που μας έρχεται από το Σέλι και μας θυμίζει ότι διάγουμε ημέρες χειμώνα

Πρόταση Ημέρας: Βάφλες με γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ μέσα στη ζύμη

Βάφλες με γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ μέσα στη ζύμη και έχουμε μία αλμυρή ξεχωριστή απόλαυση

Πρόταση Ημέρας: Γίγαντες στον φούρνο με απάκι και γραβιέρα Νάξου Πιτταράς

Γίγαντες στον φούρνο με απάκι και γραβιέρα Νάξου Πιτταράς - Αλλά εσείς μπορείτε να προσθέσετε ότι άλλο θέλετε...

Πρόταση Ημέρας: Καγιανάς με σάλτσα από ψητά ντοματίνια κι όχι μόνο…

Καγιανάς με σάλτσα από ψητά ντοματίνια, λουκάνικο Τζουμαγιάς και κεφίρ

Εστίαση: Δωρεάν Webinar (03/02) για την χρήση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Δωρεάν Webinar (03/02) θα πραγματοποιηθεί για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στην Εστίαση - Δείτε πληροφορίες

Νάξος – Axios Oinos: Παρουσίαση στην έκθεση “Μικροί Οινοποιοί” (video)

Για πρώτη φορά το οινοποιείο της Νάξου Axios Oinos κάνει επίσημο άνοιγμα σε έκθεση ... Τι είναι οι "Μικροί Οινοποιοί" - Ακούστε τι αναφέρει ο Αντώνης Σέργης

Βιβλίο – Σουβλάκι: Το σις κεμπάπ, ο Μωάμεθ Β’ και ο ελληνικός γύρος

Περισσότερα για την άγνωστη ιστορία του τούρκικου ντονέρ και τη σχέση του με το ελληνικό σουβλάκι στο βιβλίο: Το Σουβλάκι στην Αθήνα: Μια ιστορία 100 χρόνων που κυκλοφορεί την Κυριακή 2/2 με την Καθημερινή

Most Read