Σε τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έναρξη των δράσεων της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 - Τι αναφέρει ο κος Χατζημάρκος
Συνάντηση με θέμα...
Επιστήμονες στην ισραηλινή νεοφυή επιχείρηση Aleph Farms δημιούρησαν την πρώτη μπριζόλα από κύτταρα αγελάδας - Κοινώς στο Εργαστήριο ...
Χαρά για όσους φρικιούν στο άκουσμα...
Πριν από μερικά χρόνια όχι περισσότεροι από 20 άνθρωποι γιόρταζαν τα Χριστούγεννα στη Μονή Παναχράντου στην Ανδρο - Η πρόταση αναβίωσης του έθιμου με...
Το εκλεκτό απόσταγμα (Κίτρο Νάξου) από φύλλα κιτριάς παρασκευάζεται απο την οικογένεια Βαλληνδρά στο Χαλκί της Νάξου με την ίδια συνταγή από το 1896...
Τα δέκα καλύτερα ποτά που μπορούν να μας ζεστάνουν τον χειμώνα παρουσιάζει ο Guardian στην ηλεκτρονική του έκδοση συμπεριλαμβάνοντας και το γνωστό σε όλους...
Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Καθολικής Μητροπόλεως Νάξου, Πάρου, Τήνου, Άνδρου, Μυκόνου, στη Νάξο, το περασμένο Σάββατο (8/12) πραγματοποιήθηκε το Caté-Chef με τα...
Μια πρωτοβουλία της Λέσχης Γαστρονομίας Αμοργού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στη Λαγκάδα με του μικρούς κατοίκους της Αμοργού να φτιάχνουν γλυκίσματα...
Την 3η θέση κατέλαβε ο Μυκονιάτης chef Αντώνης Δημοβασίλης στη διάρκεια του διαγωνισμού "European Young Chef 2018" - Ποιος ήταν πρώτος και τι δηλώνει...
Ο σεφ Αντώνης Δημοβασίλης από την Μύκονο ταξιδεύει σήμερα για την Ιρλανδία (Galway) όπου θα διεκδικήσει αύριο και μεθαύριο τον τίτλο του “European Young Chef Award...