Κυριακή, 9 Μαρτίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

«My Greece» – Σαντορίνη: Με ξεναγό την Δέσποινα Βανδή

Την Κυριακή 5 Μαΐου το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή (στο πλευρό της ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας) ταξιδεύουν στη μαγευτική Σαντορίνη Την Κυριακή 5 Μαΐου...

ΠΝΑΙ : Οι “μαμάδες του Αιγαίου” εντυπωσίασαν με τη γαστρονομική παράδοση της Σαντορίνης

Η Σαντορίνη επιβεβαίωσε την μεγάλη γαστρονομική κληρονομιά της και τα τοπικά της  προϊόντα - Τι έγινε στην εκδήλωση “Aegean mamas know best” & “Aegean...

Λέσβος: «Biolife», το σούπερ κρουασάν που έφτιαξαν μαθητές

Μαθήτριες του γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Αγρας δημιουργούν, φτιάχνοντας το υγιεινό κρουασάν, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες.  Το πρώτο αντιοξειδωτικό και… βιολειτουργικό κρουασάν...

ΠΝΑΙ – Κως: Οι “Μαμάδες του Αιγαϊου” μαγείρεψαν με χάρη

Η Κως ξεδίπλωσε τη γαστρονομική κληρονομιά και τα ποιοτικά προϊόντα της την προηγούμενη Κυριακή (14/04) - Δράση («Aegean mamas know best» & «Aegean Gardeners»)...

“Aegean mamas know best”: Και ξεκίνημα από την Πάτμο (foto)

Στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης – Νότιο Αιγαίο 2019, στην Πάτμο ταξίδεψε, η δράση “Aegean mamas know best” & “Aegean Gardeners” –...

“Aegean mamas know best”: Και πάλι στη Νάξο στις 4 Μαϊου

Ταξιδεύουν στα νησιά οι αγαπημένες δράσεις “Aegean mamas know best” και “Aegean gardeners” - Δείτε πότε θα έρθουν στις Κυκλάδες (Σαντορίνη, Ιο, Νάξο και...

Νάξος – “Barozzi” : Αύριο (02/04) η ανακοίνωση για τα καλύτερα εστιατόρια με Ελληνική Κουζίνα

Βράδυ Τρίτης 2 Απριλίου και στο Makedonia Palace (Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης Ελληνική Κουζίνα 2019 - Οι υποψήφιοι φτάνουν τους 95 σε...

Τήνος: Η κυρία Κατερίνα που μαγειρεύει κάθε μέρα 120 μερίδες φαγητό για όσους έχουν ανάγκη

Μοδίστρα στο επάγγελμα, η κυρία Κατερίνα βρέθηκε στη Τήνο το 2009 για να εκπληρώσει τάμα που είχε κάνει στη Παναγία - Ανέλαβε αυτοβούλως να μαγειρεύει...

Χατζημάρκος: “Η γαστρονομία στα νησιά μας είναι μια αυθεντικά ταξιδιωτική εμπειρία!»

Ο Γιώργος Χατζημάρκος - περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου - μιλάει για γαστρονομία... Και όπως τονίζει «Κάθε πιάτο κρύβει ιστορία, παραδόσεις, πολιτισμό, συνέχεια στο χρόνο. Η γαστρονομία...

Ελλάδα: Ερχονται φρέσκοι χυμοί φρούτων σε δημόσιους χώρους

Φρεσκοστυμμένοι χυμοί σε δημόσιους χώρους από το Υπουργείο Ανάπτυξης - Πρώτη ...στάση στο Μετρό -  Η εγκατάσταση αυτόματων πωλητών φρεσκοστυμμένου χυμού σε δημόσιους χώρους συζητήθηκε...

Νάξος: Λαγάνα με το … μέτρο και με βάρος 20 κιλών (!!!)

Κάνοντας μία βόλτα στη Νάξο και δη στη πόλη μπορεί να δει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές λαγάνες… Από πολύχρωμη έως τις δεκάκιλες που...

Ελλαδα: Ακόμη και 3 ευρώ (!!!) η λαγάνα στη Θεσσαλονίκη

Εως και 50% η αύξηση της παραδοσιακής λαγάνας την Καθαρά Δευτέρα - Ποιοι είναι οι λόγοι που οι αρτοποιοί προχωρούν τη κίνηση αυτή -...

Most Read