Την Κυριακή 5 Μαΐου το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή (στο πλευρό της ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας) ταξιδεύουν στη μαγευτική Σαντορίνη
Την Κυριακή 5 Μαΐου...
Η Σαντορίνη επιβεβαίωσε την μεγάλη γαστρονομική κληρονομιά της και τα τοπικά της προϊόντα - Τι έγινε στην εκδήλωση “Aegean mamas know best” & “Aegean...
Μαθήτριες του γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Αγρας δημιουργούν, φτιάχνοντας το υγιεινό κρουασάν, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες.
Το πρώτο αντιοξειδωτικό και… βιολειτουργικό κρουασάν...
Η Κως ξεδίπλωσε τη γαστρονομική κληρονομιά και τα ποιοτικά προϊόντα της την προηγούμενη Κυριακή (14/04) - Δράση («Aegean mamas know best» & «Aegean Gardeners»)...
Στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης – Νότιο Αιγαίο 2019, στην Πάτμο ταξίδεψε, η δράση “Aegean mamas know best” & “Aegean Gardeners” –...
Ταξιδεύουν στα νησιά οι αγαπημένες δράσεις “Aegean mamas know best” και “Aegean gardeners” - Δείτε πότε θα έρθουν στις Κυκλάδες (Σαντορίνη, Ιο, Νάξο και...
Βράδυ Τρίτης 2 Απριλίου και στο Makedonia Palace (Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης Ελληνική Κουζίνα 2019 - Οι υποψήφιοι φτάνουν τους 95 σε...
Μοδίστρα στο επάγγελμα, η κυρία Κατερίνα βρέθηκε στη Τήνο το 2009 για να εκπληρώσει τάμα που είχε κάνει στη Παναγία - Ανέλαβε αυτοβούλως να μαγειρεύει...
Ο Γιώργος Χατζημάρκος - περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου - μιλάει για γαστρονομία... Και όπως τονίζει «Κάθε πιάτο κρύβει ιστορία, παραδόσεις, πολιτισμό, συνέχεια στο χρόνο. Η γαστρονομία...
Φρεσκοστυμμένοι χυμοί σε δημόσιους χώρους από το Υπουργείο Ανάπτυξης - Πρώτη ...στάση στο Μετρό - Η εγκατάσταση αυτόματων πωλητών φρεσκοστυμμένου χυμού σε δημόσιους χώρους συζητήθηκε...