Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Νάξος – Πιάτο ημέρας: Ο Γιάννης Βάσιλας προτείνει αγκινάρες με ξινόχοντρο

Καλοκαιράκι... Και ο Γιάννης Βάσιλας - μάγειρας και ιδιοκτήτης της ταβέρνας Η Αξιώτισσα στη Νάξο - μέσω του Γαστρονόμου μας κάνει τη πρόταση της ημέρας...

Ελλάδα: Οριστικό… Στις 25 Μαϊου ανοίγουν οι επιχειρήσεις της Μαζικής Εστίασης

Με μία ντουζίνα λέξεις η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα 25 Μαϊου θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα Μαζικής Εστίασης - Αύριο Κυριακή οι ειδικότεροι...

Κυκλάδες: Πρόταση για το τραπέζι μας: Φάβα Σαντορινιά (παντρεμένη)

Το κλασικό πιάτο της Σαντορίνης «απογειώνεται», όπως μάς λέει η Νένα Ισμυρνόγλου, «συνοδεία ψητού χταποδιού. Ενα πιάτο που μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι» - δείτε την...

Ελλάδα: Εως την Τετάρτη (13/05) οι ρυθμίσεις για τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων

Εντός της εβδομάδας που ξεκινά θα κατατεθούν από το υπουργείο Εσωτερικών στη Βουλή οι ρυθμίσεις για τις διευκολύνσεις που θα δίδονται στους καταστηματάρχες εστίασης...

Αμοργός – Δεσποτίδη: “Προσφέρουμε γευστική συντροφιά στον μελλοντικό ταξιδιώτη” (video)

Ο Δήμος Αμοργού κάνει τα πρώτα βήματα στον τομέα προβολής του νησιού μέσα από τη γαστρονομία και την παράδοση... Δείτε στο video πως να...

Ελλάδα: Η Κυβέρνηση θέλει να ανοίξει την Εστίαση ακόμη και στις 25 Μαΐου

Το ενδεχόμενο να λειτουργήσει ο κλάδος της εστίασης πριν από την 1η Ιουνίου εξετάζει η κυβέρνηση ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα να λειτουργήσουν και...

Αμοργός: Ποντάρει στη γαστρονομία και στέλνει μήνυμα ενόψει της σεζόν

Η Αμοργιανή μαγειρική αποτελεί το πρώτο .. πιάτο της πανέμορφης Αμοργού ώστε να δελεάσει τους επισκέπτες και να έρθουν φέτος στο νησί των Ανατολικών...

Γερμανία: Στο 7% ο ΦΠΑ από 19% για γεύματα σε εστιατόρια

Αμεση αντίδραση της Γερμανικής Κυβέρνησης δίνοντας ανάσα στις επιχειρήσεις.. Ο γενικός συντελεστής ΦΠΑ που επιβάλλεται στα γεύματα μειώθηκε από το 19% στο 7%... Επιβάρυνση...

Ηρακλειά: Ο chef Γιάννης Γαβαλάς μας προτείνει “λαχανοντολμάδες με φρέσκα μυρωδικά”

Το πιάτο της ημέρας... Ο δικός μας, ο Γιάννης Γαβαλάς - από την Ηρακλειά και ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Αράκλεια" (στην Ηρακλειά να σωστά το...

Ελλάδα: Ο δεκάλογος της σωστής διατροφής κατά τον κο Τσιόδρα

Οι οδηγίες του Σωτήρη Τσιόδρα για τη διατροφή, μέσα από τον Εθνικό Διατροφικό Οδηγό που μας συνιστά να ακολουθήσουμε - Εντάξει έχει και άσκηση.....

Κυκλάδες: Στα κορυφαία εστιατόρια του 2020 “Dal Professore” και “Στο Λαδόχαρτο”

Ο αγαπημένος μας chef από τη Νάξο, Νίκος Δημητροκάλης κλέβει τις εντυπώσεις στα βραβεία golden awards 2020 καθότι είναι στους κορυφαίους chef της χρονιάς...

Νάξος: Ποιες καφετέριες θα είναι ανοιχτές από αύριο

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο σύλλογος Νάξος - Φιλοξενία σχετικά με τις καφετέριες που θα είναι ανοιχτές από αύριο... Προσοχή στις οδηγίες  Η είδηση...

Most Read