Ο χοίρος στην τοπική οικονομία της Απειράνθου - Η Ελένη Γιαννούλη μας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο χοίρος μετατρέπεται σε καθημερινό πιάτο για όλη την οικογένεια
Το παραδοσιακό αλλαντικό της Νάξου το ετοιμάζουν στα αποκριάτικα χοιροσφάγια. Έτοιμο για κατανάλωση είναι περίπου 3,5 μήνες αργότερα. Ο Γιάννης Βάσιλας δίνει οδηγίες
Τσικνοπέμπτη και όλοι οι δρόμοι οδηγούν "Στο Λαδόχαρτο" στη πόλη της Νάξου - Γιατί είναι η ιδανική επιλογή; Το βράδυ ζωντανή μουσική με τους Χλέκο - Σιδερή