Διήμερη (5-6 Ιουλίου) εκδήλωση στη Σαντορίνη με επίκεντρο τον ελληνικό οινοτουρισμό και την επόμενη ημέρα δράσης της πανδημίας - Τι θα παρουσιάσει το Υπουργείο...
Στο νέο ενημερωτικό σημείωμα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, η καθηγήτρια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Αντωνία Ματάλα, επιχειρεί την αποτύπωση των σύγχρονων τάσεων στον τομέα της αγροδιατροφής,...
Γαστρονομική κοινότητα Αμοργού - Τα πρώτα 25 μέλη και τι δήλωσαν Γιώργος Πίττας αλλά και Λευτέρης Καραϊσκος (Δήμαρχος Αμοργού)
Γαστρονομικές Κοινότητες... "Είναι ένα πρόγραμμα που...
Η Γαστρονομική Κοινότητα της Αμοργού είναι γεγονός... Και οι πρώτοι 25 επαγγελματίες δημιουργούν ένα καλό πυρήνα για την εξέλιξη της δράσης που έχει αγκαλιάσει...
Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, η πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου «αντάμωσε» τα γλυκόπιοτα και με δεκάδες διακρίσεις Π.Ο.Π. κρασιά του...
Με επιτυχία διοργανώθηκε για μία ακόμη χρονιά το 4ο Food Experience Graviera Naxos 2021, που διοργανώθηκε στην Νάξο από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών - Ποιοι έδωσαν...
Η ΕΑΣ Νάξου διοργανώνει το 4ο Food Experience Graviera Naxos το τριήμερο 11-13 Ιουνίου - Ποιοι θα πάρουν μέρος και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα
Με αφορμή...
O διεθνής Chef Gordon Ramsay σε ξενοδοχείο Caldera Collection της Σαντορίνης - Τι έκανε;
Ο Gordon Ramsay - ένας από τους πλέον διάσημους chef στον...
Με μια πρωτότυπη, αλλά οργισμένη διαμαρτυρία αντιδρά ο «Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης» στην απαγόρευση της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους των καφέ και εστιατορίων. Αφιερώνουν… John...
Μετά από έξι μήνες λουκέτου οι καταστηματάρχες θα υποδεχθούν πελάτες - Αγώνας δρόμου από τους επιχειρηματίες ώστε όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια
Μετά από...