Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2024
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πρόταση Ημέρας: Κριθαράκι με πέστο βασιλικού και φέτα

Η απλότητα σε όλο το μεγαλείο της...

Πρόταση Ημέρας: Χοιρινή σπάλα φρικασέ με μυρωδικά και άγρια χόρτα

Χοιρινή σπάλα φρικασέ με μπέικον, μυρωδικά και άγρια χόρτα - Μία άλλη πρόταση για φαγητό

Πρόταση Ημέρας: Προβατίνα στο φούρνο με …γίγαντες (!!!)

Κάνει κρύο και ... Προβατίνα στον φούρνο με γίγαντες από την Ηπειρο

Γιάννης Γαβαλάς: «Το βασικότερο υλικό σε μια συνταγή είναι η αγάπη» (video)

Ο Γιάννης Γαβαλάς, εμπνευσμένος από τις «θύμησες των γεύσεων», από την Κυκλαδίτικη πρώτη ύλη και τη γεωμορφολογία του νησιού του, δημιούργησε ένα χώρο, στον οποίο ο επισκέπτης δεν νοιώθει πελάτης, αλλά φιλοξενούμενος

Πρόταση Ημέρας: Γευστικό ταξίδι στο Μεξικό, πρωταγωνιστούν οι Τορτίγιες

Τορτίγιες γεμιστές με κιμά, φασόλια και καλαμπόκι (chimichangas)

Νάξος – “Μία βραδιά κάτω από την Ελιά”: Ερχονται σεμινάρια, ο Luca Piscazzi νέος “πρεσβευτής” γαστρονομίας

Ο Luca Piscazzi είναι ο νέος πρεσβευτής των γαστρονομικών δράσεων του Φεστιβάλ Γαστρονομίας - Τι περιμένουμε τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο

Πρόταση Ημέρας: Σφολιάτα με τυριά και μανιτάρια

Έτοιμη σφολιάτα με τυριά, μανιτάρια και μορταδέλα

Πρόταση Ημέρας: Χοιρινό πρασοσέλινο με χόρτα και μυρωδικά

Η σχέση του πράσου με το χοιρινό είναι από τα μυστικά της Ελληνικής κουζίνας

Υπουργείο Πολιτισμού: Ημερίδα (08/11) “Η Τυροκομία και το Τυρί” (πρόγραμμα)

Ημερίδα “Η Τυροκομία και το Τυρί” (08/11) από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - δείτε το πρόγραμμα

Ευρωπαϊκή Ενωση: Αναδεικνύει και προστατεύει 114 ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα

Η ΕΕ αναδεικνύει και προστατεύει 114 ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα - Ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας

Πρόταση Ημέρας: Ριγκατόνι του Κερατά (!!!)

Μία άλλη παραλλαγή με ζυμαρικά: ριγκατόνι με τόνο και κάπαρη

Πρόταση Ημέρας: Χυλοπίτες με μουσταρδένια σάλτσα μανιταριών

Οταν η παράδοση συναντά το παρών... Μία ιδιαίτερη πρόταση για τη πρώτη ημέρα της εβδομάδας

Most Read