Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πρόταση Ημέρας: Φαβατοκεφτέδες από την Αμοργό

Το φάβα Αμοργού κάνει τη διαφορά και η πρόταση της ημέρας μας φέρνει παιδικές αναμνήσεις

ΠΝΑι – Food Expo: Έκλεψαν την παράσταση τα προϊόντα από το νότιο Αιγαίο

Με 30 εκθέτες από 14 νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση Food Expo 2025

Πρόταση ημέρας: Σπανακόρυζο με μπλε τυρί

Μία διαφορετική πρόταση όπου το τυρί έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.. Δείτε ποια είναι η συνταγή για το πιάτο της ημέρας

Πρόταση Ημέρας: Από το Σαγκρί προτείνουμε την “τούρτα” (Σεφουκλωτή)

Με βάση τη παράδοση έχουμε την κατασκευή σεφουκλωτής ή όπως την λένε στο Σαγκρί "τούρτα".. Πως γίνεται

Κυκλάδες (Μύκονος) – Αναπτυξιακή Εταιρεία: Θεματικό εργαστήριο για τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα

Θεματικό εργαστήριο για τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα - Πότε και Που;

Πρόταση Ημέρας: “Αυτάκια” με λεμόνι και μπρόκολο αλά ιταλικά

Ορεκιέτε με λεμόνι και μπρόκολο - Η πρόταση της ημέρας μέσα από τον "Γαστρονόμο"

Πρόταση Ημέρας: Ντολμαδάκια με κιμά από την Κάλυμνο

Τα καλύμνικα ντολμαδάκια, που στο νησί τα λένε απλώς «φύλλα», έχουν ιδιαίτερο σχήμα, πεντάγωνο - Η πρόταση από τον "Γαστρονόμο"

Πρόταση Ημέρας: Πίτσα “λευκή¨ με μανιτάρια και … μπροκολίνα

Μία άλλη πίτσα. Μας έρχεται από την Ιταλία με την αρωγή του "Γαστρονόμου" και βασίζεται στο "λευκό"

Πρόταση ημέρας: Πατάτες γιαχνί με κάππαρη

Τετάρτη σήμερα και η πρόταση από τον "Γαστρονόμο" έχει στο τραπέζι μας Πατάτες γιαχνί με κάππαρη

Wine Trophy: Αυτά είναι τα κορυφαία κρασιά για το 2025 ανά κατηγορία

Ξεχώρισαν 736 κρασιά από Ελλάδα και Κύπρο

Πρόταση Ημέρας: Καλαμαράκια τηγανητά (χωρίς αλεύρι) με λαδολέμονο ντομάτας

Καλαμαράκια τηγανητά (χωρίς αλεύρι) με λαδολέμονο ντομάτας - Προσοχή στα μυστικά που διέπουν την συνταγή ...

Πρόταση Ημέρας: Ταραμοσαλάτα με σαφράν και μαστίχα

Ξεφεύγει με πολλούς τρόπους από τα συνηθισμένα αυτή η ταραμοσαλάτα. Αρωματίζεται με σαφράν και μαστιχέλαιο και σερβίρεται με αμύγδαλα.

Most Read