Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

ΠΝΑΙ: Ξεκινάει η μεγάλη γιορτή γαστρονομίας στο Αιγαίο με επίκεντρο τη Νάξο

Σε όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου θα δούμε φέτος δράσεις στα πλαίσια «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019» - Η Νάξος στην κορωνίδα των δράσεων...

Αυστραλία: Τσιτσιπάς, τώρα και σε …σουβλάκι

Εστιατόριο στην Μελβούρνη ανακοίνωσε ότι θα δώσει σε σουβλάκι το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά και μάλιστα τον κάλεσε να ...τυλίξει ο ίδιος το πρώτο...

Αθήνα – Public Cafe: Δοκιμάζει γεύσεις Κυκλάδων, τον Γενάρη άρωμα Σαντορίνης

Στην καρδιά της Αθήνας, η Σαντορίνη έχει τη τιμητική της καθώς το ανανεωμένο Public Café στα πλαίσια της γαστρονομικής καμπάνιας «το Public Café δοκιμάζει»...

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019: Η ΠΝΑΙ τιμώμενη Περιφέρεια και διάκριση για την Μπαρμπαρίγου

Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ τιμά φέτος την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως την Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019 - Συμμετοχή για 4η χρονιά με...

Γαστρονομική Περιφέρεια Ευρώπης 2019: Ξεκινούν άμεσα οι προετοιμασίες

Σε τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έναρξη των δράσεων της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 - Τι αναφέρει ο κος Χατζημάρκος  Συνάντηση με θέμα...

Ισραήλ: Εφτιαξαν μπριζόλα στο εργαστήριο (!!!)

Επιστήμονες στην ισραηλινή νεοφυή επιχείρηση Aleph Farms δημιούρησαν την πρώτη μπριζόλα από κύτταρα αγελάδας - Κοινώς στο Εργαστήριο ...   Χαρά για όσους φρικιούν στο άκουσμα...

Ανδρος: Πως το κοκορόζουμο συνδέθηκε με την αναβίωση της Μονής Παναχράντου

Πριν από μερικά χρόνια όχι περισσότεροι από 20 άνθρωποι γιόρταζαν τα Χριστούγεννα στη Μονή Παναχράντου στην Ανδρο - Η πρόταση αναβίωσης του έθιμου με...

Κίτρο Νάξου Βαλληνδρά: Το Αιγαιοπελαγίτικο λιμοντσέλο

Το εκλεκτό απόσταγμα (Κίτρο Νάξου) από φύλλα κιτριάς παρασκευάζεται απο την οικογένεια Βαλληνδρά στο Χαλκί της Νάξου με την ίδια συνταγή από το 1896...

Guardian: Αποθέωση για το ελληνικό ρακόμελο

Τα δέκα καλύτερα ποτά που μπορούν να μας ζεστάνουν τον χειμώνα παρουσιάζει ο Guardian στην ηλεκτρονική του έκδοση συμπεριλαμβάνοντας και το γνωστό σε όλους...

Νάξος: Ηρθε το Caté-Chef και είχε τεράστια επιτυχία

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Καθολικής Μητροπόλεως Νάξου, Πάρου, Τήνου, Άνδρου, Μυκόνου, στη Νάξο, το περασμένο Σάββατο (8/12) πραγματοποιήθηκε το Caté-Chef  με τα...

Αμοργός: Τα παιδιά του νησιού φτιάχνουν γλυκά για καλό σκοπό

Μια πρωτοβουλία της Λέσχης Γαστρονομίας Αμοργού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στη Λαγκάδα με του μικρούς κατοίκους της Αμοργού να φτιάχνουν γλυκίσματα...

Νάξος – Dal Professore: Ο γητευτής της ιταλικής κουζίνας τώρα και στη Νάξο

Ο Νίκος Δημητροκάλλης, ο σεφ από το Γλινάδο της Νάξου, αφού γοήτευσε τους Αθηναίους με το Dal Professore επιστρέφει στη Νάξο και ελπίζει ότι...

Most Read