Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πάρος – Τυροκομία Κυκλάδων: Η εγγραφή στον κατάλογο της Unesco θα δώσει ώθηση στα τοπικά προϊόντα

Επιστολή Δημάρχου Πάρου, Κωνσταντίνου Μπιζά, στη Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού για την Υποψηφιότητα εγγραφής της Τυροκομίας των Κυκλάδων

Santo Wines: Κορυφαία διάκριση για το “Σαντορίνη Νυχτέρι 2022”

Από τη Θεσσαλονίκη, η νέα διάκριση που έρχεται για κρασί της Santo Wines

Νάξος – “Φιλοξενία”: Εκδήλωση (04/03) με θέμα “Η εστίαση στη νέα εποχή”

Ενημερωτική εκδήλωση την προσεχή Δευτέρα (04/03) στη Νάξο από το Σωματείο «Φιλοξενία» - Το θέμα και οι ομιλητές

Γ. Μαργαρίτης: Τι κάνει στις Βρυξέλλες με προϊόντα ΠΟΠ της Νάξου (και όχι μόνο);

Από χθες Δευτέρα στις Βρυξέλλες έκθεση με τίτλο «Greek Cultural & gastronomic week» - Εκπρόσωπος της ΠΝΑι ο Γιάννης Μαργαρίτης

Μύκονος: Ο φούρνος που μετράει 600 χρόνια ζωής και έφτιαξε ψωμί και για τον Ναπολέοντα (video)

Ο μυκονιάτικος φούρνος που έδινε ψωμί στο στρατό του Ναπολέοντα (video)

Korres – “The Naxos Apothecary”: Πραγματικότητα το πρώτο “speakeasy” εστιατόριο;

Ναι, κι όμως. Εκεί που έχω ψωνίσει το Alyko shower gel και ένα τέλειο σιρόπι για το βήχα, απόψε πάω για φαγητό. - Τι είναι αυτό το εστιατόριο;

Ωρα για φαγητό: Ρόστο απεραθίτικο με χοντρό μακαρόνι

ο Χριστόφορος Πέσκιας πάει Απείρανθο και φτιάχνει ρόστο - δείτε τη συνταγή

Νάξος – Δ. Λιανός: “Προτεραιότητα η γαστρονομία μας για το 2024”

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός μιλάει στην "Κοινή Γνώμη" για την γαστρονομία και τις σκέψεις - σχέδια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την ανάδειξή της

NASA: Στο μενού των αστροναυτών τα ζυμαρικά

Η Barilla ταξίδεψε στο διάστημα – Στο μενού των αστροναυτών τα ζυμαρικά Barilla Fusilli

“Επισκέψιμο Τυροκομείο”: Παίρνει σήμα, ξεκινούν οι αδειοδοτήσεις

Νέο Τουριστικό Σήμα "Επισκέψιμου Τυροκομείου" - Ξεκινούν οι αδειοδοτήσεις

Focus Bari: Έτοιμο φαγητό σε πακέτο ο ένας στους δυο Έλληνες

Πάνω από ένας στους δύο Έλληνες τρώνε συστηματικά έξω

Most Read