Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Αθήνα – Γαλάτσι: Παρουσίαση του βιβλίου “Ένα Δώρο από τη Νάξο, τραταμέντα τση κουβέντας!”

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Galatsi Internet Cafe παρουσιάζεται το βιβλίο της Μαριέττας Γαλάνη Ένα Δώρο από τη Νάξο, τραταμέντα τση κουβέντας!

Πρόταση Ημέρας – γλυκό: Εύκολη σοκολατόπιτα με 4 υλικά

Μία εύκολη μορφή σοκολατόπιτας... Δείτε πως μπορείτε να την φτιάξετε

Σύρος: Φιλοξενεί (20/10) τα 17α Βραβεία Ποιότητας του “Γαστρονόμου”

Ποιο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 17α βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου

Νάξος: Γιατί η ΕΑΣ Νάξου έστειλε επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης;

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, απέστειλε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Κρασοτηγανιά απεραθίτικη με τουρκάκια

Με την αρωγή της Μαριέττας Γαλάνη έχουμε τη πρόταση της ημέρας για το φαγητό

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Φιλετίνια από μοσχάρι με μανιτάρια και ξινόκρεμα

Μία διαφορετική πρόταση (λίγο γκουρμέ) με πρωταγωνιστές τα μανιτάρια

Πρόταση Ημέρας – Πίτα: Ηπειρώτικη ζυμαρόπιτα με προζύμι

ξεχωριστή ζυμαρόπιτα με προζύμι είναι λίγο πιο σύνθετη από την κλασική και θυμίζει αφράτο τυρόψωμο

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Φάβα με κρεμμυδάτη σάλτσα ντομάτας

Ποιος είπε ότι δεν μπορεί η Φάβα να προσφέρει ένα γκουρμέ πιάτο;

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Μπακαλιαρόπιτα από την Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά λατρεύουν τις πίτες. Γιατί όχι και με μπακαλιάρο;

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Καραβόλοι στιφάδο από την Ηρακλειά

Πάει προς βροχή.. Οπότε; Καραβόλοι (σαλιγκάρια) στιφάδο από την Ηρακλειά

Ηρακλειά – Ντίνα Πρασίνου: “Είμαι μαθημένη όταν έρχεται κόσμος στο σπίτι να τους περιποιούμαι”

Σε μια δροσερή αυλή λίγο πιο πάνω από το λιμάνι της Ηρακλειάς, η Ντίνα Πρασίνου, μια παλιά Αρακλειανή, που έχει ζήσει κι έχει γλεντήσει, κι έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι. Μίλησε για το νησί και μοιράστηκε τις συνταγές της

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Πατάτες τηγανητές της …γιαγιάς με σάλτσα ντομάτας

Πόσο απλός, χορταστικός και ταυτόχρονα νόστιμος μεζές!

Most Read