Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Politico: Ο Τραμπ έκανε όλες τις μπίρες ακριβότερες (!!!)

Ο δασμός 25% που προορίζεται για το αλουμίνιο πλήττει όλες τις εισαγόμενες μπίρες - εμφιαλωμένες ή σε κουτάκια. Κι αυτό γιατί, όπως λένε οι ενώσεις ζυθοποιών, υποβιβάστηκε σε «παράγωγο προϊόν αλουμινίου»

Πρόταση Ημέρας: Ταχινομακάρονα της Μονής Σινά με ξηρούς καρπούς

Ταχινομακάρονα της Μονής Σινά με πλούσια σάλτσα και τριμμένους ξηρούς καρπούς αντί για τυρί

Αθηνόραμα – Κυκλάδες: Το “Αρακλειά ” ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια για το 2025

Στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας του Αθηνοράματος, το Αρακλειά 3η συνεχόμενη χρονιά βραβεύεται στην κατηγορία Παραδοσιακής Ελληνικής Κουζίνας - Τα εστιατόρια των Κυκλάδων που βραβεύτηκαν

Πρόταση Ημέρας: Ψαροκεφτέδες από το Αγιο Ορος

Ψαροκεφτέδες στον φούρνο από το Αγιον Ορος - Η πρόταση ημέρας

Πρόταση Ημέρες: Φακές με καλαμαράκια και … μυρωδικά

Οι φακές δεν θέλουν μούλιασμα, οπότε αυτό το ωραίο νηστίσιμο και ιδιαίτερα θρεπτικό πιάτο, που τις συνδυάζει με καλαμαράκια, είναι έτοιμο σε μισή ώρα και κάτι.

Πρόταση Ημέρας: Γιουβέτσι με χωριάτικα λουκάνικα και μάραθο

Ξεχωριστή απλή συνταγή με βάση τα ανοιξιάτικα αρώματα

Πρόταση Ημέρας – “Ταβέρνα Αξιώτισσα”: Πιάτο με κατσικάκι στο τηγάνι με ντομάτα

Ο Γαστρονόμος ταξίδεψε στη Νάξο και μοιράζεται μαζί σας μια φοβερή νοστιμιά του νησιού. Συνοδεύστε τη με τηγανητές πατάτες, κρασί και καλή παρέα!

Φάρος του Αλυκού: Προετοιμάζεται, ανοίγει πόρτα την 12η Απριλίου και μας περιμένει

Το εστιατόριο "Φάρος του Αλυκού" συνεχίζει την πολυετή παράδοση και ανάβει κουζίνα, ανοίγει πόρτες το Σάββατο του Λαζάρου 12η Απριλίου

Πρόταση Ημέρας – Ηδύποτο: Λιμοντσέλο διά χειρός Μαριέττας Γαλάνη

Αυτή τη φορά η πρόταση δεν περιλαμβάνει φαγητό αλλά ένα αγαπημένο ηδύποτο που έρχεται από την Μαριέττα Γαλάνη

Πρόταση Ημέρας: Κέικ μόκα καρότο διά χειρός Μαριέττας Γαλάνη

Σάββατο και ημέρα γιορτής... Οπότε με την αρωγή της Μαριέττας Γαλάνη έχουμε "κέικ μόκα - καρότο" και είναι νηστήσιμο

Πρόταση Ημέρας: Μανιτάρια φρικασέ άλαδα με γλυκοπατάτες

Δεν έχει λάδι αυτό το φρικασέ με μανιτάρια, λευκά και άγρια, γλυκοπατάτες και μπόλικα χόρτα. Αλλά γίνεται νοστιμότατο.

Πρόταση Ημέρας: Πατάτες γιαχνί με παράδοση αλλά και ολίγο από γκουρμέ

Πατάτες γιαχνί με κάρι και κόλιανδρο - Η πρόταση της ημέρας έρχεται από τον "Γαστρονόμο" και μας φέρνει αναμνήσεις

Most Read