Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πρωτοχρονιά – Πρόταση Ημέρας: Κουκουλομαεργιά Απεράθου διά χειρός Γιάννη Γαβαλά

Τα κουκουλομαεργιά, είναι το παραδοσιακό φαγητό της Πρωτοχρονιάς στ’ Απεράθου. Με συμβολικό χαρακτήρα αλλά και δύσκολο στο μαγείρεμα - Η συνταγή από τον Γιάννη Γαβαλά

Πρόταση Ημέρας: Βασιλόπιτα μυρωδάτη με ξινοτύρι Πιτταρά.

Μία ακόμη δημιουργία από την Μαριέττα Γαλάνη σε συνεργασία με τα προϊόντα Πιτταρά και έχουμε .. βασιλόπιτα

Πρόταση Ημέρας: Η Μαριέττα Γαλάνη φτιάχνει στριφτάρια με τυριά από το Τυροκομείο Πιτταρά

Με την αρωγή της σεφ Μαριέττας Γαλάνη έχουμε στο πιάτο μας στριφτάρια με τυριά από το Τυροκομείο Πιτταρά

Πρόταση Ημέρας: Πουγκάκια με τυριά από το Τυροκομείο Πιτταρά

Ημέρες που είναι και η chef Μαριέττα Γαλάνη μας παρουσιάζει μία γιορτινή πρόταση με ..πουγκάκια όπου το τυρί έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

Πρόταση ημέρας: Βασιλόπιτα με πορτοκάλι, γιαούρτι και καρδάμωμο

Mια βασιλόπιτα αφράτη σαν γιαουρτόπιτα και φουλ πορτοκαλένια, ζουμερή και νόστιμη... Δείτε την συνταγή

Πρόταση ημέρας: Ενα “διαφορετικό” παστίτσιο σκεπαστό με ζύμη κουρού

Εντυπωσιακό παστίτσιο με κοτόπουλο και ζύμη κουρού, με ιταλική καταγωγή, ιδανικό για τον λαμπερό μπουφέ του ρεβεγιόν.

Πρόταση Ημέρας: Μυκονιάτικο xριστόψωμο με μαστίχα και πορτοκάλι

Μυκονιάτικο xριστόψωμο μυρωδάτο, με μαστίχα και πορτοκάλι διά χειρός Μαρίας Χανιώτη

Πρόταση Ημέρας – Μακεδονία: Χοιρινό με τα λάχανα

Χοιρινό και λάχανο είναι ο αδιαφιλονίκητος χειμωνιάτικος μακεδονίτικος γαστρονομικός συνδυασμός. Αν χρησιμοποιήσετε λάχανο αρμιά η γευστική εμπειρία απογειώνεται!

Πρόταση Ημέρας – Καστοριά: Χοιρινό με λάχανο αρμιά και άρωμα … Κεφαλονιάς

Το χοιρινό με την αρμιά και το κόκκινο πιπέρι είναι παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό που δεν λείπει από τα γιορτινά τραπέζια κυρίως στην Δυτική Μακεδονία - Πρόταση από Κεφαλονιά

Πατάτα: Η πρωταγωνίστρια που αν της δώσουμε την ευκαιρία, δεν θα μας αφήσει ποτέ να βαρεθούμε

20 συνταγές με τις πατάτες πρωταγωνιστές και όχι σε δεύτερο ρόλο

Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε. – Ηρακλειά: Ερχεται θεματικό εργαστήριο με επίκεντρο την Γαστρονομία

Θεματικό εργαστήριο στην Ηρακλειά το διήμερο 13 - 14 Ιανουαρίου με σκοπό την ανάδειξη της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων

Νάξος: Συνεργασία Βασαλάκη – Πιτταρά και έρχεται το πρώτο τυποποιημένο κρέας στην αγορά

Λανσάρει η Νάξος το δικό της τυποποιημένο κρέας στην αγορά - Ποιοι συνεργάζονται

Most Read