Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

ΠΟΕΣΕ: “…Θεόπικρος! ο Freddo του Κυριάκου. Γιατί;”

ΠΟΕΣΕ για αύξηση στην τιμή του καφέ: “…Θεόπικρος! Γιατί;”

Πρόταση Ημέρας: Ριγκατόνι με λουκάνικα και βασιλικό

Η πρόταση της ημέρας μας φέρνει στο πιάτο μία ενδιαφέρουσα συνταγή που μπορεί να έχει και άρωμα κυκλάδων

Πρόταση Ημέρας – Σίφνος: Η Μελόπιτθα στο πιάτο σας

Τι είναι η "Μελόπιτθα" από τη Σίφνο...

Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ Πιτταρά: Φέρνει στο τραπέζι άρωμα και γεύσεις Αιγαίου

Άρωμα Αιγαίου στην υψηλή γαστρονομία του τυριού με Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ Πιτταρά

Πρόταση ημέρας: Από Τήνο με αγάπη οι υπέροχοι Μπεζέδες

Εντυπωσιακές μαρέγκες που συνηθίζονται πολύ στην Τήνο, είναι κρουστές και τραγανές απέξω, με μαστιχωτή καρδιά

Επιχείρηση “Γρηγόρης”: Νέα καταστήματα έρχονται σε Κύπρο και Ρουμανία

Ο "Γρηγόρης" άνοιξε τον Αύγουστο δύο νέα καταστήματα στην καρδιά μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων, που προσφέρουν στους επισκέπτες ποιοτικές γεύσεις και μία ζεστή ελληνική φιλοξενία.

Πρόταση ημέρας – Φολέγανδρος: Καραβόλοι (σαλιγκάρια) γιαχνί

Μια παραδοσιακή συνταγή του νησιού για καραβόλους, σαλιγκάρια δηλαδή, γιαχνιστούς, με μπόλικη ντομάτα και κρεμμύδι.

Νάξος – Τυροκομείο Πιτταράς: “Επτάστερος” με διακρίσεις στα Mediterranean Taste Awards 2024

Διακρίσεις για επτά τυροκομικά προϊόντα απέσπασε το Τυροκομείο Πιτταράς στα Mediterranean Taste Awards 2024 - Ποια είναι;

Πρόταση Ημέρας: Ντοματοκεφτέδες, με αγάπη από την Ηρακλειά

Ο κεφτές-σύμβολο των Κυκλάδων διαφέρει όχι μόνο από νησί σε νησί, αλλά κι από χωριό σε χωριό κι από νοικοκυρά σε νοικοκυρά

Πρόταση ημέρας: Πάμε Ηρακλειά και απολαμβάνουμε ξεροτήγανα

. Τα τηγανίζουμε σε δόσεις, μέχρι να χρυσαφίσουν, και τα σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι. Είναι τέλειο κέρασμα.

Ελβετία: Επιστήμονες – ερευνητές φέρνουν (ξανά) επανάσταση στη σοκολάτα

Επιστήμονες στη Γενεύη επινόησαν έναν τρόπο αξιοποίησης ολόκληρου του φρούτου, δηλαδή όχι μόνο των «φασολιών κακάο», όπως αποκαλούνται οι σπόροι του, αλλά και της λευκής του σάρκας

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Ο σαντορινιός καγιανάς στο πιάτο μας

Ο σαντορινιός καγιανάς φτιάχνεται με τα ντόπια ντοματάκια.

Most Read