Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Φακές κόκκινες, με πράσο και κολοκύθα

Μία άλλη πρόταση με βάση τις φακές....

Πρόταση Ημέρας: Κόκορας κονφί με πουρέ πατάτας

ο Χριστόφορος Πέσκιας προτείνει μια πιο χωριάτικη, ελληνική εκδοχή με ελαιόλαδο, που κάνει τον κόκορα ζουμερό, αρωματικό και φίνο!

Πρόταση Ημέρας: “Πήτα των Χριστουγέννων”, μια γιορτινή κρεατόπιτα μας έρχεται από το 1887

Μια πλούσια κρεατόπιτα είναι η πήτα (έτσι γραφόταν το 1887) των Χριστουγέννων - Πως παρασκευάζεται και η σχέση μήλων - κρέατος

World Cheese Awards 2024: Πιτταράς και Κουφόπουλος πρωταγωνιστές με τα υπέροχα τυριά τους

Πιτταράς, Μενοίκιο, Κουφόπουλος και Δωδώνη έφυγαν με βραβεία από την Πορτογαλία

Ποια είναι η σχέση του Αγίου Ανδρέα με τους λουκουμάδες;

Άγιος Ανδρέας ο"τρυποτηγανάς" - Η απάντηση σε άρθρο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Πιάτο Ημέρας: Ο διατροφολόγος Εμμανουήλ Νιάος προτείνει “Χοιρινά φιλετάκια με σως μελιού”

Με την βοήθεια του διατροφολόγου Εμμανουήλ Νιάου έχουμε τη πρόταση της ημέρας....

Πρόταση Ημέρας: Πίτα γεμιστή (Κόθρο) με κοτόπουλο και ρύζι

Κροθόπιτα χριστουγεννιάτικη με κοτόπουλο και ρύζι

Πρόταση Ημέρας: Ρολό γαλοπούλας με φυστίκια Αιγίνης

Ποιος είπε ότι γαλοπούλα, κάστανα και φυστίκια δεν μπορούν να συνεργαστούν στο ίδιο πιάτο;

Στα European Young Chef Award 2024 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η «μακριά μυρωδιά» της Ρόδου φτάνει μέχρι τη Σικελία, με πρεσβευτή μία νέα γυναίκα Σεφ, από την ομάδα του βραβευμένου Ροδίτη, Γιώργου Τρουμούχη

Αμοργός – “Τυροκομία”: Γιατί τιμάται ο Βαγγέλης Μενδρινός;

Τιμητική βράβευση στον Βαγγέλη Μενδρινό για την «Τυροκομία και το Τυρί»

Πρόταση Ημέρας: Φασουλόρυζο φούρνου από την Αρτα

Φασουλόρυζο φούρνου από την Αρτα.. Πως φτιάχνουμε αυτό το ξεχωριστό πιάτο;

Πρόταση ημέρας: Χοιρινό με σέλινο, πράσα αλλά και χυμό λεμονιού

Μία πρόταση που μοιάζει πιάτο γιορτής αλλά και καθημερινό

Most Read