Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πρόταση Ημέρας: Μυκονιάτικο xριστόψωμο με μαστίχα και πορτοκάλι

Μυκονιάτικο xριστόψωμο μυρωδάτο, με μαστίχα και πορτοκάλι διά χειρός Μαρίας Χανιώτη

Πρόταση Ημέρας – Μακεδονία: Χοιρινό με τα λάχανα

Χοιρινό και λάχανο είναι ο αδιαφιλονίκητος χειμωνιάτικος μακεδονίτικος γαστρονομικός συνδυασμός. Αν χρησιμοποιήσετε λάχανο αρμιά η γευστική εμπειρία απογειώνεται!

Πρόταση Ημέρας – Καστοριά: Χοιρινό με λάχανο αρμιά και άρωμα … Κεφαλονιάς

Το χοιρινό με την αρμιά και το κόκκινο πιπέρι είναι παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό που δεν λείπει από τα γιορτινά τραπέζια κυρίως στην Δυτική Μακεδονία - Πρόταση από Κεφαλονιά

Πατάτα: Η πρωταγωνίστρια που αν της δώσουμε την ευκαιρία, δεν θα μας αφήσει ποτέ να βαρεθούμε

20 συνταγές με τις πατάτες πρωταγωνιστές και όχι σε δεύτερο ρόλο

Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε. – Ηρακλειά: Ερχεται θεματικό εργαστήριο με επίκεντρο την Γαστρονομία

Θεματικό εργαστήριο στην Ηρακλειά το διήμερο 13 - 14 Ιανουαρίου με σκοπό την ανάδειξη της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων

Νάξος: Συνεργασία Βασαλάκη – Πιτταρά και έρχεται το πρώτο τυποποιημένο κρέας στην αγορά

Λανσάρει η Νάξος το δικό της τυποποιημένο κρέας στην αγορά - Ποιοι συνεργάζονται

Πρόταση Ημέρας: Βλάχικη πίτα με πράσα, φέτα και ανθότυρο

Η πρόταση της ημέρας μας έρχεται από το Νυμφαίο, την Φλώρινα και έχει σχέση με πίτα όπου το τυρί έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

Πρόταση Ημέρας: Ορνιθα μαριναρισμένη σε άλμη, κρασάτη στην κατσαρόλα

Ορνιθα μαριναρισμένη σε άλμη, κρασάτη στην κατσαρόλα, με ξερά βερίκοκα, μέλι και χυμό λάιμ

Πρόταση Ημέρας: Φασολάδα με κολοκύθα και κυδώνι

Όλες τις γεύσεις της εξοχής συγκεντρώνει αυτή η φασολάδα με κολοκύθα και κυδώνι. Η πρόταση της ημέρας τα έχει όλα...

Πρόταση ημέρας: Χοιρινό πρασοσέλινο, κλασικό

Ένα από τα πιο εμβληματικά μαγειρευτά του ιστορικού αθηναϊκού μαγέρικου «Οικονόμου», που δεν είναι απλώς φαγητό αλλά ένας πρώτης τάξεως μεζές.

Πρόταση Ημέρας με άρωμα Πόλης: Iτς πιλάφι από μια “αρχόντισσα”

Μερακλίδικο, παλατιανό και με περιθώριο για πολλούς αυτοσχεδιασμούς, το περίφημο ιτς πιλάφι της πολίτικης κουζίνας είναι το συνοδευτικό-κόσμημα στο γιορτινό ή το κυριακάτικο τραπέζι.

Πρόταση Ημέρας: Πασά μακαρούνα, ένα γιορτινό φαγητό από την Κω μόνο για .. πασάδες

"Ξεχωριστό φαΐ, γιορτινό και, όπως λέει ο τίτλος του, κατάλληλο για πασάδες. Παλιά, έπαιρναν ένα καλό κομμάτι κρέας από τον σπιτικό χοίρο, το έκοβαν ψιλό ψιλό με τσεκουράκι και το έκαναν κιμά".

Most Read