Ο Ναξιώτης σεφ Στέλιος Κορρές νέο μέλος της διεύθυνσης Διατροφολογίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Μία πολύ σημαντική διάκριση για μέλος της Ναξιώτικης κοινωνίας και δη από το χώρο της Εστίασης… Ο λόγος για τον αρχιμάγειρα Στέλιο Κορρέ, ο οποίος εντάχθηκε στη Διεύθυνση Διατροφολογίας και Παραδοσιακών προϊόντων του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων κι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και στη προώθηση των Ναξιακών προϊόντων…
Ας δούμε τι αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Unesco Πειραιώς και Νήσων σήμερα το μεσημέρι…
«Με ένα νέο και αξιόλογο μέλος ενισχύθηκε η Διεύθυνση Διατροφολογίας και Παραδοσιακών προϊόντων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Πρόκειται για τον αρχιμάγειρα και Γενικό Γραμματέα Εμπορικού Συλλόγου Νάξου κ. Στυλιανό Κορρέ, ο οποίος ήταν πολλάκις στο πλευρό του Ομίλου και έχει ποικιλοτρόπως στηρίξει το πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό του έργο.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης υποδέχθηκε με χαρά τον κ. Κορρέ στα γραφεία του Ομίλου, ενώ στη συνέχεια τον ξενάγησε στις Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος και καθημερινά αγκαλιάζουν χιλιάδες άπορους συμπολίτες μας.
Ωστόσο, στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας ο κύριος Κορρές πρότεινε τη διοργάνωση σεμιναρίων Διατροφολογίας (διατήρηση, αξιοποίηση, ασφάλεια, ποιότητα, ανακύκλωση τροφίμων) ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τους εργαζόμενους, τα μέλη αλλά και τους ωφελούμενους των Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας. Επιπλέον, η διατροφή των ωφελούμενων στις Δομές να περιλαμβάνει στοιχεία της Ναξιώτικης κουζίνας και τέλος το να καλύπτει με τη συμμετοχή του προγράμματα Διεθνών ανταλλαγών του Ομίλου στον Τομέα της Διατροφολογίας»…