Αχ αυτό το καλεντάρι. Εφερε την 28η Οκτωβρίου να είναι ημέρα Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι όλοι σχεδόν θα απολαύσουν ένα υπέροχο τριήμερο ξεκούρασης.
Και στη Νάξο είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξόρμηση στην .. επαρχία και δη στη Νότια Νάξο και δη στο Αλυκό. Εκεί όπου “βασιλεύει” ο Φάρος του Αλυκού, ένα εστιατόριο που εδώ και αρκετά χρόνια γράφει τη δική του ιστορία στο χώρο της Εστίασης.
Φτάνοντας στις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και στο τέλος της τουριστικής περιόδου, ο καιρός προκαλεί αυτή τη μίνι απόδραση. Οχι μόνο για τους κατοίκους της Νάξου αλλά και τους επισκέπτες του τριημέρου.
Μην ξεχνάμε ότι ο “Φάρος του Αλυκού” προκαλεί με παραδοσιακές ναξιώτικες γεύσεις, τοπικά προϊόντα και πολύ αγάπη σε κάθε πιάτο που βρίσκεται στο πιάτο του τραπεζιού…
Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Ολοκληρώνεται το γευστικό ταξίδι τέλος Οκτωβρίου
Με βάση την σχετική ενημέρωση ο “Φάρος” ανάβει το ..πράσινο φως από τη μία το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ με το χαμόγελο των εργαζομένων της επιχειρήσεις να είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα…
Ααα και να μην ξεχάσουμε..
Μια σεζόν ακόμη τελειώνει με τις γαστρονομικές επιλογές να είναι στα καλύτερα της, αφού και φέτος έσπασε ρεκόρ πελατών με το πήχη να τοποθετείται ακόμη ψηλότερα και τους παραγωγούς της Νάξου να τροφοδοτούν τη “Κουζίνα του Φάρου” ασταμάτητα όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ενα – εάν όχι το μεγαλύτερο – πλεονέκτημα της επιχείρησης στο χώρο της Εστίασης.
Η Κουζίνα που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο με βάση τις αρχές και την οικογενειακή παράδοση της Νάξου (σ.σ. από την 5η Ιουλίου 1992 με τον Ηλία και την Ειρήνη σε ρόλο πρωταγωνιστών) και δη της Ορεινής, βασίζεται στα καλύτερα προϊόντα (είτε μιλάμε για τυροκομικά, είτε για κρεατικά ή ακόμη και τα περίφημα ζαρζαβατικά) που μπορεί κανείς να βρει στο νησί μας.
Οπότε αρπάζετε την ευκαιρία. Ο καιρός είναι καλός και μία επίσκεψη στο Αλυκό για ένα υπέροχο – τελευταίο – γεύμα είναι απαραίτητη… Εάν πάλι δεν τα καταφέρετε; Τότε, υπομονή έως τον Απρίλιο του 2025.