Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
ΑρχικήΓαστρονομίαΝάξος - Barozzi: Απαράμιλλη ποιότητα υψηλής γαστρονομίας

Νάξος – Barozzi: Απαράμιλλη ποιότητα υψηλής γαστρονομίας

|

Εστιατόριο και Cocktail Bar ‘Barozzi’ στη Νάξο: καλωσορίζει την εξαίσια γαστριμαργική εμπειρία που προσφέρει το Barozzi Εστιατόριο και Cocktail bar για το 2019

Στο μαγευτικό Αιγαιοπελαγίτικο νησί της Νάξου, το Barozzi Restaurant and Cocktail Bar άνοιξε τις πόρτες του και το 2019, παρέχοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, συνεργαζόμενο ξανά με κορυφαίους Chef.

Αφιέρωμα: Max Magazine 

Το εστιατόριο ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία του με το σεφ Γκίκα Ξενάκη (Χρυσός Σκούφος 2019 για το εστιατόριο «Aleria») ο οποίος έχει αναλάβει ως consulting chef. Με την έναρξη λειτουργίας του το 2017, το εστιατόριο Barozzi καθιέρωσε τη φήμη του ως χώρος που παρέχει απαράμιλλες γευστικές εμπειρίες. Αυτή η φήμη καθιέρωσε το εστιατόριο ως έναν επιλεγμένο προορισμό γαστρονομικών εμπειριών για τους ταξιδιώτες αλλά και τους κατοίκους της Νάξου. Μοναδικό στο είδος του, το Barozzi υπερήφανα βάζει σε πρώτη θέση την υψηλής ποιότητας υπηρεσία, το εξέχον φαγητό και το ιδιαίτερο περιβάλλον. Έτσι αναδεικνύει ένα βραδινό γεύμα σε μία γευστική εμπειρία.

Έχοντας επιλέξει να συνεργάζεται με κορυφαίους σεφ, ο ιδρυτής του Barozzi, Διονύσης Αλιμπέρτης, είναι περήφανος που το Barozzi θεωρείται ένας από τους επιλεγμένους χώρους για δείπνο και cocktails στη Νάξο. Με την ποιότητα να είναι στο επίκεντρο όλων όσων παρέχει το εστιατόριο, έχει καθιερωθεί η πρακτική του να χρησιμοποιούνται μόνο τοπικά προϊόντα, στη λογική που διέπει τα εστιατόρια υψηλής ποιότητας: Από τη φάρμα στο τραπέζι (Farm To Table) μέσα σε μερικές ώρες. Έτσι, στηρίζονται και οι τοπικοί παραγωγoοί αλλά και διασφαλίζεται η αυθεντική, γνήσια και εντυπωσιακή παρουσίαση των νόστιμων πιάτων.

Barozzi

Ο ιδιοκτήτης του Barozzi – Διονύσης Αλιμπέρτης- σχολίασε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι να παρέχουμε στους ταξιδιώτες και τους κατοίκους της Νάξου μια έξοχη εμπειρία. Οι σεφ μας διακρίνονται από το πάθος τους να εντοπίσουν τα πιο φρέσκα, τοπικά υλικά ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι φιλοξενούμενοί μας θα έχουν μια ιδιαίτερη εμπειρία φαγητού».

Ο Διονύσης Αλιμπέρτης συμπληρώνοντας δήλωσε: «Το σκεπτικό μας είναι απλό. Η μαγειρική αριστεία «δεμένη» με μια μοναδική εμπειρία δείπνου, που θα συνοδεύσει τους πελάτες μας για καιρό ως μια υπέροχη ανάμνηση. Η επιθυμία μας να δημιουργούμε συνεχώς συναρπαστικά, εντυπωσιακά και οπτικά ελκυστικά πιάτα, αποδεικνύει ότι υπάρχει πάντα κάτι νέο να ζήσετε στο Barozzi”.

Το εστιατόριο διαθέτει και ενημερωμένο cocktail bar, με τον επαγγελματία mixologist Χρήστο Χουσέα να συμπληρώνει τη συνολική πολυτελή γκουρμέ εμπειρία.

Και φέτος, όπως κάθε χρονιά, το Barozzi θα φιλοξενήσει σειρά εκδηλώσεων για τη γαστρονομία και την τέχνη, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του.

Για ερωτήματα κρατήσεων και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκευθείτε τον ιστότοπο: https://www.barozzinaxos.com

Barozzi

Σχετικά με το Barozzi Restaurant & Cocktail Bar:

To Barozzi Restaurant & Cocktail Bar ξεκίνησε το 2017. Βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας της Νάξου και στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό ανακαινισμένο κτίριο του 1930. Το κτίριο ανακαινίστηκε από την Aliberti Projects σε συνεργασία με την GFRA Architecture. Το εστιατόριο έλαβε την πιστοποίηση «Aegean Cuisine», ενώ χαίρει πλήθους θετικών σχολίων από όσους δοκίμασαν την κουζίνα του. Η φιλοσοφία του είναι να προωθήσει την κουζίνα των Κυκλάδων και της Μεσογείου με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, δημιουργώντας Ελληνικές γεύσεις με μια μοντέρνα προοπτική.

Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας:
Πρόσωπο επαφής:  Χρήστος Βασιλόπουλος
Email: marketing@barozzinaxos.com
Tel: +30 2285 027 672

Web: https://www.barozzinaxos.com
Insta: https://www.instagram.com/barozzinaxos
Facebook: https://www.facebook.com/Barozzi.Naxos


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

“Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης”: «Ο Γιάννης το βούδι» της Ευαγγελίας Γατσωτή επί σκηνής

Η συγκινητική και σκληρή ιστορία του «Γιάννη» ζωντανεύει ξανά - Πότε, που και με ποιους συντελεστές (video)

Έρευνα ΣΕΤΕ: Υπερτουρισμός. Υπάρχει, αλλά στην… άλλη γειτονιά

Τι δείχνει η έρευνα κοινού του ΣΕΤΕ για την Ελλάδα

Φιλόλογος έμαθε σε μαθητές το τραγούδι «Ω έλατο» στη νοηματική

Το τραγούδι είναι ένας όμορφος και βιωματικός τρόπος για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τη νοηματική γλώσσα

Σαντορίνη 2025: Έτος Ανάδειξης και Υποστήριξης της Αυθεντικότητας – πρόσκληση για σχεδιασμό λογοτύπου

Η σύνθεση που θα επιλεγεί θα πρέπει να ενσωματώνει το πνεύμα του έτους όπως αποτυπώνεται στη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήρας.

Σαντορίνη: «Νησιώτικο Γλέντι»στο «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο»

Ο Αργύρης Αρβανίτης (βιολί) και ο Αντώνης Ξαγοράρης (Λαούτο) θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στα νησιά του Αιγαίου

Νάξος – “Αλσος των Χριστουγέννων”: Απόψε έχει δράσεις με Ελευθερίου, Κωνσταντόπουλου αλλά και ΛΕ.ΜΟ.Ν

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις με επίκεντρο το "Αλσος των Χριστουγέννων" στη Νάξο - Τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Πανναξιακός ΑΟΚ: Πάλεψε αλλά λύγισε στο τέλος από τον αήττητο Ιωνικό Νικαίας

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Πανναξιακό ΑΟΚ, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Ιωνικό Νικαίας (77-70) - Παραμένει στην πρώτη τριάδα - υποδέχεται με το νέο έτος το Πικέρμι

Πάρος – Μάρπησσα: Πέντε οι συλλήψεις ανηλίκων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών στη Σύρο

Πέντε οι συλλήψεις ανηλίκων για την αιματηρή επίθεση στα δύο αδέλφια στην Μάρπησσα Πάρου - Από τη Νέα Σμύρνη ο ένας εκ των δύο δραστών (!!!)

Blue Star Ferries: Αλλαγή ώρας αναχώρησης του Blue Star Delos από τη Σαντορίνη

Τροποποίηση του σημερινού (22/12) δρομολογίου του Blue Star Delos .. Ποιος είναι ο λόγος;

Σύμπλευση: “Η καρδιά μας χτυπά στα νησιά για 10 χρόνια” (απολογισμός)

10 ΧΡΟΝΙΑ +ΠΛΕΥΣΗ 10 χρόνια η καρδιά μας χτυπάει στα νησιά - Τι έγινε στην εκδήλωση (photos)

Εκτακτο – Blue Star Ferries: Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου θα αναχωρήσει το Delos από Πειραιά (!!!)

Λόγω καιρικών συνθηκών η Blue Star Ferries προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με την αλλαγή ώρας του δρομολογίου του Blue Star Ferries - Τι αλλάζει

Νάξος: Συνεργασία Βασαλάκη – Πιτταρά και έρχεται το πρώτο τυποποιημένο κρέας στην αγορά

Λανσάρει η Νάξος το δικό της τυποποιημένο κρέας στην αγορά - Ποιοι συνεργάζονται

Νάξος: Δάκρυα για τον 38χρονο Νίκο που έφυγε νωρίς

Θλίψη στους κατοίκους της Νάξου για τον θάνατο του 38χρονου Νίκου, ο οποίος έγινε γνωστό σήμερα ότι έφυγε από τη ζωή

Νάξος: Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το «Άλσος των Χριστουγέννων»!

Με φαντασία, δημιουργικότητα και άρωμα γιορτινό, το Άλσος των Χριστουγέννων είναι έτοιμο να χαρίσει σε όλους μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Νάξος – Καλόξυλος: Αύριο Κυριακή (22/12) το τελευταίο αντίο στον 38χρονο Νίκο Βασαλάκη

Αύριο Κυριακή (22/12) η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Βασαλάκη στον Καλόξυλο Νάξου

Νάξος: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πόρτες το “Αλσος των Χριστουγέννων” (video)

Πρεμιέρα για το "Αλσος των Χριστουγέννων" την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου - Ανοιγμα με video όπου ακούγεται ο Ναξιώτης ηθοποιός Γιάννης Φραγκίσκος να καλεί το κόσμο

Ακαδημία Αθηνών: Βραβείο στον Ναξιώτη μαθηματικό Ευθύμη Σοφό

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε τη Πέμπτη (19/12) τον Ναξιώτη (με καταγωγή από τη Κεραμωτή) μαθηματικό Ευθύμη Σοφό - Τι αναφέρει ο βραβευμένος καθηγητής

Εφυγε από τη ζωή ο Ναξιώτης ηθοποιός Δημήτρης Ημελλος

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών, ο ηθοποιός Δημήτρης Ημελλος, με καταγωγή από τη Νάξο

Νάξος: Αριστείδης και Ειρήνη Βερυκόκκου τραγουδούν “Μαζί” (video)

Στον ... αέρα εδώ και μερικές ώρες το νέο τραγούδι των Αριστείδη και Ειρήνη Βερυκόκκου με τίτλο "Μαζί" σε στίχους Θανάση Περιστεράκη... (video)