Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΓαστρονομίαΗμέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023: Συμμετέχει και η "Αράκλεια" με special προσφορές

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023: Συμμετέχει και η “Αράκλεια” με special προσφορές

|

Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, στρώνει τα τραπέζια του! Από 15 Σεπτεμβρίου έως και 13 Οκτωβρίου, οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς καλούν για ακόμη μία χρονιά στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, στήνοντας μια μεγάλη γευστική γιορτή, με ειδικά μενού σε ακόμη πιο ειδικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα που ψάχνουν τυχερούς αποδέκτες!

Για τέσσερις εβδομάδες, πάνω από 150 κορυφαία εστιατόρια της χώρας, αλλά και σημαντικές ταβέρνες ανά την επικράτεια –περισσότερα γαστρονομικά spots από κάθε άλλη χρονιά, δηλαδή– ανοίγουν τη σάλα τους για τη μεγάλη γευστική γιορτή. Η αφρόκρεμα της εστιατορικής σκηνής, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, μας στρώνει τραπέζι για μια γαστρονομική εξτραβαγκάντσα, με πρωταγωνιστές τα εστιατόρια που βραβεύονται με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αγγίζουν το -50% της αρχικής αξίας, και με ευκαιρίες για σπάνια wine pairings, συνθέτουν τη χάρτα των φετινών Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας, οι θέσεις για τις οποίες αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού! Γι’ αυτό… γρηγορείτε, και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Διότι όπως κάθε χρόνο, εκτός από το εστιατορικό τερέν της πρωτεύουσας, τα γαστρονομικά ραντεβού θα μας αποκαλύψουν τα νοστιμότερα σημεία όλης της χώρας: από τη Νάουσα και τις Σέρρες μέχρι τη Ρόδο και την Κω, από το Αμύνταιο και τη Θράκη μέχρι τη Μεσσηνία και την Κρήτη, κι απ’ τη Χαλκιδική και την Κέρκυρα μέχρι Ηρακλειά (“Αράκλεια”) Σύρο, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη και, φυσικά, τη Θεσσαλονίκη, το πανόραμα γευστικών απολαύσεων περιλαμβάνει πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα, αλλά και σύγχρονη γαλλική, ιταλική και κοσμοπολίτικη διεθνή, με δημιουργίες που μας ταξιδεύουν.

Τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων μαζί με τις τιμές τους βρίσκονται στην ιστοσελίδα, αλλά και στο τεύχος του “αθηνοράματος” που κρατάτε στα χέρια σας, ενώ σε ό,τι αφορά τα πρακτικά, το event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και οι κρατήσεις ξεκινούν στις 15/9, τηλεφωνικά απευθείας στα εστιατόρια, με προπληρωμή του δείπνου.

Όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, αλλά και όσες γίνουν επιτόπου στα εστιατόρια, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς (αφορά όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα σημεία κατά τη διάρκεια του project) μπαίνουν σε κλήρωση για τριάντα δείπνα των δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια κοντά στην περιοχή κατοικίας τους, καθώς και για δύο μεγάλα γαστρονομικά τριήμερα για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο “King George” και δείπνα στα βραβευμένα εστιατόρια “Tudor Hall” και “SENSE Restaurant”. Επιπλέον, όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα, μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, επιβραβεύονται με 5 συμμετοχές στην κλήρωση.

Με πληροφορίες από τη σελίδα Athinorama.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους»: Το εργοστάσιο Ζησιμάτου ξαναζωντάνεψε στην Ερμούπολη

Μια βιωματική δράση του Cycladic Identity του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Hermoupolis Heritage, που ζωντάνεψε τη μνήμη της κλωστοϋφαντουργίας στη Σύρο

Γ. Πολυχρονάκος: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα νησιά σαν ενοχλητικές κουκίδες στον χάρτη»

Σφοδρή κριτική του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Bono, The Edge και Gavin Friday στην Αντίπαρο – Ιρλανδικό «άρωμα» ροκ στο Αιγαίο

Τρεις εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας ροκ σκηνής απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες

Μανιομανώλης: Ο παλικαράς ζωοκλέφτης από το Φιλώτι που έγραψε ιστορία στα Βουρλά

Απόγονος Κρητικών επαναστατών, μεγαλοβοσκός στη Νάξο και θρύλος για τα κατορθώματά του

Η ΕΑΣ Νάξου αποχαιρετά τον πρόεδρο της Κεραμωτής, Μανώλη Φακίνο

Συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Καπούνη για την απώλεια ενός αγωνιστή της αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου

Γ. Βρούτσης: «Ιστορική απόφαση η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για χωριά έως 1.500 κατοίκους – Μεγάλη ανάσα για τις Κυκλάδες»

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση και πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς αποτελεί «δικαίωση της πολιτικής μας», τονίζει ο Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Αλλαγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου – Η Ευθαλία Σπανού αντικαθιστά τον Νικόλαο Μοστράτο

Η παραίτηση του Νικολάου Μοστράτου και η ορκωμοσία της πρώτης επιλαχούσας του συνδυασμού «Πάρος, με Ευθύνη και Ενότητα»

Νάξος – Θεαματική μανούβρα του Hellenic Highspeed στο λιμάνι (video)

Το ταχύπλοο προσεγγίζει από Πάρο και Πειραιά και δένει σε μόλις 3 λεπτά με εντυπωσιακή ακρίβεια

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Τουρκία – Ισπανία, το ντέρμπι κορυφής και ποντάρουμε στα .. γκολ

Δύσκολη αποστολή για τη «Φούρια Ρόχα» στην Κωνσταντινούπολη – Στοίχημα με αξία το 2 & G/G

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία