Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΓαστρονομίαΕΑΣ Νάξου - Δ, Καπούνης: "Ο σάκος του Αϊ Βασίλη γεμάτος με...

ΕΑΣ Νάξου – Δ, Καπούνης: “Ο σάκος του Αϊ Βασίλη γεμάτος με τοπικά προϊόντα Νάξου για τα παιδιά”

|

Η Μιμή Ντενίση και ο Άγιος Βασίλης της Νάξου προσφέρουν αγάπη στο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας! – Τι δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης (video)

Φέτος τα Χριστούγεννα το ταξίδι του Άι Βασίλη, που μοιράζει δώρα και χαμόγελα, ξεκίνησε από την Νάξο και κατέληξε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας!

Στον τεράστιο σάκο του αγαπημένου Άγιου όλων των παιδιών υπήρχαν παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια αλλά και εκλεκτά παραδοσιακά ναξιώτικα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των 29 παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα: Πατάτες  Νάξου, Γραβιέρα Νάξου και ντόπια αμνοερίφια. Όλα προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, η οποία έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσαν οι διάσημοι καλεσμένοι της το καλοκαίρι όταν φύτεψαν πατάτες για καλό σκοπό στο «Food Experience Patata Naxos».

Επειδή, όμως, ο σάκος του ήταν βαρύς, ο Άι Βασίλης δεν ήταν μόνος του: είχε και βοηθό… έκπληξη! Την Μιμή Ντενίση, που τον βοήθησε να μοιράσει στα παιδάκια τα δώρα που τους έφερε αναλόγως με τα γράμματα που του έστειλαν!

Ο Άι Βασίλης φέτος ήταν… covid free καθώς μόλις πάρκαρε το έλκηθρό του και πριν μπει στο Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό, ενώ, εκτός  από την γυαλιστερή κόκκινη στολή και τον σκούφο του, φορούσε και προστατευτική μάσκα στέλνοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης απέναντι στον επικίνδυνο ιό.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, δήλωσε: «Συνεπείς σε όσα υποσχεθήκαμε το καλοκαίρι, όταν και διοργανώσαμε το “Food Experience Patata Naxos”, στέλνουμε τα ποιοτικά και νόστιμα προϊόντα μας μαζί με παιχνίδια, παπούτσια, ρούχα και την αγάπη μας σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδάκια και στα οποία, δυστυχώς, συνήθως ο Άι Βασίλης δεν προλαβαίνει να πάει. Φέτος ο Άγιος Βασίλης θα ξεκινήσει από τη Νάξο και θα πάει σε παιδάκια που τον έχουν ανάγκη: στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας! Ο σάκος του θα είναι γεμάτος πλούσια δώρα: ρούχα, παπούτσια, αλλά και Πατάτες Νάξου, Γραβιέρα Νάξου και ντόπια αμνοερίφια, όλα προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των παιδιών! Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους!».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Τήνος: Εξασφαλίστηκε η επιχορήγηση 2 αφαλατώσεων και για φέτος

Θετική Εξέλιξη για την υδροδότηση της Τήνου: Εξασφαλίστηκε η επιχορήγηση 2 αφαλατώσεων και για φέτος

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Νάξος – Airbnb: Εσοδα σε ετήσια βάση που αγγίζουν και τα 33.000 ευρώ (!!!)

Σύμφωνα με στοιχεία από το τελευταίο 12μηνο, νησιωτικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, προσφέρουν τα υψηλότερα έσοδα στην Ελλάδα, με ετήσιο τζίρο ανά καταχώρηση που ξεπερνά τις 43.000 ευρώ.

Υπουργείο Παιδείας: Παράταση ενός έτους για 22.000 “αιώνιους” φοιτητές

Τι προβλέπει η ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας ώστε να μη διαγραφούν αυτομάτως όλοι οι «λιμνάζοντες» φοιτητές

Naxos Vibe: Οι σεισμοί στη περιοχή της Σαντορίνης και η “απάντηση” της Νάξου

Πώς οι Σεισμοί στη Σαντορίνη Επηρέασαν τις Κρατήσεις και Πώς η Νάξος Απαντά με Μια Δυνατή Σεζόν

Νάξος – Καστράκι: Ο Εσταυρωμένος στο Καστράκι

Μεγάλη Πέμπτη και με τη δύση του ηλίου ο Εσταυρωμένος στέκεται στη παραλία του Καστρακίου

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Blue Star Ferries: Εκτακτα δρομολόγια σήμερα και αύριο για “Blue Star Paros” και “Blue Star 2” στις Κυκλάδες

Δύο έκτακτα δρομολόγια σήμερα Μεγάλη Πέμπτη και αύριο Μεγάλη Παρασκευή από πλοία της Blue Star Ferries σε νησιά των Κυκλάδων - Πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια

Aegean Air – Αγιο Φως: Μεταφορά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Σαντορίνη

Με τακτικές αλλά και έκτακτες ειδικές πτήσεις Aegean και Olympic Air θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λάρισα, Ιωάννινα, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Λήμνο και Σαντορίνη.

Νάξος – Β. Κατσαράς: Επίσκεψη του Τζερόμ Καλούτα, γυρίσματα της εκπομπής Φτάσαμε”

Η Νάξος στην Ελληνική τηλεόραση μέσω της εκπομπής "Φτάσαμε" - Τι αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Νάξος – Πανναξιακό τουρνουά Τάβλι: Παν. Σορώκος ή Κοντόπουλος ο νέος πρωταθλητής;

Ο μεγάλος τελικός του 11ου Πανναξιακού Τουρνουά Τάβλι ξεκινάει: Παναγιώτης Σορώκος ή Πέτρος Κοντόπουλος ο μεγάλος νικητής; Η πορεία έως την κατάκτηση του τροπαίου

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Fast Ferries – Νάξος: Ξεκίνησαν οι προσεγγίσεις του “Andros” δύο φορές την εβδομάδα

Ξεκίνησε τις προσεγγίσεις του στην Νάξο το FAST FERRIES ANDROS - Μέχρι πότε θα έρχεται στη Νάξο, ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει

Νάξος: Λιανός και Ανδρουλάκης σε εθιμοτυπική συνάντηση στο Δημαρχείο (video)

Εθιμοτυπική συνάντηση με μικρές ειδήσεις στο Δημαρχείο Νάξου - Τι είπαν Ανδρουλάκης και Λιανός για θέματα υποδομών (video)

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Μέλανες – Πολιτιστικός Σύλλογος: Το “αντίο” στον Ιωάννη “Ντεκές” Βασιλάκη

Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων Νάξου: Έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης "Ντεκές" Βασιλάκης

Νάξος: Οι Γερμανοί απολαμβάνουν την φιλοξενία και την ομορφιά του νησιού μας (video)

Ύμνοι της γερμανικής τηλεόρασης για το «ονειρεμένο» Πάσχα στη Νάξο (video) - Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group