Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πρόταση Ημέρας: Σπανάκι με σουπιές

Γαστρονόμος: Το νοστιμίζουν πολύ η πληθωρική ποσότητα ελαιόλαδου και τα φρέσκα μυρωδικά.

Πρόταση ημέρας: Πατάτες φούρνου άλαδες με ταχινολέμονο

Ένα νηστίσιμο πιάτο πλούσιο, νόστιμο και χορταστικό, από τη μοναστηριακή κουζίνα του όρους Σινά, που μπορεί να λειτουργήσει, βέβαια, και ως συνοδευτικό.

Πρόταση Ημέρας – Μονή Ορμύλιας: Μανιταρόσουπα λαδερή

Μανιταρόσουπα λαδερή, όπως την κάνουν στη Μονή της Ορμύλιας

Πρόταση Ημέρας: Πένες με σέφουκλα και καρυδόψιχα

Οι πένες με σέσκουλα ή σέσκουλα και καρυδόψιχα είναι το νέο αγαπημένο μας vegan πιάτο!

Φάρος του Αλυκού: Προετοιμάζεται, ανοίγει αύριο (12/04) τις πόρτες του και μας περιμένει

Σάββατο 12 Απριλίου και ο "Φάρος του Αλυκού" ανοίγει τις πύλες του... Πως μπορείτε να κάνετε κράτηση

Πρόταση Ημέρας: Πατάτες χρωματιστές, φουρνιστές, με βούτυρο καρύδας

Μία διαφορετική πρόταση για να αξιοποιήσουμε τις αγαπημένες μας πατάτες ... Στο φούρνο οι πατάτες Νάξου αλλά με βούτυρο καρύδας (!!!)

Πρόταση Ημέρας: Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια

Μία εύκολη στη παρασκευή της ομελέτα στο φούρνο με τα σπαράγγια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο - δείτε την σχετική συνταγή

Πρόταση Ημέρας – Αγιο Ορος: Χταποδοκεφτέδες αρωματικοί, με πλιγούρι

Η πρόταση της ημέρας για φαγητό μας έρχεται από το Αγιο Ορος... Τετάρτη και το θαλασσινό έχει την τιμητική του

Νάξος – Τυροκομείο Πιτταράς: “Η πρώτη μονάδα αγελάδων με πιστοποίηση για ευζωία ζώων”

Τυροκομείο Πιτταράς "Πρωτοπορώντας, είμαστε η πρώτη μονάδα αγελάδων γαλακτοπαραγωγής στην Ελλάδα με πιστοποιητικό «COSMOCERT» για την καλή μεταχείριση και την ευζωία των ζώων μας".

Taste Atlas: Δεύτερη στον πλανήτη η Σίφνος για τις πιο γευστικές γλυκές προτάσεις

Στη λίστα του Conde Nast Traveler με τα καλύτερα ελληνικά νησιά συγκαταλέγεται η Σίφνος ως ο καλύτερος προορισμός για χορταστικές εμπειρίες

Πρόταση Ημέρας: Αγκινάρες αυγολεμονάτες με λουκάνικο

Πρόταση ημέρας με τις Αγκινάρες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο...

Πρόταση Ημέρας – Αγιος Ορος: Πράσα κοκκινιστά με χταπόδι

Η συνταγή θέλει προσοχή για να μη λιώσουν τα πράσα στο μαγείρεμα, οπότε αποφεύγουμε κάθε μορφής ανακάτεμα, απλώς σείουμε την κατσαρόλα τακτικά.

Most Read