Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε. – Ηρακλειά: Ερχεται θεματικό εργαστήριο με επίκεντρο την Γαστρονομία

Θεματικό εργαστήριο στην Ηρακλειά το διήμερο 13 - 14 Ιανουαρίου με σκοπό την ανάδειξη της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων

Νάξος: Συνεργασία Βασαλάκη – Πιτταρά και έρχεται το πρώτο τυποποιημένο κρέας στην αγορά

Λανσάρει η Νάξος το δικό της τυποποιημένο κρέας στην αγορά - Ποιοι συνεργάζονται

Πρόταση Ημέρας: Βλάχικη πίτα με πράσα, φέτα και ανθότυρο

Η πρόταση της ημέρας μας έρχεται από το Νυμφαίο, την Φλώρινα και έχει σχέση με πίτα όπου το τυρί έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

Πρόταση Ημέρας: Ορνιθα μαριναρισμένη σε άλμη, κρασάτη στην κατσαρόλα

Ορνιθα μαριναρισμένη σε άλμη, κρασάτη στην κατσαρόλα, με ξερά βερίκοκα, μέλι και χυμό λάιμ

Πρόταση Ημέρας: Φασολάδα με κολοκύθα και κυδώνι

Όλες τις γεύσεις της εξοχής συγκεντρώνει αυτή η φασολάδα με κολοκύθα και κυδώνι. Η πρόταση της ημέρας τα έχει όλα...

Πρόταση ημέρας: Χοιρινό πρασοσέλινο, κλασικό

Ένα από τα πιο εμβληματικά μαγειρευτά του ιστορικού αθηναϊκού μαγέρικου «Οικονόμου», που δεν είναι απλώς φαγητό αλλά ένας πρώτης τάξεως μεζές.

Πρόταση Ημέρας με άρωμα Πόλης: Iτς πιλάφι από μια “αρχόντισσα”

Μερακλίδικο, παλατιανό και με περιθώριο για πολλούς αυτοσχεδιασμούς, το περίφημο ιτς πιλάφι της πολίτικης κουζίνας είναι το συνοδευτικό-κόσμημα στο γιορτινό ή το κυριακάτικο τραπέζι.

Πρόταση Ημέρας: Πασά μακαρούνα, ένα γιορτινό φαγητό από την Κω μόνο για .. πασάδες

"Ξεχωριστό φαΐ, γιορτινό και, όπως λέει ο τίτλος του, κατάλληλο για πασάδες. Παλιά, έπαιρναν ένα καλό κομμάτι κρέας από τον σπιτικό χοίρο, το έκοβαν ψιλό ψιλό με τσεκουράκι και το έκαναν κιμά".

Πρόταση ημέρας: «Σουφλέ» με ριγκατόνι, μπέικον και τυριά Νάξου

Πάντρεμα ζυμαρικών με τοπικά προϊόντα Νάξου ... Και έχουμε ένα υπέροχο σουφλέ ελέω της ημέρας...

Πρόταση Ημέρας: Ρεβυθάδα με ταχίνι και πάπρικα

Ρεβυθάδα με ταχίνι και πάπρικα - προσφέρουν νοστιμάδα και κρεμώδη υφή

Πρόταση ημέρας: Κοτόσουπα με λαχανικά

Πέμπτη ... Κρύο... Και το κοτόπουλο έχει τη τιμητική του. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σούπα

Taste Atlas: Η Ελληνική Κουζίνα χάρη στη Γραβιέρα Νάξου στη κορυφή του κόσμου για το 2024

Taste Atlas: Κορυφαία στον κόσμο η ελληνική κουζίνα για το 2024 -Τα πιάτα που μας έδωσαν το «χρυσό»

Most Read