Η ΚΕΟΣΟΕ και η Επιχειρησιακή Ομάδα «ΟΙΝΟS» παρουσιάζουν στη Σαντορίνη τις καινοτομίες στην αφαίρεση αλκοόλης από Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. οίνους – Δοκιμή και προοπτικές νέας γενιάς προϊόντων
Η παραδοσιακή γραβιέρα 12μηνης ωρίμανσης του Τυροκομείου Πιτταρά απέσπασε το υψηλότερο βραβείο γεύσης, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και την αυθεντικότητα των ναξιώτικων τυριών.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου και περιφερειάρχης της ΠΟΕΣΕ στο Νότιο Αιγαίο μιλά για τις νέες τουριστικές συνήθειες, τις προσαρμογές των επιχειρήσεων και την πίεση που δέχεται ο κλάδος ενόψει καλοκαιριού.
Με αγάπη για την τοπική παραγωγή και αφοσίωση στη γαστρονομική ποιότητα, το εστιατόριο του Αλυκού ξεκινά δυναμικά τη σεζόν με πρώτες ύλες από τη φημισμένη φάρμα της Νάξου
Ανακαλύψτε την πιο δροσερή συνταγή semifreddo τιραμισού, με ντόπια Ναξιώτικα τυριά από το τυροκομείο Πιτταρά και την υπογραφή της Μαριέττας Γαλάνη Βελούδινη υφή, υπέροχη γεύση και εύκολη προετοιμασία σε λίγα βήματα!
Από τη μαμά Ειρήνη στον Στέφανο Μουστάκη, μια ταβέρνα-σταθμός στη Νάξο συνεχίζει με μεράκι την αυθεντική κυκλαδίτικη κουζίνα, με πιάτα που αφηγούνται ιστορίες γενεών.