Το παραδοσιακό αλλαντικό της Νάξου το ετοιμάζουν στα αποκριάτικα χοιροσφάγια. Έτοιμο για κατανάλωση είναι περίπου 3,5 μήνες αργότερα. Ο Γιάννης Βάσιλας δίνει οδηγίες
Τσικνοπέμπτη και όλοι οι δρόμοι οδηγούν "Στο Λαδόχαρτο" στη πόλη της Νάξου - Γιατί είναι η ιδανική επιλογή; Το βράδυ ζωντανή μουσική με τους Χλέκο - Σιδερή
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος - περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων και πρόεδρος του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου - αναλύει τα δεδομένα που έχουν δημιουργήσει οι σεισμικές δονήσεις στις Κυκλάδες