“…. Τα ντόπια υλικά που προσφέρει το νησί από μόνα τους αποτελούν έναν θησαυρό ανεκτίμητής αξίας… Εμείς στο εστιατόριο τα σεβόμαστε και γνωρίζουμε τα μυστικά εκείνα που θα μεταδώσουν στην παλέτα του ουρανίσκου, έντονες συγκινήσεις και σπάνιες γαστρονομικές εμπειρίες…”
Ο Chef Νίκος Κεραμιδάς και η ομάδα του όταν μιλάνε για κρέας, είναι δεδομένο ότι θα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα στους επισκέπτες. Αλλωστε όλη η φιλοσοφία του εστιατορίου “Στο Λαδόχαρτο Κρεατοφαγείον” βασίζεται στην σωστή απόδοση του κρέατος, όπως το προτιμάει ο πελάτης… Ωστε όλη γεύση και η αυθεντικότητα των τοπικών θησαυρών της Νάξου να απολαμβάνονται στο ακέραιο την ίδια ώρα που οι θρεπτικές ουσίες παραμένουν πλούσιες!
Τελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκριών και εσείς σκέφτεστε κάποιο άλλο προορισμό για να απολαύσετε καλό κρέας; Κακώς. Η επιλογή “Στο Λαδόχαρτο” είναι μονόδρομος. Οι σούβλες και η μυρωδιά από το ψητό κρέας προσκαλεί όποιον επιθυμεί την υψηλή ποιότητας φαγητού στο τραπέζι του…
Και βέβαια υπάρχει μουσική, τόσο σήμερα όσο και αύριο… Σάββατο και Κυριακή με ελεύθερη είσοδο από τις 10 το βράδυ… Το Σάββατο ο Στέλιος Χλέκος έχει το πρώτο λόγο και τη Κυριακή στο πλευρό του βρίσκεται ο Γιώργος Σιδερής. Τηλέφωνο κρατήσεων: 22850 – 22178.