Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΈξοδοςCine Naxos: "Mamma Mia 2: Here We Go Again" (video)

Cine Naxos: “Mamma Mia 2: Here We Go Again” (video)

|

Mamma Mia 2 .. Here We Go Again…. Στο Cine Naxos Open Air… Από σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου και έως την ερχόμενη Τετάρτη (25/07) σε ένα ταξίδι στο παρόν, το μέλλον αλλά κυρίως στο παρελθόν με την μουσική των ABBA και την εκπληκτική Cher σε ρόλο έκπληξη… Και προσοχή, η ταινία γυρίστηκε στην Κροατία. 

Δέκα χρόνια πριν, το “Mamma Mia!”, που προβλήθηκε στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2008, σε σκηνοθεσία της Φιλίντα Λόιντ, είχε παγκόσμια επιτυχία και γοήτευσε μια γενιά θαυμαστών λόγω της ευχάριστης διάθεσης που προκαλούσε στον θεατή και της αδιαμφισβήτητης μουσικής των ABBA. Δέκα χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Ολ Πάρκερ φαντάζεται μια συνέχεια των περιπετειών της Σόφι και της μητέρας της Ντόνα με εναλλαγές ρόλων, του παρόντος και του παρελθόντος και πολλή μουσική. 

Η ομάδα του “Mamma Mia” παρουσιάζει το “Mamma Mia 2: Here We Go Again”: Η ταινία μεγάλου μήκους της Universal Pictures, συνέχεια της ταινίας του 2008, παρουσιάζει τα νεανικά χρόνια της Ντόνα, καθώς η κόρη της Σόφι διαπιστώνει ότι είναι έγκυος. Η Μέριλ Στριπ υποδύεται ξανά τη Ντόνα και τον ρόλο της Σόφι υποδύεται εκ νέου η Αμάντα Σέιφριντ. Η Σόφι που μάλλον της πέφτει δύσκολη η εγκυμοσύνη, βρίσκει ανακούφιση στις φίλες της Ντόνα, οι οποίες τη συμβουλεύουν να παραδειγματιστεί από τη μαμά της και τη διαδρομή που ακολούθησε στη ζωή της.

Η πλοκή εναλλάσσει το παρόν και το παρελθόν που επιτρέπει στον θεατή να μάθει περισσότερα για τα νεανικά χρόνια των πλασματικών προσώπων της ταινίας αλλά και για τους προβληματισμούς των σημερινών νεαρών ενηλίκων.  Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ επαναλαμβάνουν τους ρόλους των τριών μπαμπάδων της Σόφι, ενώ η Κριστίν Μπαράνσκι και η Τζούλι Γουόλτερς επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη ως οι καλές φίλες της Ντόνα, Τάνια και Ρόζι.

Η 72χρονη ποπ σταρ Σερ είναι από τα νέα πρόσωπα της ταινίας στην οποία κάνει πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και τραγουδά την επιτυχία “Fernando” των Abba με τον ηθοποιό Άντι Γκαρσία. “Super Trooper” και “Waterloo” είναι μερικά από τα τραγούδια του διάσημου σουηδικού συγκροτήματος που ακούγονται στην ταινία. “Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής σας, αν νιώθετε νέοι και σέξι σε οποιαδήποτε ηλικία, η μουσική των ABBA είναι το τέλειο soundtrack της ζωής σας”, δήλωσε η Μπαράνσκι μιλώντας για τη μουσική του συγκροτήματος.

Πέμπτη 19/7 έως (till) Τετάρτη 25/7
Ωρες (showtime) 21:00 & 23:15
ΕΙΔΟΣ: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 114
ΣΕΝΑΡΙΟ: ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΣΕΡ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΜΠΑΡΑΝΣΚΙ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΥΠΕΡ, ΑΜΑΝΤΑ ΣΕΪΦΡΙΝΤ, ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ
Η ταινία: Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε! Στο νησί Καλοκαίρι, η Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), η κόρη της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μάς ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Με πληροφορίες από την εφημερίδα “Καθημερινή” 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ίδρυση Λιμενικού Φυλακίου στην Ανάφη: Ένα πάγιο αίτημα που έγινε πραγματικότητα

Εγκαινιάστηκε το νέο Λιμενικό Φυλάκιο Ανάφης, υπό τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Θήρας. Παρόντες εκπρόσωποι τοπικών αρχών και της κυβέρνησης. Σημαντικό βήμα για την ασφάλεια στο Αιγαίο.

Νάξος – Δημοτικό Συμβούλιο: Το θέμα των Κούρων έρχεται (11/07) προς συζήτηση

Σημαντικά θέματα στην ατζέντα: Κούροι, εγκαταλελειμμένα οχήματα, Σχολή Ουρσουλινών, γεωτρήσεις, οικονομικός απολογισμός και άλλα

Νάξος – Δανακός: “Το μυστήριο της γύρης”, μία θεατρική γιορτή για τις μέλισσες

Η παιδική περιβαλλοντική παράσταση της ομάδας The Bee Camp ζωντανεύει τη μαγεία της φύσης και αποκαλύπτει γιατί τα αμύγδαλα… εξαφανίστηκαν, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στη βρύση του Δανακού.

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Η αλήθεια για τη μελέτη του νέου επιβατικού λιμένα Πάρου, τι απαντά ο Δήμος

Ο Δήμος Πάρου ξεκαθαρίζει το χρονοδιάγραμμα και τις φάσεις της μελέτης του νέου λιμανιού, δίνοντας απαντήσεις στη Λαϊκή Συσπείρωση και διαβεβαιώνοντας για τη διαφάνεια και τη συμμετοχή των πολιτών.

Aperto – Cucina Italiana: Η αυθεντική ιταλική εμπειρία ήρθε στη Νάξο με την υπογραφή του κορυφαίου pizzaiolo Νίκου Σωτηρόπουλου

Ένα νέο γαστρονομικό σημείο στην καρδιά της Νάξου που ενώνει την ιταλική φινέτσα με τη δημιουργικότητα του Έλληνα pizzaiolo που διακρίθηκε δύο φορές ως ο καλύτερος της χώρας και στους 50 κορυφαίους της Ευρώπης.

Πανελλαδικές 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικών, ανοικτή η πλατφόρμα από 8 έως 17 Ιουλίου

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να συμπληρώσουν από αύριο 8 Ιουλίου Μηχανογραφικό και Παράλληλο Μηχανογραφικό για ΑΕΙ και ΣΑΕΚ

Έρχεται το νέο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»

Ξεκινά εντός Ιουλίου το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής για την αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων ατόμων με αναπηρία.

Υψηλές θερμοκρασίες και υγεία: Οδηγός επιβίωσης για τις μέρες του καύσωνα

Τρόποι Προστασίας από τον Καύσωνα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Συλλήψεις σε Μύκονο, Σύρο, Σαντορίνη, Πάρο και Νάξο για ναρκωτικά, παραβάσεις και ηχορύπανση

Δέκα συλλήψεις για παραβάσεις ναρκωτικών, παράνομη διαμονή, ηχορύπανση, λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια, Κ.Ο.Κ. και πλαστογραφία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 5-6 Ιουλίου 2025 σε πέντε νησιά των Κυκλάδων.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.

Νέο ξενοδοχείο στο Μπατσί Άνδρου, εγκρίθηκε η προέγκριση οικοδομικής άδειας

Ένα νέο τουριστικό κατάλυμα με ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 820 τ.μ. στο Μπατσί.

Νάξος: Ο 11χρονος Παναγιώτης ξεναγεί τουρίστες στα σοκάκια του Φασολά (video)

Ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στον πολιτισμό και μεταφέρει με αγάπη και γνώσεις την ιστορία του Φιλοτίου και της γειτονιάς του, σε ξένους επισκέπτες.

«Η Νάξος αναπνέει αλήθεια»: Η Μαρία Πολυκρέτη στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» (video)

Με βαθιά συγκίνηση και αυθεντικότητα, η Μαρία Πολυκρέτη μίλησε για την εμπειρία μαγειρικής στο κτήμα και τη δύναμη της παράδοσης που ενώνει γη, άνθρωπο και μνήμη (video)