Νέα προϊόντα προστίθενται από σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο «καλάθι του νοικοκυριού», ενώ πρεμιέρα κάνει το «καλάθι της Σαρακοστής».
Το «καλάθι» θα περιλαμβάνει 12 επιπλέον κατηγορίες, εκ των οποίων οι 5 είναι εντελώς νέες, ενώ οι υπόλοιπες 7 προέρχονται από τη διάσπαση υφιστάμενων.
Οι πέντε νέες κατηγορίες είναι οι ακόλουθες:
- μοσχάρι νωπό,
- γάλα υψηλής παστερίωσης ή γάλα μακράς διαρκείας (UHT) πλήρες,
- γάλα υψηλής παστερίωσης ή γάλα μακράς διαρκείας (UHT) χαμηλών λιπαρών,
- λευκό τυρί,
- σοκολάτα.
Επιπλέον:
- η κατηγορία «όσπρια» διασπάται σε τρεις κατηγορίες (φασόλια, ρεβίθια, φακές),
- η κατηγορία «πάριζα / γαλοπούλα» διασπάται σε δύο ξεχωριστές,
- η κατηγορία «κοτόπουλο» διασπάται σε δύο κατηγορίες, κοτόπουλο ολόκληρο και μέρη κοτόπουλου.
Από σήμερα ξεκινάει και η εφαρμογή του «καλαθιού της Σαρακοστής» με την προσθήκη τριών κατηγοριών (χαλβάς, νηστίσιμες σαλάτες και κατεψυγμένα θαλασσινά).